تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1257 از 1320 اولاول ... 25775711571207124712531254125512561257125812591260126112671307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,561 به 12,570 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یه حسنی این رایتل داره اینه که حساب کتاب داره اکانتینگش یعنی خود اپراتور می دونه و راضیه که 150 گیگ رو تو بازه 3 تا 9 صبح به قیمت 15 تومن بفروشه.
    والا نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشما چرا که خودم از 2018 به اینور بیش از 100 ترابایت شبا با همین بسته همراه اول دانلود کردم ولی خداوکیلی خیلی بی در و پیکر بود یه زمانی می نوشت مصرف منصفانه 450 گیگ در حالی که اون حجم رو تو پنل نشون نمیداد و ازش کسر نمیکرد و میشد چندین ترابایت دانلود کرد. راستش من خودم منتظر چنین اتفاقی یا کلا حذف سرویس همراه اول از خیلی وقت پیشا بودم. یه جورایی بیش از اندازه بهمون حال داد.
    البته امیدوارم که کیفیت به حالت قبل برگرده، هر چند تو این مملکت خیلی نادره چیزی که خراب شد به حالت قبل از خرابی برگرده.

2. 2 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه حسنی این رایتل داره اینه که حساب کتاب داره اکانتینگش یعنی خود اپراتور می دونه و راضیه که 150 گیگ رو تو بازه 3 تا 9 صبح به قیمت 15 تومن بفروشه.
    والا نمی خوام کاسه داغ تر از آش بشما چرا که خودم از 2018 به اینور بیش از 100 ترابایت شبا با همین بسته همراه اول دانلود کردم ولی خداوکیلی خیلی بی در و پیکر بود یه زمانی می نوشت مصرف منصفانه 450 گیگ در حالی که اون حجم رو تو پنل نشون نمیداد و ازش کسر نمیکرد و میشد چندین ترابایت دانلود کرد. راستش من خودم منتظر چنین اتفاقی یا کلا حذف سرویس همراه اول از خیلی وقت پیشا بودم. یه جورایی بیش از اندازه بهمون حال داد.
    البته امیدوارم که کیفیت به حالت قبل برگرده، هر چند تو این مملکت خیلی نادره چیزی که خراب شد به حالت قبل از خرابی برگرده.
    100 ترا تازه اونم از 2018؟ من از سال 2008 دانلود زدم کلا 40 ترا شده. (البته یک 10 ترایی هم بعد دانلود پاک کردم) فکر کنم دیگه وقتش شده بود برای دانلودهای شبانه پول بیشتر خرج کنیم. اگر رایتل تغییرات نده فکر کنم باید ماهی 4-5 بار بسته بخرم. این چند شب اصلا حال نکردم. اومدم یک لایو ببینیم دیگه اصلا با یک کانکشنم دانلود نمیشه کرد، لایو فریز میشد.

4. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تو اینکه سرویس بی نظیری هست (یا بود) اصلا شکی نیست.
    من خودم از سال 2016-2017 به بعد دارم استفاده میکنم.
    تو این چند سال هم کم و بیش افت و خیز داشته یکی دو بار هم کلا سرویس رو حذف کردن و مجدد برگشته
    به نظر من اگر بخواد روی همین روال بمونه تقریبا همه مشتری هاش رو از دست میده
    کسی که اون سرعت و حجم رو تجربه کرده دیگه پول برای تمدید این سرویس نمیده
    منطقی تر بود که اگر بخوان محدود کنن برای شروع بیان اون 450 گیگ حجم منصفانه رو اعمال کنن
    یا سرعت رو حدی در نظر بگیرن که بصرفه سیستم رو روشن بذازیم.
    در هر صورت فقط میتونم بگم امیدوار با این مدل عجیب و غریبی که محدودیت ایجاد کردن مشکل از جایی دیگه ایی باشه و مثل سری های قبل برطرف بشه.

