تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1258 از 3195 اولاول ... 25875811581208124812541255125612571258125912601261126212681308135817582258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,571 به 12,580 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ببخشيد عزيز
    فكر ميكنم شما از رو تجربه اين حرف هارو نميزني ولي من به عنوان كسي كه هردو كنسول رو داره از وقتي كه ps3 گرفتم خيلي كم سراغ 360 تم رفتم و اون لذتي رو كه با ps3ميبرم هر گز با 360 نبردم.
    خوب این دیگه سلیقه ای هست!

منم هر دوشو داشتم! ولی حس بازی تو 360 چیزه دیگه هست.

منظورم از همه نظر هست
    GTA IV رو یه سری هم با ps3 انجام بده و هم با X360 انجام بده تا اونوقت متوجه بشی کدوم کنسول از همه نظر بهتره!

2. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دقيقا سليقه اي هستش ! منم 10 تا از بهترين بازي هاي انحصاري پلي 3 رو بازي كردم اما هيچ وقت لذتي كه با 360 تجربه كردم رو با پلي 3 تجربه نكردم ! live رو هم به psn ترجيح ميدم !

4. 8 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دقيقا سليقه اي هستش ! منم 10 تا از بهترين بازي هاي انحصاري پلي 3 رو بازي كردم اما هيچ وقت لذتي كه با 360 تجربه كردم رو با پلي 3 تجربه نكردم ! live رو هم به psn ترجيح ميدم !
    تایید میشه
    360 در کل یک چیز دیگرسیت
    جدا از قدرت بیشترش نسبت به ps3 و عملکرد بهتر تو بازی های multi
    و باز هم جدا از برتریش تو این نسل از نظر در اوردن بازی های exclusive کنسول sony
    طراحی فوق العاده controller کنسول که به عنوان راحت ترین و دقیق ترین controller انتخاب شده
    زیبایی بیشتر خود console
    محیط فوق العاده برتر dashboard نسبت به ps3
    و همین طور که نوید گفت برتری زیاد live نسبت به psn

امسال تازه 360 کارش شروع میشه با سیلی از ابر بازی های exclusive و اخر از همه در اخر سال natal

تنها بر تری ps3 که ممکنه ادم رو یادش بندازه اروم بودن دستگاه موقع اجرای بازی هست و بس !

6. 8 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

تایید میشه
    360 در کل یک چیز دیگرسیت
    جدا از قدرت بیشترش نسبت به ps3 و عملکرد بهتر تو بازی های multi
    و باز هم جدا از برتریش تو این نسل از نظر در اوردن بازی های exclusive کنسول sony
    طراحی فوق العاده controller کنسول که به عنوان راحت ترین و دقیق ترین controller انتخاب شده
    زیبایی بیشتر خود console
    محیط فوق العاده برتر dashboard نسبت به ps3
    و همین طور که نوید گفت برتری زیاد live نسبت به psn

امسال تازه 360 کارش شروع میشه با سیلی از ابر بازی های exclusive و اخر از همه در اخر سال natal

تنها بر تری ps3 که ممکنه ادم رو یادش بندازه اروم بودن دستگاه موقع اجرای بازی هست و بس !
    بیشتر کسانی که طرفدار سونی هستند در برابر طراحی controller xbox360 حرفی برای گفتن ندارند.

8. 4 کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دقيقا زمان عرضه ي چي 15 نوامبر هستش ؟ : دي
    عرضه ی Gears of war 3 دیگه البته بعید میدونم MS تائید کرده باشه.
    شوخي ميکني!!!
    شما از کجا ميدوني gears of war 3 نوامبر 15 مياد؟؟؟
    شایعات خیابانی
    break يا brick ؟؟؟

t-box يا tipax ؟؟؟
    سوالت میدونی مثل چی میمونه !!؟؟ مثل اینکه شما به پیچ گوشتی بگی پیچ گشتی یا به پیچ گشتی بگی پیچ گوشتی !!!

هیچ فرقی نمیکنه داداش من , فقط تو باید از حرفی که میزنی یک درک عملی داشته باشی .
    تا حدود زيادي با عقل جور در مياد . به جاي سوکت ها دقت کنيد.
    اگه هم فيک باشه يارو خيلي به کارش وارد بوده
    آره روح ا... جان 100% این عکس Fake هست , البته از نوع سخت افزاریش
    والا چي بگيم!!

