پنج شنبه 07 / 09 / 87
احمد ملی پوش می شود
سه شنبه شب برای اولین بار درعمرم ساعت هشت و نیم خوابم برد. جالب اینجا بود که برای آماده شدن حضور در مراسم عروسی فرزند دوست عزیزم،مرتضی شایسته به منزل آمده بودم اما نمی دانم چه شد که آن موقع شب خوابم برد.اینجا ازفرصت استفاده کنم وبه شایسته و خانواده اش تبریک بگویم وپوزش بابت عدم حضور.صبح(چهارشنبه) به باشگاه آمدم،اول فیلم بازی دیروز با داماش را دیدم.گلچینی از بازیهای سایپا را تماشا کردم.فیلم بازی سایپا با ابومسلم هم بود.صحبتی که می خوام امروز با بچه ها بکنم درباره بازی شنبه با سایپاست.مادر واقع روز سه شنبه یک تمرین دشوار انجام دادیم تا با آمادگی بیشتر مقابل سایپا بازی کنیم.دوست خبرنگاری بعد از بازی داماش پرسید چه ضرورتی
وجود داشت با تیم اصلی به میدان برویم؟به او گفتم واینجا هم تاکید می کنم ما در هر سه جام قصد داریم با قدرت ظاهر شویم.درتیم ما باید نگرش قهرمانی وشخصیت برد باقی بماند.اینطورنباشد که جامی را دست کم بگیریم.بازی داماش،بچه ها خوب بودند به خصوص چندنفری که می خواستم آنها را پس از مدت ها دریک میدان رسمی محک بزنیم.
خوشبختانه تیم خوبی داریم ونگران تعداد بازی ها نیستم.دوستان درباره بازی احمد خذیراوی درپست هافبک دفاعی پرسیدند.من اورا یک فوتبالیست با آتیه می دانم وامیدوارم با تلاش بیشتربه این مهم برسد.
همین قدر بگویم اگر او قدر قیمت خودش را بداند قطعا در آینده می تواند ملی پوش شود،درهمین پست هافبک دفاعی...
این باعث خوشحالی است که afc با تعداد 4 سهمیه ایران موافقت کرده وما هم می توانیم دراین مسابقات شرکت کنیم.حالا که ایران با 4سهمیه دراین بازی ها شرکت می کند باید سعی کنیم امکانات لازم را برای تیم های حاضر دراین مسابقات فراهم کنیم.
از لحاظ سخت افزاری باید امکانات بیشتری به تیم ها اختصاص بدهیم تابتوانیم در آسیا نتیجه بگیریم.