تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1256 از 3195 اولاول ... 25675611561206124612521253125412551256125712581259126012661306135617562256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,551 به 12,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

xbox360 slim دیگه خیلی جالبه بخدا!! اینا تو همین fat هنوز مشکل سخت افزاری دارن بعد اومدن slim ....
    دوست عزیز میشه به من یکی از اون مشکلات سخت افزاری را بگید!!!!؟

2. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

دوست عزیز میشه به من یکی از اون مشکلات سخت افزاری را بگید!!!!؟
    سه چراغ شدن

صدای بیش از حد درایو و فن ها

قدیمی شدن سیستم DVD های استفاده شده در این کنسول

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من خودم عاشق این کنسول هستم بااینکه این کنسول با برد های jasper اکثر مشکلاتش حل شده اما هنوزم خیلی از بازی خورها جرات ندارن 4-5 ساعت یه سره با این کنسول بازی کنن...به همین دلیل الان اکثر این کلوپ های بازی هم مجهز به ps3 هستن و نه xbox .

حالا یه سوال ازشما دارم ..برای تمام بازیهای rhytm music مثل guitar hero ..beatles,rock band و.. نیاز به یه وسیله غیر از دسته هست ؟ من guitar hero 5 خریدم میگه که نیاز به یه میکروفون داره...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

خوب این که در سری jasper حل شده.

صدای بیش از حد درایو و فن ها
    دوست عزیز این اسمش مشکله سخت افزاری نیست اسمش نحوه عملکرده قطعات هست.

قدیمی شدن سیستم DVD های استفاده شده در این کنسول
    خوب باز هم این رو بهش نمیشه گفت مشکل سخت افزاری میشه؟

حالا گیریم اسمش مشکل سخت افزاری باشه چه مشکلی را برای شما پیش اورده!!؟

من خودم عاشق این کنسول هستم بااینکه این کنسول با برد های jasper اکثر مشکلاتش حل شده اما هنوزم خیلی از بازی خورها جرات ندارن 4-5 ساعت یه سره با این کنسول بازی کنن...به همین دلیل الان اکثر این کلوپ های بازی هم مجهز به ps3 هستن و نه xbox
    من خودم قبلا با falcon بدون 12 ولت کردن 3 بار بالای 8 ساعت بازی کردم و حالا jasper که دیگه جای خود دارد!

در ضمن اگه بعضی ها جرات ندارن بیشتر از 4-5 ساعت بازی کنن دلیل نمیشه که کنسول مشکل سخت افزاری داره!!
    Last edited by shab_2008; 17-03-2010 at 20:15.

6. 6 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستان كارشناس  نظر بديد كه ممكنه اين خبر صحت داشته باشه ؟!

xbox 360 slim در راه است !
    سايت kotaku خبري در سايت خود قرار داده مبني بر اين كه 360 اسليم در راه است !
    اين سايت به گفته ي خودش عكس motherboard اين كنسول رو هم گذاشته كه در اون ميتونيد CPU و GPU را ببينيد .
    من توی زاتورن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سری دیدم که باکسش خیلی کوچیک تر از باکس مال خودمه !

ولی خودش رو ندیدم !

8. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

حالا یه سوال ازشما دارم ..برای تمام بازیهای rhytm music مثل guitar hero ..beatles,rock band و.. نیاز به یه وسیله غیر از دسته هست ؟ من guitar hero 5 خریدم میگه که نیاز به یه میکروفون داره...

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بله هست ! هر کدوم دیوایس خاص خودش رو داره !

برای گیتار هیرو ها گیتار مخصوص هست ! برای راک بند ست کامل هست ، برای بیتل ها میکروفون و گیتار هست و برای دی جی ها دستگا دیجی هست و خیلی چیز های دیگر .

اون قدیم ها به دلیل نبودن این دم و دستگاه در تهران بنده سر گیتار هیرو 1 که برای Ps2 اومده بود مجبور شدم یک گیتار اسباب بازی بخرم + یک دسته Ps2 و با آموزش هایی که در نت چپ و راست ولو است یک گیتار برایش درست کنم .

نکته : اگر خواستید این کار رو بکنید برای اینکه دسته روی گیتار هیرو 1 کار کنه باید کلید بالا مدام در حال فشرده شدن باشد که من این کار رو با چسباندن یک لایه نقره مایع (لوازم الکترونیکی ها ماژیکش رو دارند) روی مدار انجام دادم .

البته الان دیگه مثل اینکه هست دم و دستگاهش .

11. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

خوب این که در سری jasper حل شده.

دوست عزیز این اسمش مشکله سخت افزاری نیست اسمش نحوه عملکرده قطعات هست.

خوب باز هم این رو بهش نمیشه گفت مشکل سخت افزاری میشه؟

حالا گیریم اسمش مشکل سخت افزاری باشه چه مشکلی را برای شما پیش اورده!!؟

من خودم قبلا با falcon بدون 12 ولت کردن 3 بار بالای 8 ساعت بازی کردم و حالا jasper که دیگه جای خود دارد!

در ضمن اگه بعضی ها جرات ندارن بیشتر از 4-5 ساعت بازی کنن دلیل نمیشه که کنسول مشکل سخت افزاری داره!!
    جاسپر هنوز هم توش مشکل هست ولی خیلی کمتر از قبل .
    DVD درایو و فن جز سخت افزار این کنسول هستن که مشکل صدا دارند . ( مشکل نرم افزاری که نیست . )
    تعداد زیاد DVD باعث نگهداری سخت آن ها می شود . اگر هارد نداشته باشیم تعویض دیسک سخت است .
    سازندگان مجبور به حذف بعضی چیز ها در بازی می شوند . ( مثل وجود زبان های مختلف در بازی )
    DVD ها کیفیت پایینی هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری دارند . ( سریع پر از خش می شوند و حجم کم دارند . )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

چند ماه قبل هم خبری مبنی بر این که MS در حال کار بر روی برد slim شده کنسول هست پخش شد که ms اون رو تکذیب کرد و گفت اصلا همچین برنامه ای نخواهند داشت و اصلا اعتقادی به slim ندارن و به سمتش هم نمیخوان برن
    دقیقا همون اتفاقی که برای xbox افتاد

14. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

جاسپر هنوز هم توش مشکل هست ولی خیلی کمتر از قبل .
    DVD درایو و فن جز سخت افزار این کنسول هستن که مشکل صدا دارند . ( مشکل نرم افزاری که نیست . )

اون صدای درایو به دلیل تنظیم نبودن ارمیچر و لنز درایو به وجود میاد که اگه شما اونا تنظیم کنید این صدا کمتر میشه در ضمن نوع دیسک ها هم خیلی در این امر تاثیر داره. تازه درایو ps3 مگه صدا نمیده!! اونم که من داشتم صدا میداد.
    در ضمن سری jasper صدای فنهاش خیلی هم کمه و من که صدای بیش از حدی را در مورده فنها احساس نمیکنم!

تعداد زیاد DVD باعث نگهداری سخت آن ها می شود . .
    یا علی!

بابا بچه که قرار نیست نگهداری کنید فوقش 3 تا دیسکه که میزارید تو جعبش. تازه هر دفعه ای هم به یکیش نیازه.

اگر هارد نداشته باشیم تعویض دیسک سخت است
    شما تا حالا بازیهای چند دیسک را انجام دادین!!؟ در این بازیها به یک قسمت از بازی که رسیدید دستگاه میگه دیسک 2 را داخل درایو قرار بدید و شما دیسک 2 رو قرار میدید و بدون هیچ مشکلی ادامه بازی را انجام میدید. حالا اگه این کاره سختیه خدا تو سربازی به داده تون برسه! (البته خدا به داده خودمم که هنوز نرفتم برسه!)

سازندگان مجبور به حذف بعضی چیز ها در بازی می شوند . ( مثل وجود زبان های مختلف در بازی )
    نه دیگه بی انصافی نکنید!

این مورد صحت نداره.

DVD ها کیفیت پایینی هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری دارند . ( سریع پر از خش می شوند و حجم کم دارند . )
    خوب این چه ربطی به سخت افزاره این کنسول داره!

شما دیسک های با کیفیت مثل verbatim را یک بار امتحان کنید ضرر نداره.

اما شما و قطعا یک سری دیگه انظار داشتن که روی این کنسول blu-ray drive باشه فقط به خاطره حجم دیسک هاش! اما به این فکر نمیکنید که در این صورت خریده بازیها برای خیلی ها واقعا سخت بود اونم در این زمانی که در کشوره ما DVD 9 هم هنوز جا نیفتاده چه برسه به blu-ray.
    بحث در این مورد خیلی زیاده ولی متاسفانه من حالشو ندارم بیش از این توضیح بدم.

در ضمن من از شما که یکی از دوستان عزیز منی و میدونم که یکی از طرفداران پرو پا قرص این کنسول هستینو با قدرتش کاملا اشنایی انتظار نداشتم این مسائلی که بارها در این تاپیک با دلیل و مدرک توسط دوستانی مثل پدرام جان (pedram_sad) و سعید جان (samgun) و یحیی جان (syk) و میلاد جان (sonixax) و ... پاسخ داده شده و جوابش کاملا مشخص هست رو دو باره مطرح کنید!

16. 10 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •