تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1257 از 2014 اولاول ... 2577571157120712471253125412551256125712581259126012611267130713571757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,561 به 12,570 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درگيري ليدرها و مسئولان پرسپوليس تكذيب شد

خبرگزاري فوتبال ايران – روز يكشنبه اخباري در خصوص درگيري ليدرهاي باشگاه پرسپوليس با مصطفوي و هدايتي منتشر شد اما اين اخبار از سوي مسئولان باشگاه و ليدرها تكذيب شد.

به‌گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، ليدرهاي باشگاه پرسپوليس صبح امروز در محل تمرين تيمشان، هرگونه در گيري لفظي با مصطفوي و هدايتي را تكذيب كردند و برا ين نكته متفق‌القول اصرار داشتند كه هيچ درگيري لفظي با مسئولان باشگاه نداشتند.
    ضرابي مدير روابط عمومي پرسپوليس نيز با صحه بر اين مطلب اظهار داشت: «عصر روز يكشنبه ليدرهاي باشگاه پرسپوليس براي سامان‌دهي بهتر و بيشتر براي تشويق در ساير بازي‌هاي تيم جلساتي با مسئولان باشگاه داشتند كه در اين جلسه از تمام آنها در رابطه با تشويق تيم تقدير و تشكر به عمل آمد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حقيقي:من دروازه‌بان كاملي هستم
    اشتباهي نداشتم، كادرفني هم راضي بود

خبرگزاري فوتبال ايران - عيرضا حقيقي در بازي‌هايي كه اين فصل براي پرسپوليس به ميدان رفته نمايش ضعيفي داشته ولي او با اعتماد به نفس بالا خودش را يك دروازه‌بان كامل مي‌داند.

حقيقي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران ابتدا درخصوص عملكردش در بازي با پيكان مي گويد: «در شرايطي در اين بازي حضور داشتم كه از ناحيه انگشت پا مصدوم بودم و درد پا اذيتم مي‌كرد. با اين وجود نهايت تلاشم را انجام دادم و كادرفني هم از عملكردم راضي بود.»
    حقيقي معتقد است كه عملكرد خوبي داشته است. او مي‌گويد: «كادرفني از عملكردم راضي بود و اشتباهي نداشتم. اينكه مي‌گويند ضعيف بازي كردم را قبول ندارم، در ضمن من دروازه‌بان كاملي هستم.»
    دروازه بان جوان پرسپوليس با يك اشتباه عجيب نتوانست توپ ارسالي طهماسبي را مهار كند و دروازه سرخ پوشان به اين شكل براي دومين بار قابل پيكان باز شد. حقيقي مقصر اصلي در دريافت اين گل به شمار مي رفت اما او در اين خصوص مي گويد:من روي گل هايي كه خوردمي به هيچ وجه تقصيري نداشتم. همه تلاش خودم را كردم و چند بار دروازه پرسپوليس را نجات دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ضرابي:هدايتي يكشنبه در باشگاه پرسپوليس بوده نه در امارات
    شايعه مذاكره پاگلزدورف با هدايتي در دبي

خبرگزاري فوتبال ايران – عليرغم تاكيد مسئولان باشگاه پرسپوليس بر عدم مذاكره با مربيان خارجي روز گذشته اخباري در خصوص مذاكره پرسپوليسي و خصوصا شخص هدايتي با فرانك پاگلزدورف منتشر شد.

در خبرها آمده بود كه حسين هدايتي صبح يكشنبه به دبي رفته و در هتل الحيات اين شهر گفت‌وگويي با پاگلزدورف سرمربي سابق بوخوم و هامبورگ انجام داده در حالي كه اين موضوع با تكذيب مسئولان باشگاه پرسپوليس همراه شد.
    به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، ضرابي مدير روابط عمومي پرسپوليس در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران، اين موضوع را تكذيب كرد و تاكيد داشت هدايتي روز يكشنبه در باشگاه پرسپوليس بوده و براي سروسامان دادن به اوضاع فعلي تيم، گفت‌وگويي را با مديرعامل و ساير مسئولان اين تيم داشته است و به هيچ‌وجه با هيچ مربي براي حضور در پرسپوليس صحبتي انجام نداده است. هدايتي عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس هم اين خبر را تاييد نكرد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مازيار زارع:تساوي عادلانه نبود
    پيرواني، توانايي هدايت پرسپوليس را دارد

خبرگزاري فوتبال ايران – هافبك مياني پرسپوليس از عملكرد بازيكنان اين تيم در ديدار با پيكان تمجيد كرد و گفت: پيكان با تساوي خانگي كه با زحمت مقابل ما به دست آورد واقعا از دست پرسپوليس فرار كرد.

