تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1256 از 2376 اولاول ... 25675611561206124612521253125412551256125712581259126012661306135617562256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,551 به 12,560 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حرف هاي شما عزيزان درسته ولي با اگه عنايتي بياد تاكتيك بكش زيرش و عليزاده اوتي باز شروع ميشه و مطمئن باشين اون موقع جفت عنايتي ميشه علي زاده

به هر حال هر كي براي استقلال خوب بازي كنه ما براش جون ميديم ، ميخواد عنايتي باشه ، ميخواد برهاني باشه يا علي زاده

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امیر خان چرااون روی سکه رو نمی بینی اگه عنایتی بیاد تاکتیک میره روی سانترهای حیدری و منیعی در ضمن عنایتی بیشتر یه مهاجم قدرتیه با وجود اینکه سرعتشم مناسبه و فقط آرش مهاجم کاملا سرعتی تیمه و اون میشه زوجش و یادت باشه که سیاوش اکبرپور فقط وقتی عنایتی کنارش باشه پاس میده و گرنه تکروی می کنه و از همه مهمتر این که عنایتی تجربه بازی بین المللی داره که فضلی نداره تازه فضلی تا 30 سالگیش تو لیگ یک بازی کرده و اون محبوبیت عنایتی بین هوادارا رو نداره یعنی اگه عنایتی دو تا موقعیت گل نکنه بازم هوادارا دوسش دارن ولی اگه فضلی گل نزنه فورا صدای تماشاچیا در میاد که این کیه دیگه خریدین و از شانس ما از لحاظ روحی دچار مشکل میشه و........

اصلا مگه قلعه نوعی بین عنایتی و فضلی مونده که ما داریم بحث میکنیم به فرض محال که بخوان فضلیو بیارن مگه فیروز کریمی میزاره

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من فقط در مورد عنايتي يه بحث كردم كه نمي خوام پاي عليزاده دوباره به تركيب ثابت باز بشه.

با اين مهاجم ها معلوم نيست تركيب چي ميشه ، عنايتي ، برهاني ، اكبرپور و بالا ؟
    استقلال بايد يه بازي ساز ديگه بياره كه وقتي جباري و جانواريو نيستن استقلال نشون نده كه به يه بازيكن وابسته است

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر جان فراموش نکن با عنایتی بود که قهرمان شدیم ایا در فصلی که قهرمان شدیم بازی تیم علی اصغری و بکش زیرش بود؟
    عنایتی سر زن فوق العاده ی هست اما در فصل که اقای گل شد به جرات 70% گلهاش را با پا زد.
    جایگیریهای عنایتی فوق العاده هست و من مطمئنم زوج وحشتناکی با ارش برهانی ایجاد میکنه.
    استقلال به یک مهاجم کلاسیک نیاز داره.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگربتونندرضارابرای امسال بیارند بدون شک قهرمان میشیم این فابیو والاهم میذارند هافبک نفوذی ازچپ .سال بعدهم خط دفاع ودروازه راترمیم میکنیم

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

سلام خسته نباشيد
    اينم پيشبيني من كه اميدوارم اندفه درست از آب دراد
    استقلال 1-0 سايپا

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

من هم موافق اومدن عنايتي هستم(حالا انگار اگه نبودم نميومد :دي)
    يكي از دوستان گفتند كه اگه عنايتي بياد تاكتيك ميره رو سانتر و پرتاب اوت
    اما بايد به اين نكته توجه داشت كه استقلال توي نيم فصل دوم 9 تا بازي خارج از آزادي داره
    زمين هاي ديگه 9هم كه وضعش معلومه و روي زمين نميشه كاري كرد
    پس بهتره يكي مثل عنايتي باشه كه بتونه از سانتر ها استفاده كنه و يا از پرتاب هاي عليزاده(كه جزء جدايي ناپذير بازي استقلال در خارج خانه هست) اتفاده كنه
    به اميد موفقيت آبي هاي پايتخت

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برهانى: هنگام پنالتى سوم تمركز نداشتم چون قرار بود طالب لو بزند