تو اين دوره زمونه امکانه همه چي هست!!

اما از يه لحاظ داد ميزنه که fake هست و اونم سيستم coolingش هست که خيلي مسخره و ابتدايه!!
    شهاب جان این نوع بورد جوری هست که تعداد پایک های هر چیپست با مادگی بود تقریبا نزدیک بوده و طرف با برداشتن قطعات سوخته از روی بورد Xbox 360 و پیاده سازی اون روی یک بورد تست , اومده واسه خودش مدل داده.

اگه دقت کنی حتی این بورد خیلی از IC هارو نداره !! و اینکه دارای چندین سوکت میله ای هست.
    چند ماه قبل هم خبري مبني بر اين که MS در حال کار بر روي برد slim شده کنسول هست پخش شد که ms اون رو تکذيب کرد و گفت اصلا همچين برنامه اي نخواهند داشت و اصلا اعتقادي به slim ندارن و به سمتش هم نميخوان برن
    دقيقا همون اتفاقي که براي xbox افتاد
    پدرام جان این Slim کردن هم همونطور که قبلا گفتم و خودت هم بهتر میدونی فقط و فقط برای جلب توجه مشتریان و ایجاد تنوع و ایجاد حق انتخاب بیشتر هست !! وگرنه کنسول 20GB سونی هم هیچ مشکلی نداشت که بخواد ویرایش بشه !!
    Sony هم این کار رو مثل یک سنت واسه خودش قرار داده و اگه انجام نده به عنوان یک سنت شکن شناخته میشه .
    من Sony رو فقط به خاطر نگه داشتن سنت هاش تحسین میکنم چون واقعا این کارش واسه من لذت بخش هست.
    DVD
    تمام کنسول ها مشکل صدا دارند !
    آيا تعداد بازي هايي که چند DVD دارند به تعداد انگشتان دست هم ميرسد ؟
    زبان هاي مختلف به چه درد من يا شما ميخورد ؟ مني که در آلمان هستم نسخه آلماني بازي ميکنم ! شمايي که در ايران يا آمريکا هستيد نسخه انگليسي ! روي جلد بازي هم نوشته شده چه زبان هايي داره ! به قول معروف : گير بني اسرائيلي داديد !

کيفيت پايين نرم افزاري يعني چي ؟ يعني کد هاي صفر و يکي که براي تفسر پروسسور روانه ميشوند ناخوانا هستند براي شخص شخيص CPU !!!!!!! اگر هم گرافيک منظورتان است که بايد خدمتتون عارض بشوم که گرافيک 360 خيلي خيلي بالاتر از تمام کنسول هاي نسل فعلي هست ! کيفيت نرم افزاري هم همان گير بني اسرائيلي بود !

پر خش شدن هم که يک موضوع گلوبال هستش ! و ربطي به DVD يا بلو ري يا چيز ديگه نداره ! شما درست نگهداري کنيد چيزيش نميشه ! فقط محض اطلاعتون بگم بلو ري ها به خاطر اينکه سازگار با محيط زيست هستند !!!!! بعد از مدتي خود به خودي کپک ميزنند ! پس مواظب باشيد جاي مرطوب ازشون استفاده نکنيد چون تا به حال 4 تا از فيلم هاي من کپک زده و مجبور شدم ببرم پس بدم !! شانس آوردم که اين مدل گارانتي براش در نظر گرفته شده .

پ.ن : اين موضوع بيشتر در جاهايي که رطوبت هوا زياده اتفاق ميوفته ! براي نمونه توي کشوري که من هستم در و ديوار خونه هم اگر مراقبت نکنيد کپک ميزنه . شمالي ها ميدونند من چي ميگم .
    آره دقیقا میلاد جان !! حتی Device هایی که بدون اعمال نیروی فیزیکی کار میکنن باز صدا دارن !! حتی در حد Noise !

میلاد راستی من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا 2 برابر بودن میزان Ram کارت گرافیک Xbox360 در مقابل PS3 و قوی تر بودن
    GPU باز بازی های PS3 (اختصاصی ها) از نظر گرافیک با جزئیات تر هستن !!؟؟
    آخه Cell چه ربطی به پردازش بافت گرافیکی داره !!؟؟
    Last edited by SamGun; 18-03-2010 at 22:51.

10. 7 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر LT رو نصب کرده باشید تا زمانی که شرکت بیلی و دوستان یه قفلی به غیر از Wave اختراع کنند ! اگر دشبورد رو - تا زمانی که نسخه جدیدش بیاد .

یعنی اگه نصب باشه اگه هر نوع wave دیگه ای درست کنند روی دستگاه اجرا می شه و فقط نیاز به آپدیت بودن داشبورد داره؟؟؟؟

اگه این طوری باشه راهی وجود نداره مثل مثلا مشخصات کنسول که بفهمی مثلا من که 1 ماه هستش کرک جدید کردم دستگاه رو این LT روش نصب شده یا نه؟

12. این کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

میلاد راستی من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا 2 برابر بودن میزان Ram کارت گرافیک Xbox360 در مقابل PS3 و قوی تر بودن
    GPU باز بازی های PS3 (اختصاصی ها) از نظر گرافیک با جزئیات تر هستن !!؟؟
    آخه Cell چه ربطی به پردازش بافت گرافیکی داره !!؟؟
    اره سعید به نکته دقیقی اشاره کردی!

مگه cell یک پردازنده CPU + GPU هست که اینو میگن!!؟

یا مثلا من این عملیات محاسبه شناور که میگن در cell خیلی خفنه را هنوز نفهمیدم چیه؟

14. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اره سعید به نکته دقیقی اشاره کردی!

مگه cell یک پردازنده CPU + GPU هست که اینو میگن!!؟

یا مثلا من این عملیات محاسبه شناور که میگن در cell خیلی خفنه را هنوز نفهمیدم چیه؟
    آره شهاب !! تازه زمانی تا آخر حرف من پیش میری که بدونی مسیر I/O چطوری طی میشه !!

من خیلی جزئی میگم :

اطلاعات توسط هارد بر روی Buffer خودش قرار میگیره و به Ram فرستاده میشه و دسته بندی میشه, سپس توسط رم به CPU انتقال پیدا میکنه و بعد از پردازش داخل Cache قرار میگیره و سپس به چیپست ها رفته و هماهنگی های لازم رو در بر میگیره و بعد وارد
    حیطه ی تصویر سازی میشه ( GPU ) و بعد به مانیتور راه پیدا میکنه .

حالا با این اوصاف من نمیفهمم Cell این وسط چه کمکی به سیستم گرافیکی میکنه !!!؟؟

16. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ببخشيد عزيز
    فكر ميكنم شما از رو تجربه اين حرف هارو نميزني ولي من به عنوان كسي كه هردو كنسول رو داره از وقتي كه ps3 گرفتم خيلي كم سراغ 360 تم رفتم و اون لذتي رو كه با ps3ميبرم هر گز با 360 نبردم.
    منظورم از همه نظر هست
    دیگه همه میدونند که روش های منطقی و علمی از کوشش و خطا (تجربی) عقلانی تر و درست تر هستش !

در ضمن من به جز Ps3 همه کنسول ها رو دارم ، البته یک مدتی هم Ps3 دستم بود مال یکی از دوستان .

مبحث سلیقه ای با مبحث علمی و حقیقی خیلی فرق داره ! اینکه چه طوری یک سیستم رندر میکنه ! سخت افزارش چیه و غیره به تجربه ربطی نداره .

18. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

یک خبر مهم در حد پارا المپیک!

سایت joystiq در مورد اپدیت جدید داشبورد که در بهار عرضه خواهد شد با یک سری عکس که ازین داشبورد داره ادعا میکنه که در این ورژن داشبورد یک قابلیت جدید اضافه شده و اون ساپرت کردن Usb Storage هست که اگر حقیقت داشته باشه کسانی که هارد ندارن میتونن برای save کردن و instal کردن بازیها از flash هم استفاده کنید که البته حداکثر باید 16 گیگ برای هر usb slot باشه که مجموعا میشه 32 گیگ.

اینم عکسش:

بقیه عکسها هم اینجاس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 12 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •