فردا (شنبه) ، ساعت 3 .
فردا (شنبه) ، ساعت 3 .
بازی بعدی استقلال:
کسانی که تا حال پیشبینی کردند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در گفت و گو با فارس
طيري: قلعه نويي، سايپا را با علي دايي هم برده است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فصل گذشته سايپا را با سرمربيگري علي دايي شكست داده ايم.
اميد طيري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: پيروزي 8 بر يك برابر داماش گيلان براي ما بسيار خوب بود. بازيكنان در شرايط ايده آل روحي قرار گرفتند. قصد داريم دور رفت را با دو پيروزي پشت سر بگذاريم و اين دور از دسترس نيست. مي توانيم سايپا و پيام را شكست بدهيم.
مربي تيم استقلال درخصوص اينكه ديدار اين دو تيم تقابل علي دايي و امير قلعه نويي نيز محسوب مي شود، گفت: به دنبال تقابل نيستيم. هدف ما كسب 3 امتياز است تا شرايط خود را در جدول مستحكم كنيم. فصل گذشته سايپا را با دايي در كرمان شكست داديم؛ آن زمان امير قلعه نويي و من در مس بوديم.
طيري در مورد جدايي مرفاوي از استقلال گفت: اين مربي سال 81 براي مشرف شدن به مكه ثبت نام كرده بود. اين موضوع مربوط به سال جاري نيست.
با دعوت كادر فني
سرمربي تيم ملي فوتبال به اردوي تيم سايپا ميرود![]()
خبرگزاري فارس: كادر فني تيم فوتبال سايپا پيش از مسابقه با استقلال، عضو هيئت مديره باشگاه را به اردو دعوت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رضا فروزاني از علي دايي دعوت كرد تا پيش از مسابقه با استقلال، براي روحيه دادن به بازيكنان، در اردوي سايپا حاضر شود.
فروزاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: علي دايي عضو هيئت مديره سايپا است و دو سال براي اين تيم زحمت كشيده. خوشحال ميشويم همواره او را كنار خود داشته باشيم؛ اما مسئوليتهاي بزرگتري دارند و وقت كافي براي اين كار ندارند.
وي افزود: خوشحال ميشويم قبل از مسابقه حساس با استقلال در اردو سايپا حاضر شوند و به بازيكنان روحيه بدهند. قبل از انجام اين ديدار، از ايشان دعوت خواهيم كرد كه چنين كاري را انجام دهد.
سرمربي سايپا تاكيد كرد: از حضور مداوم مديرعامل نيز كنار بازيكنان استقبال ميكنيم زيرا ايشان نيز به بازيكنان انگيزه و روحيه ميدهند.
عنايتي استقلالي نمي شود
در حالي که خبرهايي مبني بر بازگشت عنايتي به استقلال و حضور اين بازيکن در ليگ قهرمانان آسيا مطرح شده است،اين بازيکن براي جدايي از النصر امارات بايد مبلغي در حدود 600 هزار دلار پرداخت کند که با توجه به شرايط مالي،اين در حد توان باشگاه استقلال نيست. همچنين شنيده شد بعد از توافق با "فابيو بالا"،امير قلعه نويي به مديريت باشگاه اعلام کرده است که مهره هاي فعلي خط حمله به لحاظ کيفي و کمي مناسب است و در حال حاظر نيازي به ايجاد تغيير و تحول احساس نميشود. سياوش اکبرپور، آرش برهاني،فرهاد مجيدي،عليرضا عباسفرد، علي عليزاده و فابيو بالاي برزيلي 6 مهاجمي هستند که در ليست بازيکنان استقلال قرار دارند.
روانخواه: نيمفصل دوم براي استقلال بازي ميكنم
خبرگزاري فوتبال ايران - مصدوميت جباري و اميد روانخواه سرمربي استقلال را با مشكلات زياد مواجه ساخت اما اين دو بازيكن به زودي به تمرينات استقلال بازمي گردند.
اميدرضا روانخواه در خصوص آخرين وضعيتش به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «منتظرم ببينم تعطيلات نيمفصل دقيقاً به خاطر بازيهاي تيمملي از چه زماني آغاز خواهد شد اما شخصاً اميدوارم تعطيلات نيمفصل طولانيتر شود تا بتوانم بازيهاي بيشتري در نيمفصل دوم در خدمت تيم محبوبم باشم.» هافبك استقلال در پايان خاطرنشان كرد: «مصدوميت بسيار بدي گريبانگيرم شده بود به همين دليل دوست دارم با بازيهاي خوب در نيمفصل دوم همه آنها را به دست فراموشي بسپارم
در مورد عنایتی اینطور که من شنیدم چون مصدوم هست قرار هست تیم النصر او را تست کنند اگر وضعش خوب نبود اون را از لیستشون خارج می کنند و استقلال می تونه بدونه پرداخت پول به النصر اون را بگیره
جمعه 87/9/9
سایپا کرج - استقلال تهران، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادی
آخرین بازی :
استقلال 0 - 1 فولاد
ابومسلم 0 - 0 سایپا
تا الآن 22 نفر بازی [سایپا کرج - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 13042 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 13020 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 1 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصدومیتش 1 ماه تا 1 ماه و نیم بیشتر طول نمیکشه و بعد تعطیلات نیم فصل میتونه واسه تیم بازی کنه..وقتی مصدوم هست می میخوای چیکار ؟
البته باید این رو هم مد نظر داشت که شاید عنایتی، اون عنایتیه سابق نباشه..یادمه سال اخری که بازی تو باشگاهای آسیا بودیم رسول خطیبی گرفتن فقط برای جام باشگاهاها و توی لیگ نبود و زیاد هم به کارمون نیومد
اگه میخوان بیارنش، نباید چشم و گوش بسته و با توجه به گذشتش بیارنش. باید ببینن الآن چطوره..
ما کم مهاجم خوب تو لیستمون نداریم.
فرهاد مجیدی هم تو امارات که بود، خوب گل میزد، الآن اومده و شده نیمکت نشین برهانی. منکر قابلیت هاش نیستم، ولی کلی گفتم. خودم مجیدی رو خیلی قبول دارم..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)