مازيار زارع در گفت‌وگويي در رابطه با ديدار با پيكان به خبرگزاري فوتبال ايران اظهارد اشت: «تيم ما در طول 90 دقيقه برتر از حريف بود و واقعا تساوي نتيجه عادلانه‌اي نبود كه در پايان ديدار ما برابر پيكان رقم خورد و فكر مي‌كنم پيكان با تساوي خانگي كه با زحمت مقابل ما به دست آورد واقعا از دست پرسپوليس فرار كرد.»
    هافبك پرسپوليس در خاتمه در مورد تغييرات در كادرفني اين تيم خاطرنشان ساخت: «به هرحال به عنوان يك بازيكن نمي‌توانم در مورد تغييرات به وجود آمده حرف بزنم چون قطعا هيات‌مديره و مديرعامل تيم پيگير موضوع افشين قطبي تا مشخص ساختن وضعيت او هستند ضمن آنكه افشين پيرواني نيز با تغيير سيستم و جابه‌جايي بازيكنان، به خوبي تيم را در ديدار با پيكان هدايت كرد و در واقع همه ديدند كه پيرواني، توانايي هدايت پرسپوليس را دارد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمدي:‌مهار ضربات نيكبخت آسان نبود
    تصميمي براي بازگشت به پرسپوليس ندارم

خبرگزاري فوتبال ايران - محمد محمدي دروازه‌بان ملي‌پوش پيكان كه دو بار پنالتي عليرضا واحدي نيكبخت را مهار كرد مي‌گويد: «من از طرز پنالتي‌زدن نيكبخت پيش‌زمينه ذهني نداشتم ولي توانستم حدس بزنم كه او پنالتي‌ها را به كدام سمت مي‌زند.»

محمدي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، تاكيد مي‌كند: «پنالتي‌زن‌ها زرنگ هستند و هر بار طرز پنالتي‌زدنشان را عوض مي‌كنند، به همين دليل براي مهار پنالتي‌هاي نيكبخت كار سختي داشتم و گرفتن اين توپ ها به هيچ وجه آسان نبود ولي خوشبختانه موفق بودم. دروازه‌بان هم به اندازه پنالتي‌زن شانس موفقيت دارد و خدا كمكم كرد كه پنالتي‌هاي نيكبخت را گرفتم. من در سال‌هاي گذشته پنالتي جواد نكونام كه يكي از بهترين پنالتي‌زن‌هاي ايران است را هم گرفته بودم.»
    محمدي در خصوص ضعف دروازه‌باني در پرسپوليس و در مورد شايعه حضورش در اين تيم مي‌گويد: «در حال حاضر دروازه‌بان پيكان هستم و در اين تيم آرامش دارم و قصدي براي بازگشت به پرسپوليس ندارم. تيم ما مدعي قهرماني است و حتي در ليگ قهرمانان آسيا هم نمي‌توانم بازيكن كمكي پرسپوليس باشم

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

حقيقي:من دروازه‌بان كاملي هستم
    اشتباهي نداشتم، كادرفني هم راضي بود
    چه روییم داره !!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

روز جمعه در بجنورد صورت مي گيرد
    برگزاري ديدار پرسپوليس و منتخب پيشكشوتان خراسان شمالي
    خبرگزاري فارس: دو تيم پيشكسوتان پرسپوليس و خراسان شمالي روز جمعه با يكديگر ديداري دوستانه برگزار مي كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه اطلاع رساني فدراسيون فوتبال، ديدار دوستانه دو تيم فوتبال پيشكسوتان پرسپوليس تهران با چهره‌هاي ملي و منتخب خراسان شمالي برگزار مي شود.
    ديدار دوستانه دو تيم روز جمعه 8/9/87 ساعت 13:00 در ورزشگاه تختي بجنورد برگزار مي شود.
    پس از مسابقه، مراسم همايش پيشكسوتان استان با حضور پيشكسوتان پرسپوليس ساعت 18:00 برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

/حاشيه ديدار سپاهان و مقاومت ساري/
    هواداران سپاهان عليه مصطفوي شعار دادند
    خبرگزاري فارس: تماشاگران تيم فوتبال سپاهان در جريان ديدار امروز اين تيم مقابل مقاومت ساري در جام حذفي، عليه مدير عامل پرسپوليس شعار دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي فوتبال سپاهان اصفهان و مقاومت ساري در مرحله يك شانزدهم جام حذفي امروز برگزار شد و در پايان زرد پوشان 7 بر يك به پيروزي رسيدند.
    در اين مسابقه بيش از هزار نفر تماشاگر در ورزشگاه فولاد شهر حضور داشتند. آنها در دقايق ابتدايي مسابقه عليه داريوش مصطفوي شعار سر دادند.
    * محرم نويد كيا پس از ماه‌ها دوري از ميادين فوتبال امروز موفق شد به مدت 20 دقيقه براي سپاهان بازي كند. وي در بدو ورود به ميدان به شدت از سوي هواداران اصفهاني مورد تشويق قرار گرفت.
    * محمد رضا ساكت مدير عامل باشگاه سپاهان كه در مسابقات اخير به ورزشگاه نرفته بود امروز در فولاد شهر حاضر شد و مسابقه تيمش را تماشا كرد.
    * بازيكنان با تجربه سپاهان براي ديدار با مقاومت ساري در فهرست 18 نفره تيمشان حضور نداشتند و بازيكناني چون رحمان احمدي، هادي اصغري، حسين پاپي، حميد عزيز زاده، اسماعيل كريميان و محسن بنگر از روي سكوهاي ورزشگاه را مسابقه ها را تماشا كردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از پيروزي مقابل مقاومت ساري
    چرخابي: براي ديدار با پرسپوليس برنامه‌هاي خاصي داريم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: در صورت رويارويي با پرسپوليس در مرحله بعدي جام حذفي، برنامه هاي خاصي ارائه خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين چرخابي پس از پيروزي هفت بر يك سپاهان برابر مقاومت ساري اظهار داشت: امروز ما با شناخت نسبي‌ از حريف سعي كرديم به جوان‌ترها ميدان بدهيم و بازيكنان باتجربه‌ را نيز روي نيمكت نشانديم تا در صورت گره خوردن مسابقه از آنها استفاده كنيم.
    وي افزود: تيم مقاومت ساري بازيكنان جوان و خوبي داشت و شايسته اين شكست سنگين نبود. بايد سعي كنيم كه در ادامه مسابقات جام حذفي و ليگ برتر با اضافه شدن محمود كريمي، الونگ و علي مولايي به روند رو به رشد ادامه دهيم.
    سرمربي سپاهان درباره حضور كاپيتان با تجربه زرد پوشان در اين ديدار تاكيد كرد: بازيكنان باهوش هميشه عملكرد خوبي در ميدان دارند. محرم نويد كيا از جمله همين بازيكنان است كه با 20 دقيقه حضور در ميدان دو پاس گل تاثير گذار ارسال كرد.
    چرخابي با اشاره به احتمال رويارويي سپاهان با پرسپوليس در مرحله يك هشتم جام حذفي عنوان كرد: هنوز تكليف ديدار پرسپوليس با نماينده سمنان مشخص نشده است؛ اما اگر آنها پيروز شوند و قرار باشد با پرسپوليس بازي كنيم، بدون شك برنامه هاي خاصي را براي آن خواهيم داشت.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

روز جمعه در بجنورد صورت مي گيرد
    برگزاري ديدار پرسپوليس و منتخب پيشكشوتان خراسان شمالي
    ایول
    خبر خوبی بود ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •