آقای rezarain88، گفته بودید تا آخر اردیبهشت همه شهرهای مازندران و روستاهای نزدیک آنها، ایرانسل به نسل سه ارتقا پیدا میکنه، واقعا همه ی شهر ها، یعنی حتی شیرگاه واقع در سوادکوه هم 3g میشه؟
آقای rezarain88، گفته بودید تا آخر اردیبهشت همه شهرهای مازندران و روستاهای نزدیک آنها، ایرانسل به نسل سه ارتقا پیدا میکنه، واقعا همه ی شهر ها، یعنی حتی شیرگاه واقع در سوادکوه هم 3g میشه؟
ممنون از پاسخگویی شما، مشخص شده چه زمانی فاز دوم شروع می کنند !؟ ممنون از پاسخگویی شما
سلام. اگه قسمت باشه بله. 15 پیمانکار فعال در مازندران داریم. ناظر شبکه قوی دارد مازندران.
ازاواسط اردیبهشت
در طالقان
تجهیز سایتها رو به پایان است.
خدمت دوستان بار ها عرض کردم بنده نه کارمند ایرانسل هستم نه همراه اول. سال گذشته کار ما با این شرکت ها به پایان رسیده است. بنده فقط جهت اطلاع رسانی خدمتتان هستم و دوباره از ایران خواهم رفت. نه در امدی از این راه دارم نه ضرری. کسانی که من را میشناسند میدانند که اخلاق حرفه ای را زیر پا نگذاشته و نخواهم گذاشت. پس از گرفتن شماره پیمانکاران و نقشه توزیع لینکها خواهشا خود داری فرمایید. ممنونم
بله مشکل آنتن دهی تقریبا حل شده، قدرت سیگنال بین -81 dBm تا -95 dBm نوسان داره، اکثرا هم روی -91dBm است! سرعت دانلود شبانه هم بین 1 تا 2 مگابایت بر ثانیه روزانه هم بین 500 تا 800 کیلوبایت بر ثانیه! از اینکه پیگیر بودین خیلی ممنونم!
زمان تقریبی نمیدونین که کی میخوان 4G کنن؟
با سلام.
من مشکل اصلیم با ایرانسل هست. چون از ۲ اپرتور دیگه استفاده نمیکنم. میخواستم ببینم که اگر قراره همینجور بمونه که اپراتور روعوض کنم.
دکل رو هم باید در محدوده شهرک صنعتی بگردم ببینم کجاست.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
رضا جان ممنون از پاسخ هات.
یو سیم همراه اول چی شد تو شیراز ؟ عرضه شد به مراکز خدمات؟پوشش فعلی چطوره؟
سلام اقا رضا بعد از 6ماه بالاخره هفته ی گذشته 3 سایت دیگه تو دورود تجهیز کردن کی فعال میشن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)