تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1255 از 1291 اولاول ... 2557551155120512451251125212531254125512561257125812591265 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,541 به 12,550 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من امروز رفتم سایت دیدم تعرفه 1 مگ نامحدود 80 تومنه .گفتم اینو بذارم واسه دانلودهام.
    مودم رو بعد از 1 سال و خورده ای از تو جعبه در آوردم. بعد چون شماره شناسه رو فراموش کردم زنگ زدم به پشتیبانی. همون موقع هم در مورد طرح نامحدود پرسیدم.
    گفتن تا 20 گیگ مشکلی نیست بعد شیرینگش بیشتر میشه. اما گفت این ترافیک بین 20 تا 40 گیگ متغیر هست ولی معمولا بعد از دانلود از یک سقفی مسیج میاد و اعلام میکنه .
    گفتم ای بابا اومدیم اعتماد کنیم بعد از مدتی به وایمکس باز پشیمون شدم. فکر کنم باز باید بره تو کارتن بره داخل کمد

2. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

تحریم وایمکسدوست عزیز اشتباه کردی اشتراک گرفتیهر چند وایمکس هم تحریم کنیم و اشتراک نگیرم فقط خودمون ضرر می کنیم چون پول مودمی رو دادیم که به هیچ دردی نمی خوره اینجا ایرانه و طبق معمول چیزهایی رو به مردم قالب می کنن که بعد از مدتی به درد نمی خوره

4. این کاربر از Persianhb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تحریم وایمکسدوست عزیز اشتباه کردی اشتراک گرفتیهر چند وایمکس هم تحریم کنیم و اشتراک نگیرم فقط خودمون ضرر می کنیم چون پول مودمی رو دادیم که به هیچ دردی نمی خوره اینجا ایرانه و طبق معمول چیزهایی رو به مردم قالب می کنن که بعد از مدتی به درد نمی خوره
    والا مجبورم وایمکس گرفتم . منطقه ما adsl نداره و هزینه وایرلس و خرید تجهیزاتش رو ندارم . 3 ساله دارم تحملش می کنم

6. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

من امروز رفتم سایت دیدم تعرفه 1 مگ نامحدود 80 تومنه .گفتم اینو بذارم واسه دانلودهام.
    مودم رو بعد از 1 سال و خورده ای از تو جعبه در آوردم. بعد چون شماره شناسه رو فراموش کردم زنگ زدم به پشتیبانی. همون موقع هم در مورد طرح نامحدود پرسیدم.
    گفتن تا 20 گیگ مشکلی نیست بعد شیرینگش بیشتر میشه. اما گفت این ترافیک بین 20 تا 40 گیگ متغیر هست ولی معمولا بعد از دانلود از یک سقفی مسیج میاد و اعلام میکنه .
    گفتم ای بابا اومدیم اعتماد کنیم بعد از مدتی به وایمکس باز پشیمون شدم. فکر کنم باز باید بره تو کارتن بره داخل کمد
    سلام
    به نظر من اگر دنبال دانلود هستید و به 4 گیگ در روز راضی هستید تعرفه سه ماهه دو مگ را انتخاب کنید .
    البته باز بستگی داره که برای شما چقدر سرعت داشته باشه .
    تعرفه 6 ماهه دو مگ را حدود 1 ماه قبل فعال کردم ، سرعت 250 و در فرجه شبانه رایگان 4 الی 4.5 گیگ دانلود میکنم .

8. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان شما چند روزه مشکلی در سرعت اینترنت ندارین؟ واسه من سایت های داخلی خوبه ولی سایت خارجی یا سایت های ایرانی که سرورشون خارج باشه خیلی کند باز میشن ..با *یلتر شکن که دیگه افتضاح میشه

10. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شما چند روزه مشکلی در سرعت اینترنت ندارین؟ واسه من سایت های داخلی خوبه ولی سایت خارجی یا سایت های ایرانی که سرورشون خارج باشه خیلی کند باز میشن ..با *یلتر شکن که دیگه افتضاح میشه
    کلا وایمکس تعطیل شده. با همین قیمت (فرضا برای تعرفه 512kbps 5 گیگ در ماه) که حدود 26-27 تومنه میشه 7 گیگ +7 گیگ هدیه رایتل 3G گرفت. با پینگ بهتر و سرعت دانلود و آپلود بسیار قوی تر.
    من منتظرم شارژ این ماهم تموم شه کلا وایمکس رو جمع کنم به خاطرات بپیونده.
    یه مودم روتر +یه دانگل رایتل خریدم تستشم کاملا راضیم کرد.

12. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

درسته
    الان یک هفته هست با اینکه تعرفه دو مگ دارم صفحات به زور باز میشن
    البته راهش وصل کردن چیز پی ان هست و در دانلود مشکلی نداشتم و سرعت دانلود خوبه

14. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

کلا وایمکس تعطیل شده. با همین قیمت (فرضا برای تعرفه 512kbps 5 گیگ در ماه) که حدود 26-27 تومنه میشه 7 گیگ +7 گیگ هدیه رایتل 3G گرفت. با پینگ بهتر و سرعت دانلود و آپلود بسیار قوی تر.
    من منتظرم شارژ این ماهم تموم شه کلا وایمکس رو جمع کنم به خاطرات بپیونده.
    یه مودم روتر +یه دانگل رایتل خریدم تستشم کاملا راضیم کرد.
    الان تنها بهانه برای تمدید کردن وایمکس ، طرح شبانه هست .
    من یکسال و نیم هست وایمکس دارم ، ولی برای من پینگ بهتر از قبل شده !
    قبلا با دستور ping 4.2.2.4 -t پینگ من بین 200 تا 250 بود ولی الان پینک بین 160 تا 200 هست !
    مشکل وبگردی یک هفته هست به شکل شدید وجود داره ولی با وصل کردن چیز پی ان برطرف میشه .
    سرعت آپلود فقط در دو مگ خوب هست ، آپلود در دو مگ 50 هست و من حدود 500 گیگ ویدئو مربوط به نهمین سالروز درگذشت زنده یاد ناصر عبداللهی را در با همین نت و یک شب تا صبح آپلود کردم که در فروم هستش .

به جای وایمکس میشه مثلا تعرفه ی 6 ماهه اینترنت 3G و 4G ایرانسل را گرفت که به نظرم خوبه .
    6 ماه با 30 گیگ ترافیک 60 تومن .
    یا اگر کسی چیزی برای دانلود داره ، یک طرح داره همراه اول از ساعت 2 تا 7 صبح و 22 گیگ ترافیک 9 تومن .
    یه طرح دیگه داره ایرانسل ، یک هفته از ساعت 6 صبح تا 12 ظهر با ترافیک 5 گیگ به قیمت 2 تومن !

من خودم دوماه وایمکس را تمدید نکردم ولی زود پشیمون شدم ! چون شبانه ی وایمکس را نیاز داشتم .

16. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

واقعا همینطوره وایمکس فقط شبانش بدرد میخوره وگرنه بدتر شده . چند ماهی بود که مشکلی نداشت . من مجبورم و الان هم پول اضافی ندارم 300 بدم وایرلس راه اندازی کنم . باید منتظر این te.lte بمونیم ببینم میخوان چیکار کنن .ولی 80% مطمنم شبانه رو بر میدارن چون سرعت بالا میره

18. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من چند روزه توی باز کردن سایتهای داخلی مشکل دارم. مثل فارس نیوز و میهن بلاگ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •