الان که نمشیه کاری کرد ، تنها راهش اینه که دوست شما چند ماه آن جا خدمت و از همین ابتدا هم دنبال کارهای انتقالیش باشه انشالله که با انتقالش موافقت بشه.
الان که نمشیه کاری کرد ، تنها راهش اینه که دوست شما چند ماه آن جا خدمت و از همین ابتدا هم دنبال کارهای انتقالیش باشه انشالله که با انتقالش موافقت بشه.
سلام به دوستان
اموزشی ما هم تمام شد و ستوان سوم شدیم. خیلی سخت نیست مخصوصا اگر کمی ورزشکار هم باشید ولی سختی اصلیش روحیه باید قوی باشین و بی خیال -بهترین عکس العمل شما در مقابل هر فحش و عملی چه از مافوق و چه از سرباز عادی سکوت می باشد.
من افتادم اصفهان-مرکز اموزش توپخانه و راکتها شهید سپهبد صیاد شیرازی - اج رسته رایانه
کسی تو این پادگان بوده
دقیقا ادرسش کجاست
تجربه ای داره به ما کمک کنه
سلام به دوستان.
آقا من اعزامی 2/10هستم به 02 ارتش.مدرکم فوق لیسانس برنامه ریزی سیستم های اقتصادی.اصفهانیم(بچه شاهین شهر).
1.میخواستم بدونم چه جور جایی؟(توضیح بدید لطفاً)
2.روز اول مرخصی میدن؟چند روز؟
3.آموزشی کجا احتمال داره بیفتم؟
4.من یه برادر در حال خدمت دارم به نظر شما میشه با این شرایط تو شهر خودم بیفتم؟(برادرم هم تو نیروی زمینی ارتش خدمت میکنه تو شهر خودمون)
اگر از اعزامی های دوره قبل کسی لطف کنه راهنماییم کنه ممنون میشم.
مردیم از استرس.
یکی لطف کنه جوابمون بده
Last edited by behzadb78; 21-12-2012 at 10:08.
سلام به همه دوستان
یادش بخیر سال قبل چنین روزی من رفتم میدون سپاه و اعزام شدم یزد
مثل برق یکسال گذشت و فقط چهار ماه و سی روز باقی مونده
خداروشکر از زمان خدمتم بهترین استفاده رو کردم و در مقطع ارشد درسم رو هم دارم ادامه میدم
امیدوارم همه دوستان هم خدمتشون تموم بشه و راحت بشن
راستی رضا خان من داداشم شاهین شهره از این پادگانه شهید صیاد شیرازی پخش شد اومد شاهین شهر. این پادگان صیاد شیرازی اصفهان بالاتر از چهارراه پلیس تو اصفهان.تو اصفهان معروف این پادگان به مراتو.بهترین پادگانه. اگه از 01 سر نباشه امکاناتش حداقل راسته اون هست.استخرو .... ردیفه.تو بهترین جا اصفهانم هست.حالشو ببر.
دوستان بردن عابربانک سپه الزامیه؟؟؟
(من الان رفته بودم رمز رو عوض کنم، عابربانک کارت رو خورد)
MGH1899
شما میتونید جواب سوال منا بدید؟
من نمیدونم شما دارین برای آموزشی میرید یا آموزشی رو تمومش کردین.اگه آموزشی هستین والا برای ما که اصلا توی آموزشی نیازی به عابر بانک سپه نبود فقط شماره حساب اینا رو داشته باشین.
اگه هم آموزشی رو تموم کردین کارت رو داشته باشین بد نیست.چون اگه حقوقتون رو بخوان بریزن به همین کارت ریخته میشه.البته اگه مثل خودم و تعدادی از هم دورهای هام نباشه که تا 6 ماه حقوق نداشتیم.![]()
راستش دوره ما اصلا توی 02 فوق لیسانس نداشتیم و همه فوق لیسانسها رو برده بودن 01.
معمولا 3-4 روزی رو مرخصی میدن برای اندازه کردن لباس و ...
3-آموزشی رو که براتون زده 02 اما اگه مثل پارسال بشه شاید بفرستنتون 01
4- راستش روز اول توی 02 از همه میپرسیدن که شرایطی مثل شما دارند یا نه اما متاسفانه از بچهها کسی با شرایط شما هم گردانی من نشد که ببینم چی میشه اما فکر کنم احتمال افتادن توی شهر خودتون باشه.![]()
سه تا نصیحت هم به دوستان عزیزی که تازه میخوان آموزشی برن یا آموزشی رو تموم کردن میکنم هر چند دوستان دیگه که از منم با تجربه تر بودن هم اینا رو جسته و گریخته گفتن
1- توی آموزشی اصلا به فکر بردن گوشی اینا نباشین.هر چند کسایی بودن که توی دوره ما آوردن ولی اتفاقی هم نیفتاد.
2- بعد از اینکه آموزشی تموم شد و تقسیم شدین هم تا اونجایی که میتونین گوشی نبرین.چون دائم استرس گیر افتادن رو دارین.خود من تا 4 ماه توی یگان گوشی نداشتم بعد هم به صرف اینکه میدونستم اگه خدای ناکرده گوشیم گیر بیفته به سرعت بهم برمیگرده گوشی بردم هر چند کامل هم موارد احتیاطی رو رعایت میکنم.
3- به کادر جماعت زیاد اعتماد نکنین هر چند آدمای خوبی هم بینشون پیدا میشه اما اکثراً وقتی باهات کار دارند رفیقت هستند و بعدش اصلا نمیشناسنت![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)