کم کم اضافه میشه نگران نباشید
کم کم اضافه میشه نگران نباشید
Omid گفت شارژ بلند مدت بکنید)
من چه کنم :( ...
های وب مشهد کجاست ؟
کاش بجای اسم این بحث برسی اینترنت مخابرات خراسان رضوی مینوشتن بحث و برسی راهای دزذی مخابرات خراسان رضوی
کارمند مخابرات گفته بودن که طرح های جدید میاد، البته نگفته بود که طرح های قبلی را فاتحه اش را میخونن!!! و طرحهای جدید فقط باید بری دنباله گنج تا بتونی پولش را پرداخت کنی!!!
من شکایت نوشته بودم جوابشون این بود :
درخواست کننده گرامی، مهرداد منوچهری
پاسخ به درخواست شما به شرح زیر می باشد:
با سلام جهت تکریم مشتریان مقرر گردید یک گیگابایت حجم رایگان و یک ماه به اعتبار زمانی مشترکان افزوده شود.
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
شرکت مخابرات ایران
میخوام ببینم به کسی زمان و حجم اضافه شده ؟ به خود من که چیزی اضافه نشده !!
والا من چند روزی هست درخواست زدم اما هنوز جوابی ندادن!!
به کجا نوشتین ?? سایت 195.ir ????
نه بازرسی مخابرات تو سایت مخابرات مشهد برید اونجا میتونید یک شکایت بنویسید
دزدی به روش مخابرات: اول نامحدود برداشتن مردم اعتراض نکردن بجاش به بعثت هجوم آورددن بعد بعثت برداشتن و طرحهای جدید با قیمت بیشتر گذاشتن دیدن مردم چیزی نگفتن رفتن جدیدارو گرفتن بعد دیدن اینطوریه گفتن بذار بیشتر فرو کنیم یهو شبانه همه طرحارو قطع کردن ولی 3نفر از بجه های همینجا رفتن اعتراض و شبانه رو برگردوندن.بعد باز همین طرحها رو ورداشتن بجاش پاییزه طلایی ونقره ای شبانه دار با قیمت نجومی گذاشتن بازم کسی چیزی نگفت و بازم رفتن این طرحا رو خریدن.حالام که میبینن مردم چیزی نمیگن همین پاییزه ها رو هم برداشتن و میگن باید پول یکساله رو بدید....و متاسفانه باز هم یه عده میرن میخرن و راهو برای این دزدا هموار میکنن .
دوستان اگه اعتراضی صورت نگیره این روش ادامه خواهد داشت و وضع هر سال بدتر میشه.
برای یکبارم شده بیاید به اینا بگیم خسته شدیم به هر سازی که شما زدید رقصیدیم.
ما که بازیچه دست شما نیستیم هر جور شما میخواید رفتار کنیم.دوستان همین امشب تو سایت 195 و بازرسی شکایت بنویسید و به هرکس میشناسید بگید تا اینکارو بکنه.تا صدامونو به گوش مسولین برسونیم.
به امد روزی که بتونیم حققمونو بگیریم.
نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــه اینا دارن چه غلطی میکنن :| مسخره کردن خودشونو ؟
من الان شبانه دارم طرح طلایی شب سرعت دانلود 30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)