سلام.. ا من خودم فقط آخرین ورژن Game Launcher رو گرفتم بعدش رفتم به این آدرس:
اینارو توش بعد از اولین IP نوشتم کاملا مشکل حل شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.. ا من خودم فقط آخرین ورژن Game Launcher رو گرفتم بعدش رفتم به این آدرس:
اینارو توش بعد از اولین IP نوشتم کاملا مشکل حل شد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی Dragon Age Origins رو نصب کردم وقتی اجراش می کنم error زیر رو می ده مشکل از چیه ؟
![]()
دیسک بازی مشکل داره. فایل ها ناقصه. اگه فرمت ستاپ وین زیپ ستاپه با اکستراکت هم میشه بازی رو نصب کرد.
================================================== =============
این جا کرک رو بگیر درست میشه:
================================================== =============کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید پنج تا دی وی دی باشه. اینایی که دو تا بازی رو جداگونه میدن همه اش الکیه و کار نمیکنه.
================================================== ==============
کرک رو از اینجا درخواست کن:
برای وارد کردن رمز بستگی به بازی داره ولی عموما این دوتا راه برای بیشتر بازی ها کار میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا کلید ` رو بزن (کنار کلید عدد یک) و رمز رو وارد کن یا کلید Enter رو بزن و رمز رو وارد کن.
همزمانی پست
بازم شما اگه روش دوستمون keb جواب نداد مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
Last edited by mehdy.z; 02-08-2010 at 17:44.
کرک رو به احتمال زیاد تو فلدر اصلی ریختی که باید تو یکی دیگه از فلدراش (شرمنده اسمش یادم نیست ولی به احتمال زیاد luncher اسمشه) کرک رو بریزی. تو اون فلدر هم فایل exe هست.
ram : 2 GB
VGA : 5750 ATI
CPU : E5400 2.7
main : pskpl/epu
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
توی پوشه ی کرک اصلا فایل exe نداره،کرکش رو از کجا می تونم گیر بیارم
آقا خواهشا یکی لطف کنه Save آخر بازی Prince of persia Forgotten sands رو به ما بده .....
واقعا ممنون
دانلود :
هنگام نصب Empire : Total war
خب حالا اینو گفتی که چی بشه؟اگه منظورت اینه که مشکل چیه، مشکل اینه که درایو مردنظر به اندازه ی موردنیاز بازی جای خالی نداره که باید فضای خالی درایو رو افزایش بدی.
================================================== ===============
اگه منظورت اینه که تو دیسک بازی پوشه ی کرک نیست برو خر بازی فروشه رو بگیر تا می تونی بهش گیر بده
چون بازی بدون کرک تو ایران مثل خونه ی بدون کلیده.
برای دانلود کرک سالم هم برو اینجا:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)