آره همه دارن نداشته باشنم میتونن برن بگیرن. شاتل نمی خوام بدم نداره5 تومنشو باید بدی
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره همه دارن نداشته باشنم میتونن برن بگیرن. شاتل نمی خوام بدم نداره5 تومنشو باید بدی
![]()
قدیما شعار ما این بود :
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراءیل :
حالا اینم اضافه شده ؟
مرگ بر اندیشه سبزخزر
با این بازی ای که در آوردن ...
یه خبر خوششبانه من درست شد / دیگه شبا با خیال راحت میخوابم
درود بر اندیشه
![]()
خیلی ممنون از جوابات دوست من.واینکه سوال آخر هرچقدر تو سایتش گشتم 128 با حچم 8 گیگ نداشت.این سرویس هزینش چقدره؟
یکی به من میگه خط جدیدم چطوره ؟ از لحاظ نویز و غیره ایا خوبه ؟
![]()
یکی دوهفته ای نه روز سرعت داشتیم نه شب، از کجا معلوم که دباره باز بازی در نیارن؟
حالا پولی که از ما میگرن و گرفتن بکنار ! کی حساب اون یکی دوهفته اعصاب خوردی مارو میده؟
شرکتی که یه روز حاله و یه روز بیحال فقط همون شعار لایقشه:
قدیما شعار ما این بود :
مرگ بر آمریکا ، مرگ بر اسراءیل :
حالا اینم اضافه شده ؟
مرگ بر اندیشه سبزخزر
با این بازی ای که در آوردن ...
این نشون میده که اندیشه یه شکری خورده حالا عینه ****ر توش مونده با یه دست می خواد 10 تا هندونه بلند کنه همین میشه دیگه کل گیلان و سرویس میده ولی بگو یقرون
من امروز رفتم اندیشه سرویس رو جمع کردم حالا خیالم راحته.آقاه ازم پرسید چرا میخواین جمع کنین منم گفتم هم بابت معرفی یوزر دیگه تخفیف نمیدین و هم سرعت شبانتون خیلی پایین اومده.هیچی دیگه نگفت.یوزرایی هم که معرفی کرده بودم هم ماهشون تموم شه میبرم جمع آوری کنن.
اندیشه خط 4 ، 128 محدود:
بجز چندروز قبل و بعد انتخابات پینگ و سرعت اندیشه عالی بوده
شبانه حداقل 700 مگ دانلود میشه حداکثر 1.5گیگ!
دوستان درنظر داشته باشید که بر خلاف اون چیزی که ما فکر میکردیم که با اومدن شاتل و دیگران رقابت زیاد میشه و خدمات انیشه بهتر از قبل میشه به علت بازی کثیفی که شاتل انجام داد اندیشه هم ازش تقلید کرد:
حجم اضافه رو از 2500 به 3500 اضافه کرد
تخفیف کاربران رو حذف کرد
سرعت ها رو تا حدودی متعادل(کم) کرد
یعنی چون اندیشه دید رقیب اصلیش نه تنها امکانات بهتری نمیده بلکه قوانین مسخره ای مقل FUP هم گذاشته و حجم اضافش هم گرونتر و.... پس چرا باید امکانات بیشتری به کاربراش بده !؟
خلاصه الان اندیشه بازهم نسبت به شاتل مزیت هزینه ای داره یعنی اندیشه تا اونجایی که تونسته از خدماتش کم و هزینه رو برای کاربر زیاد کرده ولی کاری کرده که همچنان با اختلاف کمی از رقیبش بهتر باشه
این تو بازار تجارت یعنی ....دم به این ..... که همهچیمون برعکس دنیاست که با افزایش رقیب کیفیت میره بالا نه پایین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)