تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1258 از 2365 اولاول ... 25875811581208124812541255125612571258125912601261126212681308135817582258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,571 به 12,580 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کلا از کجا معلوم میشه که قدرت یک کواکسیال یا ساب چقدره ؟ از وات یا ار ام اس یا ... ؟؟؟؟

حجم یا بلندی صدا از کجا معلوم میشه ؟
    اساتید ؟!

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام کلا از کجا معلوم میشه که قدرت یک کواکسیال یا ساب چقدره ؟ از وات یا ار ام اس یا ... ؟؟؟؟

حجم یا بلندی صدا از کجا معلوم میشه ؟
    یا سلام
    RMS معمول ترین واحد برای اندازه گیری قدرت یک درایوه،
    بلندی صدا رو هم با واحد db دسیبل می سنجن
    این استاندارد در شرایط ثابت برای درایو ها اندازه گیری میشه ،اساس کار ، دادن قدرت یا وات ثابت ورودی (1 وات و در بعضی مواقع 2.83 ولت ورودی )به درایوها و اندازه گیری میزان صدای دریافت شده(اندازه گیری شده) در واحد دسیبل در فاصله مشخص درایوها (یک متر) از میکروفونه، د واقع میشه گفت این همون ویژگی سنسیتیوی درایوهاست. هر چی این عدد پایین تر باشه نشان دهنده اینه که با قدرت ورودی کمتر میشه صدای بیشتری از درایو انتظار داشت البته نسبت به درایوهای مشابه با سنسیتیوی بالاتر.
    موافقین همون 6965 بخرم بقیه ی پولمو هم بزارم تو جیبم چون نمیخام تا 400 خرج کنم
    اساتید نظری بدن برای حرف ما
    تا اساتید بیان من 1 نظر بدم
    من jbl و آمپ پایونیر رو بیشتر می پسندم، اما اگه نمیخوای هزینه بیشتری کنی و دلت با کواک پایونیره دیگه چاره ای نیست ، خودتم زیاد اذیت نکن ، صلاح کار خویش ...
    موفق باشی

3. 4 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

تا اساتید بیان من 1 نظر بدم
    من jbl و آمپ پایونیر رو بیشتر می پسندم، اما اگه نمیخوای هزینه بیشتری کنی و دلت با کواک پایونیره دیگه چاره ای نیست ، خودتم زیاد اذیت نکن ، صلاح کار خویش ...
    موفق باشی
    اره امیر جان منم باهات موافقم
    ولی دوستم حداکثر میخواد 300 خرج کنه
    جی بی ال و آمپو اکسسوری نصبو ... کلا براتون بالای 430 در میاد
    که بودجه نمیخوره
    پس اون 6965 که گفت 130 تومن رو خیلی چونه بزن 110 بخر بکش پایین دیگه + طاقچه یه طاقچه هم بزار فکر کنم 40 تومنی در بیاد
    خوب جواب میده اگه صدا ارضات نکرد بعد یه امپلی معمولی هم براش بزار ایشالا که خوشت میاد دیگه به آمپ احتیاج نداری
    ولی بدون طاقچه تو 405 رو صدا خیلی تاثیر داره

5. 4 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همه ي دوستان-من يه تازه واردم و از سيستم هيچي سردر نميارم-لطفا منو راهنمايي كنيد

من يك پرايد 85 دارم ميخوام يك سيستم با كيفيت صداي خوب و بيس قوي روش ببندم چه سيستمي خريد كنم ؟ چه باندي ؟ ايا ساب وفر يا امپ واجبه ؟

در ضمن ميخوام با حداقل بودجه خريد كنم
    Last edited by portal4972; 22-09-2013 at 22:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    ورودتون رو تبریک میگم.....
    دوست عزیز با این قیمت های جدید و بالا رفتن ارز قیمت اجناس بالا رفتن....
    با حد اقل بودجه اینارو پیشنهاد میدم:
    پخش:Pioneer MVH-155 UI قیمت 180 تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امپ:Pioneer GM-3500T قیمت:160تومن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کواکسیال: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت:200 تومن

