حالا یه چیز جلب واسه من که از 23 این ماه اینترنتم وصل شد و تا 2 روز پیش یه 700 مگی ترافیک مصرف کردم ولی از 2 روز پیش ترافیک مصرفیم برگشت به 000000!!!!!!!!!
حالا نمیدونم چی کار کنم ؟ به شرطی که آخرش پول یه گیگ اضافه رو بگیرن!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حالا یه چیز جلب واسه من که از 23 این ماه اینترنتم وصل شد و تا 2 روز پیش یه 700 مگی ترافیک مصرف کردم ولی از 2 روز پیش ترافیک مصرفیم برگشت به 000000!!!!!!!!!
حالا نمیدونم چی کار کنم ؟ به شرطی که آخرش پول یه گیگ اضافه رو بگیرن!!!
منم باهات بیام ؟؟؟![]()
خوب نمیتونی اکو بگیری؟
موفق باشید
مگه عقلم کمهنه دادا من مصرفم زیاده 3 گیگ کم میارم
(البته اگه به این روال باشه و ادامه دار مجبور میشم برم رو اکو)
راستی دوستانی که تهران هستند و از سرویس اکو استفاده کنند باز مشکل سرعت دارند یا فقط شهرهای دیگست؟
چرا همه جا رو 2 مگ نمیکنن؟؟؟؟
الان پسر عموی من 128 داره و سرعتش 2272 هست. یعنی 250 کیلوبایت در ثانیه. با اینکه پول کمتری نسبت به من پرداخت کرده (آخه من 512 دارم).یعنی 128 هم 2 آپ میشه؟؟؟!!!
و یه نکته رو بگم: فقط سرعت دانلود بالا رفته و سرعت آپلود همون 28 کیلوبایت در ثانیه هنوز سر جاش هست.
دوست عزیز، تراز منفی یعنی اینه شما بدهکار هستید. این وصل شدن هم برای اینه که بتونید بصورت آنلاین بدهی رو پرداخت کنید و همین امروز یا فردا قطع میشه. بهتره زودتر اقدام کنی چون شاتل براحتی رانژه رو جمع اوری میکنه(یعلت کمبود پورت خالی)
سه صفحه پیش من اینو پرسیدم ها یکی به من جواب بده .من تا آخرای تابستون از صبانت مشهد سرویس می گرفتم بعدش شارژ نکردم الان میخوام باز بگیرم . از صبا پیشنهاد میدین یا از شاتل و چه نوعی از سرویسای شاتل که پول کمی بخواد و قضیه کارت طلایی چیه ؟
دوستان شبانه سرعتش پایینه مال من و 2 مگ نیست.
من دیشب تونستم 785 مگ دانلود کنم ولی قبلش که 2 مگ نشده بود روزانه شبا 1280 مگ دانلود میکردم.
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)