تهران IranSport.Net - آرش برهانى، مهاجم تیم استقلال در مسابقه یك شانزدهم نهایى جام حذفى فوتبال باشگاههاى كشور مقابل داماش گیلان توانست ۵ گل از ۸ گل تیمش را به ثمر برساند. وى در این خصوص گفت: وقتى پنالتى سوم را از دست دادم انگیزه ام براى زدن گلهاى دیگر بیشتر شد و فكر مى كنم از دست دادن پنالتى به سودم تمام شد. او ادامه داد: مسابقه مقابل داماش بازى خوبى بود. تیم جوان و با انگیزه حریف كه آمده بود تا نتیجه بگیرد یا كمتر گل بخورد در طول ۹۰ دقیقه هیچ گاه رو به ضد فوتبال نیاورد و به همین دلیل به آنها تبریك مى گویم. به هر حال پیروزى بر داماش استارت خوبى براى ما در جام حذفى بود تا پیش از مسابقه حساس مقابل سایپا در لیگ برتر از لحاظ روانى به شرایط خوب گذشته باز گردیم. برهانى در خصوص از دست دادن پنالتى سوم تیمش گفت: قبول دارم براى زدن این پنالتى تمركز نداشتم چرا كه در ابتدا قرار بود وحید طالب لو، پنالتى را بزند اما پس از مخالفت كادر فنى و بازیكنان من پشت توپ ایستادم. باید بگویم متأسفانه حریف را دست كم گرفتم و در خیال خودم گفتم این پنالتى هم صد درصد گل است كه همین مسأله باعث شد دقت كافى را در زدن ضربه نداشته باشم. البته همین كه پنالتى را از دست دادم انگیزه ام براى زدن گل هاى بعدى بیشتر شد و در نهایت توانستم ۵ گل بزنم. مهاجم تیم استقلال تهران اضافه كرد: زدن ۵ گل در بازى هاى لیگ برتر سخت است چراكه مسابقات لیگ برتر شرایط خاص خودش را دارد. من هم تلاش مى كنم با گلزنى هاى خودم بازیكنى مثمر ثمر براى تیم استقلال باشم اما معتقدم زدن ۵ گل در مسابقات لیگ برتر در یك مسابقه نیز دور از دسترس نیست. برهانى گفت: متأسفانه هفته گذشته بازى خانگى مقابل فولاد خوزستان را واگذار كردیم اما مطمئن باشید در مسابقه مقابل سایپا چهره اى متفاوت از تیم استقلال را خواهید دید. شكست مقابل فولاد خوزستان شوك خوبى بود كه ما به خودمان بیاییم، چرا كه ما در حدود ۱۰ هفته بود كه شكست نخورده بودیم و غرور بر ما غلبه كرده بود. وى گفت: در این مدت هیچ گاه با على دایى صحبتى نكرده ام، او به عنوان سرمربى تیم ملى بازى هاى لیگ برتر را به دقت زیر نظر مى گیرد و بهترین ها را دعوت مى كند ، حتماً اگر من هم جزو بهترین ها باشم دعوت خوام شد چرا كه آقاى دایى ثابت كرده كه حق را به حقدار مى دهد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازیكن تیم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با آریا: می خواهم در جام جهانی در كنار تیم ملی باشم

خبر گزاری آریا – در مقابل تیم فولاد خوزستان تمامی بچه ها ضعیف كراكردند و البته شایعات نیز در مورد بركناری قلعه نوعی شنیده ام اما فكر نمی كنم بتوانند فردی بهتراز او را برای استقلال پیدا كنند چون او به خوبی تیم استقلال كه تیم ملی كوچك شده است را هدایت می كند .

پیروز قربانی بازیكن تیم استقلال در گفتگو با آریا، ضمن بیان مطلب فوق تصریح كرد: تصمیم دارم با انجام بازی های قابل قبول در لیگ برتر و حضور فعال در تمرینات تیم ملی نظر مربیان تیم ملی را جلب كنم چرا كه پوشیدن پیراهن ملی برای هر بازیكن افتخار بزرگ محسوب می شود و برای رسیدن به این هدف همه كار می كنم .

وی ادامه داد : ‌تنها نفرات می توانند در تركیب اصلی قرار بگیرند كه ازآمادگی بالائی برخوردار باشند و در این مسیر این كه با چه فردی باید رقابت كنم اهمیتی ندارد چون تمام ملی پوشان از بهترین ها هستند .

قربانی در ادامه به خبر نگار آریا گفت : چون در تیم ملی حرف آخر را سرمربی می زند تصمیم دارم بازی های زیبائی را ارائه دهم تا از این طریق خود را در تركیب اصلی جای دهم البته دایی نیز تلاشی می كند كه حق را به شایسته ترین ها بدهد .

وی در پایان متذكر شد : این كه درتیم ملی در تركیب اصلی باشم یا روی نیمكت تفاوتی ندارد اما می خواهم تا جام جهانی در كنار ملی پوشان باشم و برای رسیدن به این هدف تمرینات سنگین و منظمی را دنبال می كنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza99.99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به نظر من این بازی مساوی میشه 2-2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •