تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1256 از 2014 اولاول ... 2567561156120612461252125312541255125612571258125912601266130613561756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,551 به 12,560 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوبی اسپورت کریم باقری مردی برای تمام فصول

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: گزارشگر دوبی اسپورت در توصیفی جدید از گلزن و کاپیتان تیم ملی ایران گفت :کریم باقری گنجینه فوتبال ایران و بازیکنی است برای تمام فصول.

به گزارش روز دوشنبه گروه ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، گزارشگر دوبی اسپورت افزود: دایی نیز باقری را برای زدن تیر خلاص به پیکر اماراتی ها آورده بود.
    وی در ادامه اضافه کرد: حالا که تیم ملی ایران از گلزنی مهاجمان خود ناامید شده است، کریم باقری یک برگ برنده و تعیین کننده خواهد بود.
    تلویزیون ورزشی عربستان نیز با اشاره به بازگشت باقری گفت: کریم باقری از ستارگان فوتبال آسیا است که همچنان برای تیم ملی ایران یک ستاره ارزشمند به شمار می رود.
    همچنین مفسر ورزشی این تلویزیون تاکید کرد: کمبود بازیکنان کلیدی و تاثیرگذار در تیم ملی ایران زمنیه بازگشت کریم باقری را هموار کرد.
    تلویزیون الرای نیز گفت: کریم باقری ناجی تیم ملی کشورش در امارات بود. وی همانطور که برای پرسپولیس خوب گل می زند، با ضربه سر سرنوشت ساز خود تیم ملی ایران را از شکستی حتمی نجات داد.
    همچنین مفسران دوبی اسپورت با تحلیل سابقه بازیگری کریم باقری در تیم ملی ایران، او را مردی برای تمام فصول در فوتبال ایران نامیدند.
    تلویزیون های ام بی سی، بحرین، سوریه و عمان نیز در گزارش های مختلفی بازگشت کریم باقری با گلزنی دوباره برای تیم ملی ایران را با شگفتی قلمداد کرده و آمادگی او را تحسین کردند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشین پیروانی : حریف خطرناکی را پیش رو داریم / احتمال تغییرات در خط دفاع وجود دارد

سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس از استقلال اهواز به عنوان حریفی خطرناک یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه این بازی در ورزشگاه آزادی برگزار می شود محکوم به پیروزی هستیم و باید سه امتیاز را کسب کنیم. به گزارش خبرنگار مهر، افشین پیروانی در پایان تیم امروز فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران حاضر در ورزشگاه اکباتان تهران افزود: خدا را شکر می کنم تیم ما در حال حاضر شرایط ایده آلی دارد و آماده هستیم که یک بازی زیبا را مقابل استقلال اهواز به نمایش بگذاریم و پس از سه هفته به پیروزی دست یابیم.
    وی با ابراز رضایت از عملکرد تیمش در بازی مقابل پیکان گفت: در این بازی تیم ما نمایش خوبی داشت و روی اتفاقاتی که در فوتبال طبیعی است نتوانستیم سه امتیاز بازی را به دست آوریم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اینکه سرخپوشان در مقابل پیکان تغییراتی در سیستم خود بوجود آورده بودند گفت: در این بازی سعی کردیم شعاع حرکتی بازیکنان را بیشتر کنیم و تا اندازه ای در تاکتیک تیم تغییر بوجود آوریم که خوشبختانه ثمربخش شد و تیم ما بویژه درنیمه دوم عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت.
    پیروانی از استقلال اهواز به عنوان تیم خطرناک یاد کرد و گفت: استقلال اهواز هفته گذشته در خانه اش شکست خورده است. تیمی که درخانه امتیاز از دست می دهد در بازی های آینده با هدف جبران به میدان می آید. همین مسئله کار ما را دشوار می کند اما باید به این نکته توجه داشته باشیم که پرسپولیس در ورزشگاه آزادی محکوم به پیروزی است و باید سه امتیاز بازی مقابل استقلال اهواز را از آن خود کند.
    وی ضمن ابراز تشکر از حمایت های محمد علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی از کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من از آقای علی آبادی تشکر می کنم که نه در حرف بلکه در عمل به جوانان اعتماد می کند. آقای احمدی نژاد نیز از روزی که رئیس جمهور ایران شدند به نسل جوان اطمینان و اعتماد کردند و به جوانها فرصت دادند که توانایی های خود را نشان دهند. امیدوارم از فرصتی که در اختیار من قرار داده شده به نحو احسن استفاده کنم و بتوانم پرسپولیس را همچون گذشته یکی از تیم های قدرتمند لیگ برتر کنم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از عملکرد مدافعان این تیم در بازی مقابل پیکان در خصوص احتمال ایجاد تغییر در سازمان دفاعی سرخپوشان مقابل استقلال اهواز افزود: مطمئنا یکی از نقاط خوب بازی ما در مقابل پیکان عملکرد خوب مدافعان بود. در این بازی گرچه دو گل دریافت کردیم اما من به عنوان سرمربی تیم مدافعان را مقصر نمی دانم در کار آنها هیچ ضعف وایرادی ندیدم و قطعا در بازیهای آینده نیز با توجه به شرایط تیم خود و تیم مقابل نسبت به اعمال تغییرات خط دفاعی اقدام خواهیم کرد. در عین حال اگر هم تغییری در سازمان دفاعی ما صورت پذیرد به خاطر عملکرد مدافعان نخواهدبود.
    پیروانی در ادامه به دفاع از عملکرد علیرضا حقیقی دروازه بان جوان تیم پرسپولیس پرداخت و گفت: حقیقی دروازه بان جوان و آینده دار پرسپولیس وتیم ملی ایران است. او در آینده حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت. این که در یک بازی گل بدی خورده است نباید باعث شود که توانایی هاش را فراموش کنیم.
    وی در خصوص انتخاب جانشین پژمان نوری در بازی مقابل استقلال اهواز گفت: زمانی که پژمان در بازی مقابل پیکان اخطار گرفت و فهمیدیم نمی تواند در بازی آینده ما را همراهی کند جانشین او را انتخاب کردیم با توجه به عملکرد بازیکنان در تمرینات و نیاز تیم در بازی مقابل استقلال اهواز جانشین نوری را انتخاب خواهیم کرد.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تایید خبر بازگشت سید محمد علوی به تیم پرسپولیس گفت: علوی یکی از بازیکنان خوب و با تجربه فوتبال ایران است او قابلیت بازی در سه پست را دارد با توجه به نیاز تیم من از کادر مدیریتی باشگاه خواستم زمینه بازگشت او با پرسپولیس را فراهم آورد اگر علوی تمایلی به بازگشت داشته باشد ما با آغوش باز پذیرای او خواهیم بود.
    پیروانی در خاتمه در خصوص انتخاب دستیاران خود گفت: ابتدا اجازه دهید شرایط تیم و کادر فنی مشخص شود. پس از پشت سر گذاشتن بازیهای پیش رو دستیاران خود را انتخاب خواهم کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حقیقی و سیدصالحی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شدند

مربیان و بازیکنانی که در جریان دیدارهای هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور مرتکب تخلف انضباطی شدند به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال احضار شدند. به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا حقیقی، دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس تهران به دلیل تخلفی که در دیدار تیمش با پیکان قزوین مرتکب شده است، روز شنبه 9/9/87 راس ساعت 16 باید در کمیته انضباطی حضور یابد. سید مهدی سید صالحی، مهاجم تیم پیکان قزوین نیز باید در خصوص تخلفش در دیدار مقابل پرسپولیس روز شنبه 9/9/87 راس ساعت 16 در کمیته انضباطی حضور یافته و توضیحاتی را ارائه دهد.
    پس از بررسی کمیته انضباطی در خصوص تخلف عبدالصمد مرفاوی، مربی تیم فوتبال استقلال تهران وی تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم خود محروم شد.
    همچنین امید طیری، مربی تیم فوتبال استقلال تهران باید در خصوص تخلف خود در دیدار تیمش با فولاد خوزستان روز یکشنبه 10/9/87 ساعت 16:30 در کمیته انضباطی حاضر شده و توضیحاتی را ارائه دهد.
    بر همین اساس امیر قلعه نوعی، سرمربی تیم فوتبال استقلال نیز جهت پاره ای از توضیحات روز یکشنبه 10/9/87 ساعت 16:30 باید در کمیته انضباطی حضور پیدا کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

گزارش تمرین امروز پرسپولیس/ افزایش اختیارات عابدزاده در تمرینات پرسپولیس/ پنالتی نیکبخت گل شد

تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در ادامه رقابتهای لیگ برتر ظهر امروز در حالی برگزار شد که احمدرضا عابدزاده نسبت به زمان افشین قطبی اختیار عمل بیشتری دارد. به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس که در هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر با نتیجه 2 بر 2 برابر پیکان قزوین متوقف شد، دور جدید تمرینات خود را برای دیدار روز چهارشنبه هفته جاری برابر استقلال اهواز در زمین شماره دو ورزشگاه اکباتان پیگیری می کند.
    تمرین ظهر امروز این تیم در شرایطی آغاز شد که افشین پیروانی قبل از شروع تمرینات 20 دقیقه برای بازیکنان صحبت کرد و پس از آن 10 دقیقه دویدن در دستور کار سرخپوشان قرار گرفت.
    احمدرضا عابدزاده که در زمان حضور افشین قطبی تنها به تمرین با دروازه بانان پرسپولیس می پرداخت در این تمرین اختیار عمل بیشتری پیدا کرده بود و با سایر بازیکنان نیز تمرین می کرد و نکات لازم را به آنها یادآور می شد.
    در حاشیه این تمرین افشین پیروانی سرمربی موقت سرخپوشان نسبت به کیفیت زمین شماره دو ورزشگاه اکباتان اعتراض کرد و خواستار سروسامان دادن به وضعیت این زمین شد.
    دویدن ، دوهای سرعتی ، تمرینات کشش ، بازی آقا وسط ، سانتر از جناحین و بازی درون تیمی بخش های مختلف تمرین امروز پرسپولیس را تشکیل می داد. در بخش پایانی این تمرین بازیکنان به تمرین ضربات پنالتی پرداختند که علیرضا نیکبخت واحدی ضرباتش را به گل تبدیل کرد. او در دیدار برابر پیکان دو ضربه پنالتی را از دست داد. نیکبخت در تمرین امروز دچار مصدومیت جزیی از ناحیه دست شد.
    مسعود زارعی و مهدی واعظی که مصدوم هستند همچنان در تمرینات پرسپولیس غیبت دارند. واعظی از روز پنجشنبه تمریناتش را با پرسپولیس آغاز خواهد کرد. پژمان نوری نیز که به علت سه اخطاره بودن از دیدار برابر استقلال اهواز محروم است به طور اختصاصی تمرین کرد.
    حدود 100 هوادار پرسپولیس نیز با حضور در ورزشگاه اکباتان به تماشای تمرینات این تیم پرداختند و در برخی اوقات حمایت خود را از افشین پیروانی اعلام می کردند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مثل آب خوردن به جام جهاني مي رويم
    علي پروين: من هم بودم،‌هر 2 پنالتي را به نيكبخت مي دادم

علي پروين حالا از شاگرد سابقش حمايت مي كند، ‌به اعتقاد او در اين مقطع افشين پيرواني گزينه خوبي براي پرسپوليسي‌ها مي‌باشد. با او در مورد رفتن قطبي،‌ پرسپوليس و تيم ملي صحبت كرديم. پروين در گفت و گو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، به سوالات ما پاسخ داد.

