من بدون پریمیوم نمیتونم بازی کنم.
اگر نامگذاری روستاهات رو خوب انجام بدی راحت میتونی هر روستایی رو که میخوای کنترل کنی.
توی صفحات overview وضعیت همه ی روستاهات رو همزمان کنترل میکنی.
من بدون پریمیوم نمیتونم بازی کنم.
اگر نامگذاری روستاهات رو خوب انجام بدی راحت میتونی هر روستایی رو که میخوای کنترل کنی.
توی صفحات overview وضعیت همه ی روستاهات رو همزمان کنترل میکنی.
سلام.
یه تجربه جالب دیگه هم بگم.شاید هم این رو میدونید.
خیلی دوست داشتم بدونم که چرا بعضی موقع نوبلمن 20 درصد از لویالتی کم میکنه و بعضی موقع 30 درصد و این مقدار به چی بستگی داره.تا اینکه چند تا حمله رو با هم مقایسه کردم و متوجه شدم مقدار لویالتی که یه نوبلمن کم میکنه رابطه مستقیم با شانس داره.هر چی شانس(luck) بیشتر باشه یعنی سمت رنگ سبز باشه لویالتی به همون نسبت بیشتر کم میشه و هر چی سمت قرمز بیشتر باشه لویالتی کمتر کم میشه.(خودم هم نفهمیدم چی گفتم....)
خبر جديد اينكه ترايب ما wk72 به زودي وارد يك جنگ خانه برانداز ميشود.هنوز اعلام نشده با كي ولي من حدس ميزنم با فايت است.من از الان گفته باشم، صفا و برديا مال منن هستند خودم نوبلشون ميكنم.براي كمال هم نقشه دارند ولي من چون بهش بدهكارم اينبار چشمپوشي ميكنم. lol
ولي جدا يك جنگ منطقه اي در پيش است.شما هم حواستان جمع باشد.
============================
نظرتان چيه 5-6 نفر با هم جمع بشويم و يك امتياز بالا را تمام روستااهاش را بگيريم.يك جنگ بزرگ ايراني.ميتونيم تا بعد از ممنوعيت جنگ كريسمس اجراش كنيم.
ممنوعیت جنگ کریسمس چیه؟
احتمالا یکی از اهداف هم من باشم چون یکی از روستاهای هم ترایبیتون رو 2-3 روز پیش گرفتم!
آره ,اولش همه احساس میکنن که براشون سخت تر شده ,خب این یه چیزه طبیعیه ,چون به روش قبلی عادت کرده بودی
ولی وقتی لم پیریمیوم بیاد دستت دیگه اینجوری فکر نمیکنی
من یک هفته دیگه تو رو یاده این پستت میندازم
اون موقع بهتر میتونی نتیجه گیری کنی
یه چیزه دیگه هم تاثیر داره
اونم میزان لشکریه که همراه نوبلمن میفرستی و نوع یونیتهایی که تو اون ارتشن
روستاهای من قابل تورو نداره
دوست داری همین الانم میتونی نوبلش کنی![]()
صفا مشکلت با crypt حل شد؟
میخوای بهشون حمله کنم؟
مصطفی شرمنده دیروز تا حالا 16000 آکس و 5000 ال سی و 500 رم روی این روستا از دست دادم احتمالا 3 نیمه شب هم نوبلش تمو م بشه
دستت درد نکنه
آره تقریبا حل شد
اون طرف هم رفیق بهزاد بود![]()
مصطفی جان من فکر کنم بتونم اون دهکده رو برات کلیر کنم
اگه بخای
صفا دارم می گم نوبلش نصف شب تمومه !
یعنی تقریبا 6 ساع پیش نوبل من های من راه افتادن!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)