دیشب اگه لینک کافی برای دانلود داشتم فکر کنم رکورد دانلود زده میشد
![]()
دیشب اگه لینک کافی برای دانلود داشتم فکر کنم رکورد دانلود زده میشد
![]()
دوستان پلن خریداری شده تاثیری در ساعات رایگان دارد ؟ ( اگر تجربه کردید لطفا پاسخ بدید )
چه پلنی را پیشنهاد میدید!
من برای تست 128-4گیگ را گرفتم ، امیدوارم مرکز مخابراتی ما شلوغ نباشد !
سلام
عزیز منم بچه کرجم. واقعا ممنون میشم که کمکم کنی. من نزدیک ۲ سال از شاتل اشتراک میگرفتم که بعد این داستان مزخرف محدود کردن و شیر کردن میخوام بیام رو پارس آنلاین. سوالی که ازت دارم اینکه اولا وضعیت پارس تو کرج چجوریه، مخصوصا سرعت شبونش و اینکه شما از کدوم مرکز سرویس گرفتی ؟
من طالقانیه مرکزم دیروز گفتن پورت براتون باز شده میخوام ببینم اگه میشه شبونه ۱ - ۱/۵ گیگ دانلود کرد سریع شیفت بدم اینجا. در ضمن بنظرت بهترین پنل و حجم ترافیکیش از نظر سرعت و هزینه کدومه ؟
خیلی خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنی. چاکریم .
فکر کنم دلیلش بخاطر اینکه از دیشب کشورهای اروپایی هم مثل ما ساعتشون رو 1 ساعت عقب کشیدند
البته من دیشب برای دانلود شبانه مثل همیشه ساعت 12:30 تا 6:59 کانکت بودم (که البته در پنل زده 5:59)
در واقع من ساعت 11:30 به وقت سیستم اکانتینگ پارس کانکت شدم اما چیزی از ترافیکم کم نشده
شما از کدوم 256 ها استفاده میکنی که سرعتت خوبه؟![]()
آره دیشب یک ساعت بیشتر بود رایگانش ولی من هم استفاده نکردم
![]()
دوستان کسی تو پارس انلاین با vpi/vci 0/35 وصله ماله من اینه! این ماله شاتله ولی نمیدونم چرا برای من این جوریه!
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
دوست عزیز یک قفل جدید رو پورتشون گذاشتن که هنوز برای همه خط ها فعال نیست این قفل یوزر رو nas port تو مرکز مخابراتی قفل میکنه و به مک ادرس هم ربطی چون من با 10 مک ادرس مک مخلف به اکانت خودم وصل شدم.(پورت 80 هم روی بعضی از ip range ها بازه)
سرعت نامحدود پارس آنلاین چطور هست؟
فعلا هنوز ساعت عقبه
يعني امشب هم يه ساعت رايگان هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)