*از جدايي افشين قطبي شروع كنيم.
    ببينيد قطبي با پرسپوليس قهرمان شد و واقعا هم زحمت كشيد اما الان به اين نتيجه رسيده كه بايد برود، اتفاقي كه در تمام تيم هاي دنيا هم رخ مي دهد. پس انبايد خيلي به اين مسايل دامن زد ضمن اينكه حرمتش هم بايد حفظ شود.
    *به نظر شما پيرواني موفق مي شود؟
    چرا فكر مي كنيد موفق نمي شود او سالها براي پرسپوليس بازي كرده، بازيكن و مربي تيم ملي هم بوده است. به نظرم اگر به او فرصت بدهندو حمايتش كنند موفق خواهد شد.
    *ولي بحث مربي خارجي مطرح است؟
    من مي خواهم بدانم مگر پرسپوليس برابر پيكان با مربيگري پيرواني بد بازي كرد،‌ دو تا گل به صدرنشين زدند،‌چند تاهم نزدند،‌پنالتي ها را هم كه ديديد. البته اصلا منكر بازي خوب پيكان نمي شوم و جا دارد كه از اصغر مدير روستا هم تقدير شود.
    *پس شما با پيرواني موافقيد؟
    من به عنوان يك پرسپوليسي مي گويم بايد حمايتش كرد،‌پيرواني در همين مملكت رشد كرده و با همه مشكلات ومسايل حاشيه اي فوتبال آشنا است. ضمن اين كه عابدزاده و كماسي و خوردبين هم كنارش هستند.
    *به بازي با پيكان اشاره كرديد و سوالي كه اين روزها مطرح است اين كه اگر شما بوديدپنالتي دوم را هم به نيكبخت مي داديد؟
    اين يك مسالاه روحجي- رواني است كه تشخيص آن فقط با سرمربي تيم مي باشد. اگر من هم بودم همين كار را مي كردم تا نيكبخت بعد از پنالتي اول،‌ضربه دوم را بزند و گل شود تا روحيه اش را بدست آورد.
    *شما موضع باشگاه را در خصوص قطبي چطور ديديد؟
    من فكر مي كنم هيات مديره باشگاه پرسپوليس حمايت بسيار خوبي از او داشت. از صحبت آقاي مصطفوي هم كه گفت قطبي مي تواند براي تسويه حساب بياد خوشم آمد.
    *چطور؟
    به همان دلايلي كه گفتم،‌الان در فوتبال دنيا هيج مربي حاشيه امنيت ندارد و باشگاه هم بايد پاسخگو باشد.
    * چقدر به قهرماني تيم اميدواريد؟
    ببينيد در بازيهاي سه امتيازي،‌اختلاف 6-5 امتياز خيلي نيست و با دو پيروزي دوباره تيم به صدرجدول نزديك مي شود. من فكر مي كنم با پتانسيلي كه پرسپوليس دارد هنوز هم يكي از شانس هاي قهرماني است.

*از بحث پرسپوليس خارج شويم، بازي ايران و امارات را چطور ارزيابي مي كنيد؟
    من بازي را ديدم و همانطور كه از قبل هم گفته مي شد اماراتي ها چون چيزي براي از دست دادن نداشتند براي گرفتن سه امتياز به آب و آتش زدند كه بازي ضعيف بچه ها در نيمه اول هم مزيد بر علت شد اما ...
    *اما چه؟
    اما در نيمه دوم بازي كمي بهتر شد،‌ به نظرم ديرآمدن يكسري از لژيونرها، خستگي و هماهنگ نبودن آنها هم باعث اين مسايل شده بود اما بالاخره با گل قشنگ كريم باقري يك امتياز با ارزش را به دست آورديم.
    * به نظر شما باز هم صعود ما به جام جهاني با اما و اگر خواهد بود يا ...
    شما شك نكن كه مثل آب خوردن به جام جهاني مي رويم.
    * چطور اين قدر با اطمينان مي گوييد؟
    براي اين كه هم دايي را مي شناسيم و هم اين تيم بسيار خوبي در اختيار داريم كه انشاالله با شكست عربستان و كره جنوبي در تهران با حمايت تماشاگران خيالمان از بابت صعود راحت مي شود.
    * و صحبت پاياني.
    از هواداران پرسپولبس مي خواهم كه از كادر فعلي حمايت كنند تا پرسپوليس دوباره به صدرجدول دست پيدا كنند
    Last edited by Ice Star; 24-11-2008 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين پيرواني در گفت و گو با ايپنا:
    تا زماني كه بخواهند سرمربي تيم هستم/ عابدزاده مخالف پنالتي‌هاي نيكبخت نبود

اولين تجربه سرمربيگري افشين پيرواني در ليگ برتر شايد يكي از سخت ترين جدال هاي اين مربي نيز بود. جايي كه پيرواني در لباس مربيگري پرسپوليس بايد مقابل صدرنشين ليگ برتر قرار مي گرفت. تيمي كه هدايتش برعهده همبازي قديمي پيرواني بود. پرسپوليس در اين بازي اگر پنالتي هايش را به گل تبديل مي كرد يا اين كه آن قدر راحت به خاطر بي تجربگي گلرش گل نمي خورد،‌ شايد امروز در اولين تجربه پيرواني 3 امتياز شيرين از صدرنشين گرفته بود. پيرواني اما از بازي شاگردانش تمجيد مي كند و معتقد است بازي با پيكان در قزوين كار ساده اي نيست.
    افشين پيرواني سرمربي پرسپوليس بعد از ديدار تيمش مقابل پيكان گفت و گويي با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، انجام داد:‌

-اولين تجربه سرمربيگري روي نيمكت پرسپوليس چه طور بود؟
    پيكان در شهر خودش بازي مي كرد و صدرنشين ليگ برتر هم بود به همين خاطر ما يك بازي بسيار سخت و نفس گير بود. از اين موضوع كه اولين تجربه سرمربيگري ام مقابل يك تيم قدرتمند رقم خورد خيلي خوشحالم.