80 تومن هم هزینه نصب و سیم کشی و یه طاقچه
    هزینه کل حدود 620 تومن
    __________________________________________________ ______________________
    ولی اگر در اینده میتونید هزینه کنید بهتره که خرد خرد بخرید مثلا الان فقط یه پخش.......
    مرسي ساب وفر چي ؟

8. این کاربر از portal4972 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

جایگزین خوب برای 718 چییه البته دست دومش تا 300هزار تومان؟

داره خودمونی میشه parsa_s313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    امپتون براش ضعیفه
    وبخوبی درایوش نمیکنه!
    اگه بودجتون تو همین رنجه و نمیتونید امپ قوی تر بگیرید بهتره یه کواکسیال ضعیفتر بگیرید که(60 ار ام اس) قدرتش باشه نه 80ارام اس!
    اینطوری به صرفه تره تا اینکه پول بیشتر بدید ولی از تمام قدرتش استفاده نکنید....
    سلام.ممنون از راهنماییتون.شما امپ 2 کانال بهتری مد نظرتون هست که 7100 رو بهتر درایو کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه
    باند که تو ولومای آخر کم میاره دلیلش چیه؟ آمپلی یا باند؟ از پخش خیالم راحته چون 8019 ه .. باند 718EX و آمپلی MB وات 1200 البته وات آمپلی چینی ها الکیه اما دلیلشو بگین که میخوام عوضش کنم .... یه آمپلی سونی 350 وات هم دارم و یه باند JBL 696 مشکلم با اینا حل نمیشه؟
    Last edited by hamidreza nazarian; 22-09-2013 at 23:33.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جایگزین خوب برای 718 چییه البته دست دومش تا 300هزار تومان؟
    سلام شبتون شیک
    یکی از گزینه ها که به نظر من میرسه MTX TR694حدودا 170 تومن هست.
    ممنون ولی 420 تومن یه کم بالا میشه. پایوونیر 2550 یا 3550 ویا 5350 چطورهست؟
    تجربه 15-16 سال سیستم صوتی خودرو این موضوع رو به من ثابت کرده اغلب عزیزانی که از کالاهی ارزون استفاده کردند،مدت زمان طولانی از خریدشون نگذشته که به خاطر عدم رضایت از خرید ارزونشون و همچنین بی کیفیتی در صدا یا کلا از سیستم بازی زده میشوند یا مجبورند مجددا هزینه اضافی کرده و قطعات بهتری رو خریداری نمایدن.
    بنده و امثال بنده اینجا هستیم تا تجربیاتمون رو رایگان در اختیار شما سروران عزیزم قرار دهیم.
    حالا انتخاب با شما هست.
    به نظر من اگر پایونیر میگیرید سری 5 یا بالاتر رو انتخاب بفرمائید.
    آمپ تا 400 تومن پیدا نمیشه کسی جواب نمیده؟
    دو کانال؟
    ML100.2 قیمت 470
    Ml 60.2 قیمت 350
    سلام به همه اساتید آمپ سونی 350 وات دو کانال برا 718EX راحت جواب میده؟
    718 اگر 100 وات RMSورودی بگیره براش کافیه.
    قرار شده آینده آقا حمید برام کامپ ببندن
    ببخشید!!از کی تاحالا من نصاب شدم خودم خبر ندارم.تاجائی که یادمه کار من با حساب و کتاب بوده
    ببین دوست نازنینم،البته من جسارت میکنم و ازتون پوزش میخوام،من پستهای شما گلم رو دنبال کردم.
    نه اینکه نشه با بودجه شما یه امپ و اسپیکر تهیه کرد.چرا میشه ولی شک ندارم داستان محمد آقای قربانی(Mohammad kiler) یا آقا حبیب (DJ-Star) و دیگر عزیزانی که الان آیدیشون رو فراموش کردم براتون اتفاق خواهد افتاد.
    به نظر من بهتره کمی صبر نمائید،هزینه خودتون رو افزایش دهید و کم کم کالای مورد نظرتون رو تهیه بفرمائید.مطمئنا نتیجه مطلوبتری خواهید گرفت.

سلام به همه ي دوستان-من يه تازه واردم و از سيستم هيچي سردر نميارم-لطفا منو راهنمايي كنيد

من يك پرايد 85 دارم ميخوام يك سيستم با كيفيت صداي خوب و بيس قوي روش ببندم چه سيستمي خريد كنم ؟ چه باندي ؟ ايا ساب وفر يا امپ واجبه ؟

در ضمن ميخوام با حداقل بودجه خريد كنم
    میتونید برای در جلو کیک پنل نصب نمائید؟

سلام.ممنون از راهنماییتون.شما امپ 2 کانال بهتری مد نظرتون هست که 7100 رو بهتر درایو کنه؟
    به نظر من 7100 صدای خیلی جالبی نداره.گزینه های بهتری هم هست.
    هرتز سری های انرژی
    راکفورد سری پاور
    آدیو سیستم CO60
    سلام خدمت همه
    باند که تو ولومای آخر کم میاره دلیلش چیه؟ آمپلی یا باند؟ از پخش خیالم راحته چون 8019 ه .. باند 718EX و آمپلی MB وات 1200 البته وات آمپلی چینی ها الکیه اما دلیلشو بگین که میخوام عوضش کنم .... یه آمپلی سونی 350 وات هم دارم و یه باند JBL 696 مشکلم با اینا حل نمیشه؟
    اگر به پخش وصل باشه مربوط به عدم توانائی آمپلی داخلی پخش هست چرا که در بهترین شرایط با برق سالم بین 18-22 وات RMS خروجی میده.
    ولی شما که آمپلیفایر قدرت داریدذ ولی از جنس متفرقه و غیر استاندارد،میتونه از عدم تنظیم و خروجی ناکافی آمپتون باشه.
    آمپ سونی هر کانال چند وات هست؟RMS?

13. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

داداش این باند jbl با امپ pioner شد 400 تومن.انقدر نمیتونم هزینه کنم.نهایتا 300 خرج کنم

به نظرتون اگه الان باند jbl بخرم ، بعد از چند ماه امپ pioner بخرم چطوره ؟ یا فعلا برم 6965 بخرم 115 تومن و بعد از یکی دو ماه امپ 3500 بخرم ؟ یا هرچی شما داداشا بگین اون کارو بکنم
    سلام
    دوست عزیز
    اول باند هارو بگیرید
    بعد هم سر فرصت ایشالله امپ رو
    اخه با جی بی ال ها 100 ار ام اس خروجی دارید ولی با 6965 60 ار ام اس!!!!!!!!!
    تقریبا دو برابرش توان داره......
    انتخاب با شماست
    سلام
    پایونر 5500
    قیمت حدود 290

سلام
    ساب12 اینچی با باکسش از 200 تومن شروع میشه تا ....
    شما اگه ساب مناسب میخواید پس بهتره یه امپلی 4 کانال بگیرید و دو کانالو بندازید برا عقب دو کانال هم برای ساب ووفر:
    یا اینکه یه دو کانال بگیرید برای باند ها یه امپ مونو هم بگیرید برای ساب!! کدوم رو انتخاب میکنید؟
    یه 4 کانال با صرفه تره.......
    ساب هم :
    infinity 1260قیمت 200 تومن
    kenwood 3013قیمت160 تومن
    audio system mx 12 plusقیمت 250 تومن
    jbl cs1214 قیمت 150
    برای باکس هم اگه کیفیتی و دلنشینی براتون مهم تره باکس سیلد و اگه کوبش و کیفیت کمتر باکس پورتد
    _______________________________________----------------------------------------------__________________________
    اگر قصد بستن ساب رو دارید بجای کواکسیال بهتره از کامپوننت استفاده کنید که کیفیت و تفکیک صدای بیشتری داره
    Last edited by hoseinsps; 23-09-2013 at 00:21.

15. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •