اینو دیگه نمیدونم.... تو سایتشون هم چیزی در این مورد نگفته بودن..... باید از کسانی که صبانت دارن سوال کنم
اینو دیگه نمیدونم.... تو سایتشون هم چیزی در این مورد نگفته بودن..... باید از کسانی که صبانت دارن سوال کنم
سلام بچه ها 3 روز نبودم قضیه چیه؟کی گفته می خوان شبانه هارو بر دارند اصلا واسه چی؟چرا؟
یعنی چی یه سالست
خو یکی نیس به اینا بگه پول یه سال یه جا رو از قبر ... بیاریم بدیم
اخه عقلم خوب چیزیه خدا داده من دانشجو از کجام بیارم 400تومن یه هو بریزم تو حلف این مردک بی سواد
اینم دارم مثل نامحدود میکنن از سه ماهه 40 تومان دیدین رسید به یک ساله 2میلیون تومان آخر دیدن بازم به ضررشون هست برداشتن اینم برمیدارن دقیقا شبانه شد همون نامحدود مخابرات....
دهنشون سرویس دیگه از این بد نمیشه اینجا فحش داد وگرنه حقشون بیشتر از اینهاست!! واقعا ما از کجا باید پول بیاریم شبانه یک ساله بگیریم چی فکر میکنناز خنده نمیدونم چی بگم
![]()
اینا که 1 ساله کردن فکر ما فقیر فقرا که خونمون اجاره هستو نکردن؟؟؟ واقعا؟؟؟ ما الان 6 ماه دیگه بریم از این خونمون باید بریم با کدوم منطق پول 1 سالو بریزم؟ اصلا 1 سال از کجا پولشو بیارم یدفه؟
تنها راه حلش بیرون اومده اینا کارشونه غیر قانونیه مخابرات داره بجا اینکه ارزون بده این همه میگیره برای 1 شبانه مسخره ماهی 2 گیگ اومده اونم 1 سالش کرده واقعا که
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
Last edited by ArashMiniStar; 12-07-2014 at 00:23.
آقا یکی جواب مارو بده جدی جدی قضیه چیه؟
سلام به شما دوست عزیز خبر اینه که شبانه برداشته شده و شده یک ساله و اینکه کسانی که بعثت دارن میتونن شارژ کنن و کسانی که پاییزه طلایی داره نمیتونن شارژ کنن.
و هر روز مخابرات دوست داره کاربرهاشو از دست بده خبر کلی همینه، در ضمن سرعت ها هر روز داره عالی میشه!!! (یعنی کم کم حتی روزها)
من توی 2030 چیزی نمیبیم در مورد شبانه توی بخش تغییر طرح ، همه حالتها بدون شبانه هست. شما این یکساله شبانه دار رو کجا دیدید؟
راستی دوستان دقت کردید چند وقتی هست که برادران سرورهای دانلود از فایر درایو رو فیـلتر کردن؟! حالا نمیدونم باز این از شیرین کاری های مخابراته یا از بالا بستنش. دوستانی که دسترسی به ISP های دیگه دارن بی زحمت امتحان کنند ببینند به چه صورته
والا یکی از همین بچه های فروم گفت البته زیادم شکی درش نیست چون نامحدود هم همین بلا سرش اومد، اما من فردا میرم مخابرات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)