از نتيجه راضي هستيد؟
    حق پرسپوليس در ابن بازي برد بود اما به طور كلي از نتيجه راضي هستم.

نيكبخت دو پنالتي در اين بازي خراب كرد اما شما باز هم حمايت كرديد.
    به اعتقاد من هيچ وقت به خاطر از دست دادن يك پنالتي نبايد بازيكني از تحقير كرد.

به اعتقاد شما بهتر نبود پنالتي دوم را بازيكن ديگري مي زد؟
    يك بار گفتم باز هم سرحرفم مي ايستم،‌اگر 2 پنالتي ديگر هم نصيبمان مي شد آنها را به نيكبخت مي دادم. نيكبخت يكي از بهترين بازيكنان ما است و من بايد او را احيا مي كردم. با اتفاقاتي كه هفته گذشته براي نيكبخت افتاد و آن راي كميته انضباطي،‌نيكبخت از نظر روحي در شرايط خوبي قرار نداشت.

اما شايد اگر پنالتي‌ها را بازيكن ديگري مي زد،‌پرسپوليس پيروز مي شد.
    اما و اگر در فوتبال زياد است و نبايد به آنها استناد كرد پنالتي كاملا به شانس بستگي دارد. من مي گويم نبايد نيكبخت را تخريب كرد.

آيا به نظر شما يكي از دلايل تساوي پرسپوليس عملكرد ضعيف حقيقي نبود؟
    حقيقي يك گلر جوان است كه من به او اعتقاد دارم. فكر مي كنم او روزي بازيكن بزرگي مي شود چون پتانسيل هاي بالايي دارد. البته بهتر است در مورد او عابدزاده نظر بدهد كه البته او هم به طور كلي از حقيقي حمايت مي كند. واقعا بازي كردن در قزوين سخت بود و بايد حق بدهيد كه بازيكن جواني مثل او نيز در اين شرايط احتمال دارد اشتباه كند.

شايعاتي در خصوص مذاكره پرسپوليس با چندمربي خارجي مطرح شده،‌نظر شما در اين باره چيست؟
    من فعلا سرمربي هستم و مديريت باشگاه هم به من اعتماد كرده است. تا زماني كه بگويند سرمربي هستم و به اين سمت افتخار مي كنم.

آيا هنوز هم قول قهرماني مي دهيد؟
    فعلا فقط يك بازي انجام شده است و ما راه طولاني پيش رو داريم.

دستيارتان را چه زماني معرفي مي كنيد؟
    عابدزاده و كماسي در كادرفني حضور دارند و من از تجربه آنها استفاده مي كنم اما به نظر من كادرفني بايد تقويت شود و به زودي اين اتفاق رخ خواهد داد.

گفته مي شود عابدزاده با اينكه نيكبخت پنالتي بزند مخالف بود،‌چرا از نظر دستيارانتان استفاده نكرديد؟
    ما گروهي تصميم مي گيريم ولي درنهايت يك نفر تصميم نهايي را مي گيرد. به هيچ عنوان اين موضوع صحت ندارد و عابدزاده اصلا با اين اتفاق مخالف نبود.

براي بازي هاي بعدي چه برنامه هايي داريد؟
    يك بازي جام حذفي پيش رو داريم و بعد از آن در ليگ برتر به مصاف استقلال اهواز مي رويم .اميدوارم در اين بازي ها بدشانسي هايي را كه در ديدار مقابل پيكان داشتيم را تكرار نكنيم.
    من به موفقيت پرسپوليس اطمينان دارم و با قدرت به كارم ادامه مي دهم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از پيرواني راضي هستيم
    سخنگوي هيات مديره پرسپوليس در گفت و گو با ايپنا:دوست داريم قطبي برگردد اما اصرار نمي كنيم

سخنگوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت:‌هنوز روند مذاكره با افشين قطبي ادامه دارد، ما دوست داريم قطبي برگردد اما براي اين بازگشت اصرار نمي‌كنيم.
    مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، عنوان كرد: در آخرين جلسه هيات مديره باشگاه اين طور مصوب شد كه در خصوص كادرفني و همچنين وضعيت افشين قطبي فقط داريوش مصطفوي به عنوان مديرعامل باشگاه صحبت كند. اينكه هم اكنون وضعيت قطبي به كجا رسيده و اين مربي در نهايت چه تصميمي خواهد گرفت،‌مسايلي هستند كه به زودي مشخص مي شود.
    وي ادامه داد:قطبي مربي خوب و انسان با شخصيتي است،‌ما دوست داريم كه وي به پرسپوليس برگردد اما براي تحقق اين مساله بيش از اندازه اصرار نمي كنيم.
    فرخزادي خاطر نشان كرد: تا اين لحظه افشين پيرواني عهده دار مسووليت فني پرسپوليس است و ما هم از اولين نتيجه اي كه وي كسب كرد راضي هستيم. اعتقاد داريم پرسپوليس بايد مقابل پيكان پيروز مي شد اما متاسفانه بدشانسي مانع از كسب يك پيروزي ارزشمند شد.
    عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس در خصوص شايعه مذاكره با وينكو بگوويچ گفت: مصطفوي در هتل المپيك به طور اتفاقي نناد نيكوليچ و وينكو بگوويچ را ديد و كمتر از 5 دقيقه با آنها در خصوص وضعيت تيم هاي اميد و جوانان صحبت كرد. در اين گفت و گوي دوستانه هيچ صحبتي درباره پرسپوليس انجام نشده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شهنازي : مديرعاملي من در پرسپوليس شايعه است

کانون هواداران پرسپولیس : رئيس فدراسيون پينگ پنگ و عضو هيات اجرايي كميته ملي المپيك با رد شايعات مديرعاملي‌اش در باشگاه پرسپوليس گفت: من هيچ اطلاعي از اين موضوع ندارم و اطمينان دارم كه به هيچ عنوان صحت نداشته باشد چون مصطفوي هم اكنون بر اين مسند قرار داد و كارش را هم خوب انجام مي‌دهد. شاهرخ شهنازي عنوان كرد: هم اكنون درگير كارهاي فدراسيون پينگ پنگ هستم و هيچ گونه اطلاعي در خصوص اين شايعات كه طي چند روز اخير مطرح شده است ندارم.
    وي ادامه داد: ‌اساساً دوست ندارم با مطرح شدن اسم من حتي به عنوان يك شايعه، مشكلي براي باشگاه پرسپوليس پيش بيايد. دوست ندارم با مطرح شدن اين شايعات آرامش پرسپوليس بر هم بخورد يا اينكه تضعيف شود. ‌هم اكنون مشغوليت‌هاي مربوط به كميته ملي المپيك و فدراسيون پينگ پنگ تمام وقت من را گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبی نمی تواند به تیم دیگری برود
    کانون هواداران پرسپولیس : دیروز خبری به گوش رسید مبنی بر اینکه افشین قطبی با یک تیم کره ای به توافق رسیده است و به زودی به سئول پرواز می کند تا قراردادش را به امضا برساند.اما وقتی این مسئله را پیگیری کردیم متوجه شدیم به دلیل این که قطبی همچنان با پرسپولیس قرار داد دارد و حق مذاکره و پیوستن به تیم دیگری را تا زمانی که تکلیفش با پرسپولیس مشخص نشود ندارد.با این وجود ممکن است صحبت های غیر رسمی با سرمربی سابق پرسپولیس انجام شده باشد ولی قطبی فعلا نمی تواند با تیم دیگری قرارداد امضا کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دي كارمو به كوثر لرستان پيوست

خبرگزاري فوتبال ايران – پائولو دي كارمو مهاجم بلند قامت برزيلي كه مدت كوتاهي با باشگاه پرسپوليس تهران همكاري داشت در رقابت هاي ليگ دسته اول بازي مي كند.

به گزارش خبرگزاري فوتبال دي كارمو با امضاي قراردادي كه تا پايان فصل جاري اعتبار دارد به باشگاه كوثر لرستان پيوست و از ابتداي سال 2009 ميلادي در اين تيم بازي مي كند.
    انتقال دي كارمو به پرسپوليس نزديك به 200 هزار دلار هزينه داشت امااين بازيكن با رقمي در حدود 120 هزار دلار به كوثر لرستان پيوسته و در اين تيم بازي مي كند. مهاجم برزيلي دو شنبه شب تهران را به مقصد كشورش ترك كرد و در ماه ژانويه به ايران باز مي گردد

Last edited by Ice Star; 24-11-2008 at 16:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •