همه میگن که از نمایندگی سونی بخرید،اونا اصله،جواب میده
همه میگن که از نمایندگی سونی بخرید،اونا اصله،جواب میده
آره راست میگه از نمایندگی سونی بخر خیالت راحته من چند سال پیش خریدم 100 تومن الان خیلی ارزونتره فکر کنم با 5 سال گارانتی تعویض![]()
بله الکی الکی گرونتر میدن البته واسه کسایی که از اینترنت به دور هستن و خبر ندارن -- کردن چقدر اسونه!میگما چرا قیمت PSP 3000 اینجوریه!!! اونایی که کپی خور میشه کرد رو میدن 240-280 اونایی نمیشرو میدن 150-170 !!!!!!!!!!!!
اخه مگه مغازه دار خودش کپی خورش کرده که ای قدپول میگیره؟؟(این که فکر کنم دلیلش نباشه)
یا مگه واسه این که کپی خورش کنیم یه چیزی از همون اول ریختن روش(اینجوری هم فکر نمیکنم باشه)
تنها دلیلی که به ذهنممبرسه اینه که الکلی الکی گرونتر میدن
شما دلیل اصلیشو میدونین؟؟؟؟
و ممنون دوستان که جواب دادید
ولی نمایندگی سونی کجاست؟ سایتی چیزی ندارن ؟ ادرس محلشون کجاست و اینکه قیمتش چنده مموری و اینکه ایا به محل سکونت هم پست میکنن مموری رو ؟
ممنون
ایران رهجو نمایندگی رسمی سونی تو ایرانه اینم سایتش تمام نمایندگیهاش رو هم توی شهرستانها توی سایت زده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
خبری از کپی خور شدن PSP Go نیست !!!؟؟؟
ممنون
خیر.......................
باید ورژن 6.20 کپی خور بشه
مثل اینکه خبری از بازیهای جدید نیست....کسی میدونه بازیهای جدید(غیر از مینی) کی ریلیز میشن؟بعد خرداد؟!بعد تیر؟بعد دانته بازی خفن یا حداقل قابل قبولی نیومده... :/
Metal Gear Solid : Peace Walker فعلا ورژن ژاپنیش عرضه شده ماه آینده هم نسخه انگلیسیش میاد.
یه نسخه از YAKUZA هم تایید شده.
بله. دو هفته ای هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)