موافقم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
موافقم![]()
حاجی الان یه PDF درست میکنم توش همه چیز رو میگم . فقط احتمالا عکس ها با کیفیت پایین باشه چون میخوام از روی فیلم بگیرم .
_____
آقا یه گره ضربت تشکیل بدیم . همه با هم تو یاهو کنفرانس بذاریم بعد من میرم دوئل کتک خور میشم عکس میدم شما تنظیم کنید بعد بزنیدش
------
تو ورد 5 که هر روز از یه فورت پیغام میدن میگن بیا ship's bell بده . والا نمیتونم به اندازه همون فورت خودمون تامیین کنم چه برسه بقیه ! فکر کنم هادی هم همچین وضعیتی داره الان
راستی جا داره از برادر ali (همکار انجمن) هم بخاطر گذاشتن آموزش صفحه اول تشکر کنم![]()
نظرتون چيه بگم يه فهرست درست كنه برا تاپيك؟! از پست هاي مهم!راستی جا داره از برادر ali (همکار انجمن) هم بخاطر گذاشتن آموزش صفحه اول تشکر کنم![]()
خوب حداقل می تونه به خاطر ایرانی بودن و هم وطن بودن با ما یکمی هم برامون کمک کنه من نمی گم که بمونه اینجا و فقط به ما کمک کنه بیاد کنار فورتمون پند تا بریزه بعدش برگرده همون کاسکوس ما هم بگیم که خیلی با مرامه و به هم نوعش کمک کرد![]()
موافقم..این که میگن وقت نداره همش بهانست...اگه کسی معنی واقعیه معرفت رو بدونه این جور حرفا براش معنی نداره
ما بهش نمی گیم که بیا سیلور بمون در آینده آتاک دادند چون لیدرشیب هستی برامون کمک می کنی فقط می گیم چند تا در ایتم بهمون کمک کن فقط همین![]()
اینم آموزش کامل بدست آوردن شمشر هرناندو![]()
لینک مستقیم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FuC k chagn_An
jojok wins the duel, gains 134 experience points and steals $44 from ggfthewest.
لامسب یکم از من بزرگ تر بودیعنی 22 لول بزرگتر بود:
jojok passes out. HXXH wins the duel, gains 75 experience points and steals $14 from jojok.
اين كه همونيه كه من داشتم!! منتها فيلمش يك و نيم مگ بيشتر نبود ولي اين PDF 8 مگه!!!اینم آموزش کامل بدست آوردن شمشر هرناندو![]()
===
الان ديگه مطمئن شدم به هزار و يك دليل نمي تونم اين شمشيره رو بگيرم!!
اگه كوئستي آيتمي چيزي هست كه با دوئل كردن باز ميشه خبر كنيد!!!
Last edited by مطلق السلطنه; 31-07-2009 at 15:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)