اساتید ؟!![]()
اساتید ؟!![]()
یا سلام
RMS معمول ترین واحد برای اندازه گیری قدرت یک درایوه،
بلندی صدا رو هم با واحد db دسیبل می سنجن
این استاندارد در شرایط ثابت برای درایو ها اندازه گیری میشه ،اساس کار ، دادن قدرت یا وات ثابت ورودی (1 وات و در بعضی مواقع 2.83 ولت ورودی )به درایوها و اندازه گیری میزان صدای دریافت شده(اندازه گیری شده) در واحد دسیبل در فاصله مشخص درایوها (یک متر) از میکروفونه، د واقع میشه گفت این همون ویژگی سنسیتیوی درایوهاست. هر چی این عدد پایین تر باشه نشان دهنده اینه که با قدرت ورودی کمتر میشه صدای بیشتری از درایو انتظار داشت البته نسبت به درایوهای مشابه با سنسیتیوی بالاتر.
تا اساتید بیان من 1 نظر بدم
من jbl و آمپ پایونیر رو بیشتر می پسندم، اما اگه نمیخوای هزینه بیشتری کنی و دلت با کواک پایونیره دیگه چاره ای نیست ، خودتم زیاد اذیت نکن ، صلاح کار خویش ...
موفق باشی
اره امیر جان منم باهات موافقم
ولی دوستم حداکثر میخواد 300 خرج کنه
جی بی ال و آمپو اکسسوری نصبو ... کلا براتون بالای 430 در میاد
که بودجه نمیخوره
پس اون 6965 که گفت 130 تومن رو خیلی چونه بزن 110 بخر بکش پایین دیگه + طاقچه یه طاقچه هم بزار فکر کنم 40 تومنی در بیاد
خوب جواب میده اگه صدا ارضات نکرد بعد یه امپلی معمولی هم براش بزار ایشالا که خوشت میاد دیگه به آمپ احتیاج نداری
ولی بدون طاقچه تو 405 رو صدا خیلی تاثیر داره
سلام به همه ي دوستان-من يه تازه واردم و از سيستم هيچي سردر نميارم-لطفا منو راهنمايي كنيد
من يك پرايد 85 دارم ميخوام يك سيستم با كيفيت صداي خوب و بيس قوي روش ببندم چه سيستمي خريد كنم ؟ چه باندي ؟ ايا ساب وفر يا امپ واجبه ؟
در ضمن ميخوام با حداقل بودجه خريد كنم
Last edited by portal4972; 22-09-2013 at 22:10.
مرسي ساب وفر چي ؟
جایگزین خوب برای 718 چییه البته دست دومش تا 300هزار تومان؟
سلام.ممنون از راهنماییتون.شما امپ 2 کانال بهتری مد نظرتون هست که 7100 رو بهتر درایو کنه؟
سلام خدمت همه
باند که تو ولومای آخر کم میاره دلیلش چیه؟آمپلی یا باند؟ از پخش خیالم راحته چون 8019 ه .. باند 718EX و آمپلی MB وات 1200 البته وات آمپلی چینی ها الکیه اما دلیلشو بگین که میخوام عوضش کنم .... یه آمپلی سونی 350 وات هم دارم و یه باند JBL 696 مشکلم با اینا حل نمیشه؟
![]()
Last edited by hamidreza nazarian; 22-09-2013 at 23:33.
سلام شبتون شیک
یکی از گزینه ها که به نظر من میرسه MTX TR694حدودا 170 تومن هست.
تجربه 15-16 سال سیستم صوتی خودرو این موضوع رو به من ثابت کرده اغلب عزیزانی که از کالاهی ارزون استفاده کردند،مدت زمان طولانی از خریدشون نگذشته که به خاطر عدم رضایت از خرید ارزونشون و همچنین بی کیفیتی در صدا یا کلا از سیستم بازی زده میشوند یا مجبورند مجددا هزینه اضافی کرده و قطعات بهتری رو خریداری نمایدن.
بنده و امثال بنده اینجا هستیم تا تجربیاتمون رو رایگان در اختیار شما سروران عزیزم قرار دهیم.
حالا انتخاب با شما هست.
به نظر من اگر پایونیر میگیرید سری 5 یا بالاتر رو انتخاب بفرمائید.
دو کانال؟
ML100.2 قیمت 470
Ml 60.2 قیمت 350
718 اگر 100 وات RMSورودی بگیره براش کافیه.نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید!!از کی تاحالا من نصاب شدم خودم خبر ندارم.تاجائی که یادمه کار من با حساب و کتاب بوده
ببین دوست نازنینم،البته من جسارت میکنم و ازتون پوزش میخوام،من پستهای شما گلم رو دنبال کردم.
نه اینکه نشه با بودجه شما یه امپ و اسپیکر تهیه کرد.چرا میشه ولی شک ندارم داستان محمد آقای قربانی(Mohammad kiler) یا آقا حبیب (DJ-Star) و دیگر عزیزانی که الان آیدیشون رو فراموش کردم براتون اتفاق خواهد افتاد.
به نظر من بهتره کمی صبر نمائید،هزینه خودتون رو افزایش دهید و کم کم کالای مورد نظرتون رو تهیه بفرمائید.مطمئنا نتیجه مطلوبتری خواهید گرفت.
میتونید برای در جلو کیک پنل نصب نمائید؟
به نظر من 7100 صدای خیلی جالبی نداره.گزینه های بهتری هم هست.
هرتز سری های انرژی
راکفورد سری پاور
آدیو سیستم CO60
اگر به پخش وصل باشه مربوط به عدم توانائی آمپلی داخلی پخش هست چرا که در بهترین شرایط با برق سالم بین 18-22 وات RMS خروجی میده.نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شما که آمپلیفایر قدرت داریدذ ولی از جنس متفرقه و غیر استاندارد،میتونه از عدم تنظیم و خروجی ناکافی آمپتون باشه.
آمپ سونی هر کانال چند وات هست؟RMS?
سلام
دوست عزیز
اول باند هارو بگیرید
بعد هم سر فرصت ایشالله امپ رو
اخه با جی بی ال ها 100 ار ام اس خروجی دارید ولی با 6965 60 ار ام اس!!!!!!!!!
تقریبا دو برابرش توان داره......
انتخاب با شماست
سلام
پایونر 5500
قیمت حدود 290
ساب12 اینچی با باکسش از 200 تومن شروع میشه تا ....
شما اگه ساب مناسب میخواید پس بهتره یه امپلی 4 کانال بگیرید و دو کانالو بندازید برا عقب دو کانال هم برای ساب ووفر:
یا اینکه یه دو کانال بگیرید برای باند ها یه امپ مونو هم بگیرید برای ساب!! کدوم رو انتخاب میکنید؟
یه 4 کانال با صرفه تره.......
ساب هم :
infinity 1260قیمت 200 تومن
kenwood 3013قیمت160 تومن
audio system mx 12 plusقیمت 250 تومن
jbl cs1214 قیمت 150
برای باکس هم اگه کیفیتی و دلنشینی براتون مهم تره باکس سیلد و اگه کوبش و کیفیت کمتر باکس پورتد
_______________________________________----------------------------------------------__________________________
اگر قصد بستن ساب رو دارید بجای کواکسیال بهتره از کامپوننت استفاده کنید که کیفیت و تفکیک صدای بیشتری داره
Last edited by hoseinsps; 23-09-2013 at 00:21.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)