تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1255 از 2376 اولاول ... 25575511551205124512511252125312541255125612571258125912651305135517552255 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,541 به 12,550 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض دست نوشته های امیر قلعه نوعی (61)

پنج شنبه 07 / 09 / 87

احمد ملی پوش می شود

سه شنبه شب برای اولین بار درعمرم ساعت هشت و نیم خوابم برد. جالب اینجا بود که برای آماده شدن حضور در مراسم عروسی فرزند دوست عزیزم،مرتضی شایسته به منزل آمده بودم اما نمی دانم چه شد که آن موقع شب خوابم برد.اینجا ازفرصت استفاده کنم وبه شایسته و خانواده اش تبریک بگویم وپوزش بابت عدم حضور.صبح(چهارشنبه) به باشگاه آمدم،اول فیلم بازی دیروز با داماش را دیدم.گلچینی از بازیهای سایپا را تماشا کردم.فیلم بازی سایپا با ابومسلم هم بود.صحبتی که می خوام امروز با بچه ها بکنم درباره بازی شنبه با سایپاست.مادر واقع روز سه شنبه یک تمرین دشوار انجام دادیم تا با آمادگی بیشتر مقابل سایپا بازی کنیم.دوست خبرنگاری بعد از بازی داماش پرسید چه ضرورتی
    وجود داشت با تیم اصلی به میدان برویم؟به او گفتم واینجا هم تاکید می کنم ما در هر سه جام قصد داریم با قدرت ظاهر شویم.درتیم ما باید نگرش قهرمانی وشخصیت برد باقی بماند.اینطورنباشد که جامی را دست کم بگیریم.بازی داماش،بچه ها خوب بودند به خصوص چندنفری که می خواستم آنها را پس از مدت ها دریک میدان رسمی محک بزنیم.
    خوشبختانه تیم خوبی داریم ونگران تعداد بازی ها نیستم.دوستان درباره بازی احمد خذیراوی درپست هافبک دفاعی پرسیدند.من اورا یک فوتبالیست با آتیه می دانم وامیدوارم با تلاش بیشتربه این مهم برسد.
    همین قدر بگویم اگر او قدر قیمت خودش را بداند قطعا در آینده می تواند ملی پوش شود،درهمین پست هافبک دفاعی...
    این باعث خوشحالی است که afc با تعداد 4 سهمیه ایران موافقت کرده وما هم می توانیم دراین مسابقات شرکت کنیم.حالا که ایران با 4سهمیه دراین بازی ها شرکت می کند باید سعی کنیم امکانات لازم را برای تیم های حاضر دراین مسابقات فراهم کنیم.
    از لحاظ سخت افزاری باید امکانات بیشتری به تیم ها اختصاص بدهیم تابتوانیم در آسیا نتیجه بگیریم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امیر جون اگر عنایتی در النصر به مشکل خورده علتش اختلافی هست که با بوناچیچ داره.
    عنایتی فصل پیش در الامارات که تیم خیلی کوچکی بود همه کاره بود من مطمئنم با بازگشتش به تیم می تونه خیلی کمک کنه.
    به نظر من زوجه ارش برهانی و رضا عنایتی خیلی جالب از اب در میاد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد به شما و ضمن تشكر از خبرهايي كه ميگذاريد، مي خواستم بگم كه اين خبر و امثالش ففقط ضرر دارد و هيچ فايده اي براي ما طرف دارها و باشگاه استقلال نداره. پس بهتره كلا از گذاشتن اين دسته خبرهاي جنجالي خودداري بشه.
    باز هم ممنون

در کل حق با شما هست اما بهتره استقلالی ها از این خبرها اگاه باشند خیلی از این خبرها شایعه و حرف مفت هست اما بهتره اینجور خبرها را هم خواند.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این هم آخرین آمار بازیهای امیرقلعه نوعی .فکرکنم بازیها جام حذفی راهم درنظرگرفته چون بعدازبازی فولاد دوتابازی کردیم واز100تابه 102 تارسیده .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این هم آخرین آمار بازیهای امیرقلعه نوعی .فکرکنم بازیها جام حذفی راهم درنظرگرفته چون بعدازبازی فولاد دوتابازی کردیم واز100تابه 102 تارسیده .

ممنون اونی بهش نیاز داشتم .

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

کاش گل زده و خورده ی تیم رو هم آمارش رو میداد..
    اینجوری بهتر میشد تیم قلعه نوعی رو ارزیابی کرد. البته همین آمار هم خودش گویای همه چی هست..

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیر درمورد رضاعنایتی با سعیدموافقم
    پای چپ و ضربات سررضا عنایتی تولیگ ایران رودست نداره ضمن اینکه همینجوری که عمادگفت جایگیریش جزوبهترینهاست توآسیا فقط یادمه یکی جایگیریش مثل اون بود اون هم مهاجم تیم ملی عربستان سامی الجابر بود . رضاعنایتی بافریدون فضلی قابل مقایسه نیست . این کجاوآن کجا
    فضلي ضربات آخرش خوبه ، كار به بقيه چيزاش ندارم . استقلال هم با اين همه موقعيت كه هافبك هاش به وجود ميارند نياز به تموم كننده خوب داره . من بازي فضلي رو از نزديك ديدم . نميگم حتما فضلي ولي به عنايتي هم اعتقاد چنداني ندارم . چون باز با اومدن عنايتي تاكتيك تيم ميره رو سر زدن و سانتر از جناحين فقط براي سر زدن و پرتاب اوت و علي زاده و ....
    به نظرم اين قديمي شده ، فعلا كه داره ضد حمله با سرعت بازيكني مثل آرش جواب ميده . اميدوارم اين برزيليه بتونه زوج آرش باشه

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

چون باز با اومدن عنايتي تاكتيك تيم ميره رو سر زدن و سانتر از جناحين
    عنایتی رو زمین هم خوب کار میکرد. بازیکنی که جاگیریش خوب باشه و تموم کننده باشه تیم احتیاج داره..
    الآن استقلال رو زمین خوب گل میزنه. اگه یکی باشه که بتونه رو هوا هم بهمون کمک کنه خیلی خوب میشه که عنایتی میتونه این کار رو انجام بده..
    البته معلوم نیست که عنایتی عنایتیه سابق باشه. باید بیاد و ببینیم، ولی اگه همون عنایتی سابق باشه که دیگه تمومه..
    فقط من نگران آرش برهانیم که اگه عنایتی بیاد، کجا بهش بازی میدن..

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

فضلي ضربات آخرش خوبه ، كار به بقيه چيزاش ندارم . استقلال هم با اين همه موقعيت كه هافبك هاش به وجود ميارند نياز به تموم كننده خوب داره . من بازي فضلي رو از نزديك ديدم . نميگم حتما فضلي ولي به عنايتي هم اعتقاد چنداني ندارم . چون باز با اومدن عنايتي تاكتيك تيم ميره رو سر زدن و سانتر از جناحين فقط براي سر زدن و پرتاب اوت و علي زاده و ....
    به نظرم اين قديمي شده ، فعلا كه داره ضد حمله با سرعت بازيكني مثل آرش جواب ميده . اميدوارم اين برزيليه بتونه زوج آرش باشه
    امير جان هميشه تاكتيك ضد حمله كارساز نيست مخصوصا توي آزادي!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •