به G12 کنون هم فکر کنی بد نیست .کامپکت خیلی خوبیه من چند تا از دوستام خریدن راضین
از لحاظ مشخصات SX40 که خیلی بهتره ! منظور بنده اینه که تا به حال کامپکت با کیفیت از کمپانی کنون ندیدم![]()
به G12 کنون هم فکر کنی بد نیست .کامپکت خیلی خوبیه من چند تا از دوستام خریدن راضین
از لحاظ مشخصات SX40 که خیلی بهتره ! منظور بنده اینه که تا به حال کامپکت با کیفیت از کمپانی کنون ندیدم![]()
Last edited by mohsenfhm; 08-04-2012 at 08:48.
ببین عزیز مهم ترین قسمت هر دوربین سنسورشه حالا سنسور G12 خیلی بهتر از SX40 هست
برای همین هم هست قیمتاشون تفاوت چندانی نداره
G12 رو عکاس های حرفه ای برای دوربین بکاپ میخرند البته LX5 هم هست
با بیشتر سریهای LX و SX کار کردم. و کانن پردازش بهتری رو داشته.
جی12 از لحاظ زوم زیاد قوی نیست، اما کیفیت بسیار عالی ایی داره. البته در بیشتر مواقع کیفیت خیره کننده این مدل
و نویز بسیار بسیار کم اون و پردازش قویش، زومینگ نبودن دوربین رو کمی در ذهن کم رنگ میکنه.
به من که یه همچین حسی دست میداد !!!
نظرتون راجع به HX100 چیه ؟؟؟
سلام.می خوام یه دوربین بخرم تا 330 تومان.نظر خودم روی ixus 115 hs است.کسانی که این دوربین رو دارند لطفا بگن چطور دوربینیه.ایا از راضی هستن.فیلمبرداری و عکاسیش چطوره.ایا با این بودجه دوربین دیگه ای هم هست که مشخصاتش شبیه ixus 115 hs باشه؟لطفا جواب بدین.
دوستان سلام
من یه دوربین می خوام که هراز گاهی بتونم باهاش عکس های خانوادگی بگیرم
و امکان فیلم برداری با کیفیت خوب رو هم داشته باشه
سبک و قابل حمل باشه
ضمنا چون دستام کمی لرزش داره امکان لرزش گیری رو هم داشته باشه
پیشنهاد شما چیه ؟
سلام.
سقف بودجه؟؟؟
سلام با این بودجه دوربین خوبیه . تنها ایرادش را میشه نداشتن زوم اپتیکال حین فیلم برداری دونست .
موفق باشید
![]()
سلام بچه ها
خداییش خودمونیما. کلا دوربین های دیجیتال کانن از لحاظ کیفیت عکس نهایی اصلا حرفی برای گفتن نداره ها بنظر من کانن فقط الکی اسم در کرده. حالا من در رده کامپکت میگم شاید اس ال آر بهتر باشه. الان که ایکسوز 220 خریدم کیفیتش خیلی بهتر از اس ایکس 210 قبلیمه اما هنوزم همجین مالی نیست. کامپکت های سونی و سامسونگ خیلی سرتره کیفیت عکسش. یارو یه سامسونگ کامپکت زپرتی که همش 300 تومن قیمت داشت آورد نشون داد عکس میگرفت با کیفیت خدا. هر چی زوم میکرد اثری از نویز نبود با اینکه 18 مگاپیکسل بود ولی اس ایکس 210 من با اینکه 14 بود دوتا زوم میکردی عکسش گریه میکرد. فکر کنم کلا الکی داریم برای کانن و برندش پول میدیم فقط .
تمام عکسهای کانن که من با مدل های مختلف امتحان کردم بیرنگو رو و مات و پر از نویز (بازم میگم منظور من فقط رده کامپکته) هستند. اما سونی و سامسونگ خیلی خوش آب و رنگ و شفاف و زییبا و هرچی هم زوم میکنی آخ نمیگن. حالا شاید بگین کانن طبیعی عکس میگیره اما بنظر من اینا همش حرفه. برای مصرف کننده نهایی مهم رنگ و روی عکسه که مهمه و باید عکس زیبا باشه.
مشکلات در زمینه فیلمبرداری هم همچنان باقیست. حتی در آخرین مدل ها هم صدای تراکتور زوم بطرز دردناکی روی فیلم ضبط میشه. سرعت زوم بسیار بسیار و فوق العاده پایین که در بسیاری موارد زوم رو در حین فیلمبرداری بدرد نخور مینماید. سرعت زوم در سری کامپکت سونی با سرعت و بدون هیچگونه پارازیت صوتی روی فیلم انجام میشه.
درکل اگر تعصبات رو کنار بذارید و عاقلانه و منصفانه تر به این برند نگاهی بیندازیم کمپانی کنون عملا هیچ حرفی برای گفتن در رده کمپکت و ارائه ی فیلم و عکس باکیفیت ندارد و از بسیاری از کمپانی های مطرح دیگر عقب هست . منتها بدلیل تبلیغات بالا و جلب اعتماد مشتریان از این طریق و صرفا با شناساندن نام کانن به دنیا باعث شده بسیاری از جمله خود بنده پول اضافه برای فقط نام کمپانی بدیم.
این نظر شخصی خودم بود
Last edited by varians; 08-04-2012 at 16:39.
ممنون بابت جوابتون.یه سوال ایا دوربینی با این قیمت وجود داره که زوم اپتیکال حین فیلمبرداری داشته باشه و مشخصاتش مثل ixus 115 hs باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)