دوست عزیز میشه به من یکی از اون مشکلات سخت افزاری را بگید!!!!؟
دوست عزیز میشه به من یکی از اون مشکلات سخت افزاری را بگید!!!!؟
سه چراغ شدن
صدای بیش از حد درایو و فن ها
قدیمی شدن سیستم DVD های استفاده شده در این کنسول
من خودم عاشق این کنسول هستم بااینکه این کنسول با برد های jasper اکثر مشکلاتش حل شده اما هنوزم خیلی از بازی خورها جرات ندارن 4-5 ساعت یه سره با این کنسول بازی کنن...به همین دلیل الان اکثر این کلوپ های بازی هم مجهز به ps3 هستن و نه xbox .
حالا یه سوال ازشما دارم ..برای تمام بازیهای rhytm music مثل guitar hero ..beatles,rock band و.. نیاز به یه وسیله غیر از دسته هست ؟ من guitar hero 5 خریدم میگه که نیاز به یه میکروفون داره...
خوب این که در سری jasper حل شده.
دوست عزیز این اسمش مشکله سخت افزاری نیست اسمش نحوه عملکرده قطعات هست.صدای بیش از حد درایو و فن ها
خوب باز هم این رو بهش نمیشه گفت مشکل سخت افزاری میشه؟قدیمی شدن سیستم DVD های استفاده شده در این کنسول
حالا گیریم اسمش مشکل سخت افزاری باشه چه مشکلی را برای شما پیش اورده!!؟
من خودم قبلا با falcon بدون 12 ولت کردن 3 بار بالای 8 ساعت بازی کردم و حالا jasper که دیگه جای خود دارد!
در ضمن اگه بعضی ها جرات ندارن بیشتر از 4-5 ساعت بازی کنن دلیل نمیشه که کنسول مشکل سخت افزاری داره!!
Last edited by shab_2008; 17-03-2010 at 20:15.
من توی زاتورن :
یه سری دیدم که باکسش خیلی کوچیک تر از باکس مال خودمه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی خودش رو ندیدم !
حالا یه سوال ازشما دارم ..برای تمام بازیهای rhytm music مثل guitar hero ..beatles,rock band و.. نیاز به یه وسیله غیر از دسته هست ؟ من guitar hero 5 خریدم میگه که نیاز به یه میکروفون داره...
بله هست ! هر کدوم دیوایس خاص خودش رو داره !
برای گیتار هیرو ها گیتار مخصوص هست ! برای راک بند ست کامل هست ، برای بیتل ها میکروفون و گیتار هست و برای دی جی ها دستگا دیجی هست و خیلی چیز های دیگر .
اون قدیم ها به دلیل نبودن این دم و دستگاه در تهران بنده سر گیتار هیرو 1 که برای Ps2 اومده بود مجبور شدم یک گیتار اسباب بازی بخرم + یک دسته Ps2 و با آموزش هایی که در نت چپ و راست ولو است یک گیتار برایش درست کنم .
نکته : اگر خواستید این کار رو بکنید برای اینکه دسته روی گیتار هیرو 1 کار کنه باید کلید بالا مدام در حال فشرده شدن باشد که من این کار رو با چسباندن یک لایه نقره مایع (لوازم الکترونیکی ها ماژیکش رو دارند) روی مدار انجام دادم .
البته الان دیگه مثل اینکه هست دم و دستگاهش .
جاسپر هنوز هم توش مشکل هست ولی خیلی کمتر از قبل .
DVD درایو و فن جز سخت افزار این کنسول هستن که مشکل صدا دارند . ( مشکل نرم افزاری که نیست . )
تعداد زیاد DVD باعث نگهداری سخت آن ها می شود . اگر هارد نداشته باشیم تعویض دیسک سخت است .
سازندگان مجبور به حذف بعضی چیز ها در بازی می شوند . ( مثل وجود زبان های مختلف در بازی )
DVD ها کیفیت پایینی هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری دارند . ( سریع پر از خش می شوند و حجم کم دارند . )
چند ماه قبل هم خبری مبنی بر این که MS در حال کار بر روی برد slim شده کنسول هست پخش شد که ms اون رو تکذیب کرد و گفت اصلا همچین برنامه ای نخواهند داشت و اصلا اعتقادی به slim ندارن و به سمتش هم نمیخوان برن
دقیقا همون اتفاقی که برای xbox افتاد
اون صدای درایو به دلیل تنظیم نبودن ارمیچر و لنز درایو به وجود میاد که اگه شما اونا تنظیم کنید این صدا کمتر میشه در ضمن نوع دیسک ها هم خیلی در این امر تاثیر داره. تازه درایو ps3 مگه صدا نمیده!! اونم که من داشتم صدا میداد.
در ضمن سری jasper صدای فنهاش خیلی هم کمه و من که صدای بیش از حدی را در مورده فنها احساس نمیکنم!
یا علی!تعداد زیاد DVD باعث نگهداری سخت آن ها می شود . .
بابا بچه که قرار نیست نگهداری کنید فوقش 3 تا دیسکه که میزارید تو جعبش. تازه هر دفعه ای هم به یکیش نیازه.
شما تا حالا بازیهای چند دیسک را انجام دادین!!؟ در این بازیها به یک قسمت از بازی که رسیدید دستگاه میگه دیسک 2 را داخل درایو قرار بدید و شما دیسک 2 رو قرار میدید و بدون هیچ مشکلی ادامه بازی را انجام میدید. حالا اگه این کاره سختیه خدا تو سربازی به داده تون برسه!اگر هارد نداشته باشیم تعویض دیسک سخت است(البته خدا به داده خودمم که هنوز نرفتم برسه!)
نه دیگه بی انصافی نکنید!سازندگان مجبور به حذف بعضی چیز ها در بازی می شوند . ( مثل وجود زبان های مختلف در بازی )
این مورد صحت نداره.
خوب این چه ربطی به سخت افزاره این کنسول داره!DVD ها کیفیت پایینی هم از نظر نرم افزاری و هم سخت افزاری دارند . ( سریع پر از خش می شوند و حجم کم دارند . )
شما دیسک های با کیفیت مثل verbatim را یک بار امتحان کنید ضرر نداره.
اما شما و قطعا یک سری دیگه انظار داشتن که روی این کنسول blu-ray drive باشه فقط به خاطره حجم دیسک هاش! اما به این فکر نمیکنید که در این صورت خریده بازیها برای خیلی ها واقعا سخت بود اونم در این زمانی که در کشوره ما DVD 9 هم هنوز جا نیفتاده چه برسه به blu-ray.
بحث در این مورد خیلی زیاده ولی متاسفانه من حالشو ندارم بیش از این توضیح بدم.
در ضمن من از شما که یکی از دوستان عزیز منی و میدونم که یکی از طرفداران پرو پا قرص این کنسول هستینو با قدرتش کاملا اشنایی انتظار نداشتم این مسائلی که بارها در این تاپیک با دلیل و مدرک توسط دوستانی مثل پدرام جان (pedram_sad) و سعید جان (samgun) و یحیی جان (syk) و میلاد جان (sonixax) و ... پاسخ داده شده و جوابش کاملا مشخص هست رو دو باره مطرح کنید!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)