یه ویدیو تو یوتیوب دیدم راجب ____ 6.20
این لینک رو گزاشته بود
متخصصان محترم یه نگاهی بندازن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اجرا نمیشه ! بیخودی تلاش نکنید .
این چیزای جالبی نوشته ولی من مطمئن نیستم که واقعا کار میکنه یا نه. شما دقیقا میخوای چیکار کنی؟
دوستان با راهنماییهای شما عزیزان توانستم از طریق PSP به اینترنت وصل شوم حال دو سوال برام پیش امده که مطرح می کنم امیدوارم مانند همیشه پاسخ سوالم را سریع دریافت کنم
1. برای دانلود بازیهای پی اس پی از چه سایتهایی می توانم استفاده کنم با توجه به اینکه از اینترنت پر سرعت استفاده می کنم
2. برای انلاین بازی کردن با دوستان و در کل بازی کردن به صورت انلاین چه کار باید بکنم ممنو ن میشوم دوستان در این زمینه توضیحاتی بدهند
![]()
Last edited by DD22; 09-05-2010 at 02:07.
کار خاصی نمیخوام بکنم.... این مطلب رو دیدم هیچی ازش نفهمیدم گفتم شاید ایجا یکی ازش سر در بیاره
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
راستی یه سوال
میشه وایرلس خود سیستم رو تبدیل به اکسس پوینت کرد؟ جوری که بشه با psp رفت اینترنت؟؟؟
چون من laptop دارم و یه برنامه پیدا کردم که وایر لس رو تبدیل به اکسس پوینت میکنه ولی با psp کار نمیکنه
PSP شما همون 1000 کپی خور شده با فرمویر -- شده هست دیگه؟
1.بازی قانونی که نمیخواید با کردیت بگیرید دیگه؟ شما اگه بازی کپی میخواید بهترین راهش اینه که با PC دانلود کنید بعد رو مموریتون کپی کنید.
2. بازی آنلاین با فرمویر -- شده نمیشه انجام داد.
Last edited by Big-Boss; 10-05-2010 at 03:49.
بله دوست عزیز از فریمور 5.50.GEN-D3 استفاده می کنم
1. بازی کپی را از چه سایتهایی می شود دانلود کرد
2. در مورد بازی قانونی هم کمی توضیح دهید از کجا می توان تهیه کرد ایا در بازار ایران موجود است و قیمت به چه شکل است
3.علت اینکه با این فریمور نمی توان انلاین بازی کرد چیست
![]()
میگما چرا قیمت PSP 3000 اینجوریه!!! اونایی که کپی خور میشه کرد رو میدن 240-280 اونایی نمیشرو میدن 150-170 !!!!!!!!!!!!
اخه مگه مغازه دار خودش کپی خورش کرده که ای قدپول میگیره؟؟(این که فکر کنم دلیلش نباشه)
یا مگه واسه این که کپی خورش کنیم یه چیزی از همون اول ریختن روش(اینجوری هم فکر نمیکنم باشه)
تنها دلیلی که به ذهنممبرسه اینه که الکلی الکی گرونتر میدن
شما دلیل اصلیشو میدونین؟؟؟؟
سلام دوستان
یکی بهم بگه از کجا میشه مموری اصل 4 گیگ خرید واسه پی اس پی؟
این قلابیهاش دیگه شورشو در اوردن
امروز دومین مموری 4 گیگ تقلبیم سوخت الکی! :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)