من به لطف دوستان نامحدود رایتل رو تست کردم سرعتش که عالیه فقط هزینه اش نسبت به اون سرویس بالاست
    گیگی 100 تومن میوفته که اگر همراه اول رو رفتنی در نظر بگیریم خیلی هم بد نیست.

6. 3 کاربر از rasmebazi22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه allric's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با اجرای کامل طرح صیانت رایتل هم میره تو باقالی ها دلتون زیاد خوش نکنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

این که عملا دزدیه....با اپراتورها هم که صحبت میکنی همه بوقند وانگار خبر ازهیچ چیز ندارند!!
    بهترین کار اینه که همگی بریم توی سایت 195 و شکایت کنیم شاید به حایی رسید،ضرر نداره!!
    البته اگه شانس بیاریم و نزنند کلا صورت مسئله رو پاک کنند!!!
    Last edited by mehdy.z; 09-01-2022 at 11:56.

9. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجرای کامل طرح صیانت رایتل هم میره تو باقالی ها دلتون زیاد خوش نکنید
    شما لازم نیست نگران ما باشید.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی من دیشب داشتم از اپلودبوی دانلود میکردم دیدم سرعت به 1.3 مگ رسید منتهی با 32 کانکشن. یعنی برای نت داخلی محدودیت رو اعمال نکردن (البته تک کانکشنش هم سرعتی نداشت)

12. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان من به سامانه 195 شکایت کردم و البته سرعت رو در هر دو حالت(داخل محدوده شبانه و حالت عادی) هم عکس گرفتم وآپلود کردم..
    اینم حوابیه ش:

البته تا حدودی منطقی بود چون با سرعت 8-7 مگا بایت(حدود 50 مگابیت) و اینکه با اومدن 5G دیگه طرف توی یه ماه کل نت رو خالی میکرد روی سیستم،که منم در جوابیه همین طور که مشخصه اعلام کردم بهتر بود نهایتش یه تعریفی برای حجم تعیین میکردین(عین قدیم که مثلا روی 450 گیگ بود)نه اینکه سرعت رو تا حدی بیارین پایین که عملا برای کاربر غیر قابل استفاده بشه!!
    به نظر من بقیه دوستان هم حتما اقدام کنند شاید جواب داد...
    Last edited by mehdy.z; 09-01-2022 at 18:08.

14. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

دوستان من به سامانه 195 شکایت کردم و البته سرعت رو در هر دو حالت(داخل محدوده شبانه و حالت عادی) هم عکس گرفتم وآپلود کردم..
    اینم حوابیه ش:

البته تا حدودی منطقی بود چون با سرعت 8-7 مگا بایت(حدود 50 مگابیت) و اینکه با اومدن 5G دیگه طرف توی یه ماه کل نت رو خالی میکرد روی سیستم،که منم در جوابیه همین طور که مشخصه اعلام کردم بهتر بود نهایتش یه تعریفی برای حجم تعیین میکردین(عین قدیم که مثلا روی 450 گیگ بود)نه اینکه سرعت رو تا حدی بیارین پایین که عملا برای کاربر غیر قابل استفاده بشه!!
    به نظر من بقیه دوستان هم حتما اقدام کنند شاید جواب داد...
    من با محدودیت سرعت موافقم. چون دلیل نمیشه هرکی به دکل نزدیک بود و تجهیزات عجیب غریب داشت کل پهنای باندو ببلعه و بندگان خدایی که دورتر هستن نتونن همون حق خودشونم استفاده کنن. ما مردم در عمل نشون دادیم از موقعیت سو استفاده می‌کنیم. خلاصه اینکه اقا دستشون درد نکنه اصن 2 مگم زیاده همون یک مگ هم برای این مردم بسه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان بحثتون رو خوندم دقیق متوجه نشدم...
    الان چی شده؟
    نامحدود شبانه سرعتش از اول برای همه دو مگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •