سلام بچه ها
هنوز راه حلی برای Call of Duty 4 روی Win7 64 Bit پیدا نشده؟
من سیستم اینه:
Intel Core i7-920
Saphire ATi Radeon 5850
4GB Geil 1600 DDR3
سلام بچه ها
هنوز راه حلی برای Call of Duty 4 روی Win7 64 Bit پیدا نشده؟
من سیستم اینه:
Intel Core i7-920
Saphire ATi Radeon 5850
4GB Geil 1600 DDR3
شما طبق این پست عمل کن ببین درست میشه:
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
ولی درست نشد
دوستان من هر سریالی برای بازی Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter® 2 میزنم قبول نمی کنه ! مشکل از چیه ؟
سلام. ببخشید چند وقت نبودم![]()
فایل نصب یا ساده ر بگم دیسک بازی خرابه که فکر کنم برای این باشه که شما خواستید دو تا بازی رو جدا از هم داشته باشید که چنین چیزی نمیشه ولی بعضی فروشنده ها سر مردم رو کلاه میذارن. البته شما دی وی دی های دیگه رو هم بزار (منظورم همون دی وی دی هایی که خودت داری. اگه دی وی دی شماره دو رو گذاشتی بعد این رو گفت بقیه رو امتحان کن. مثلا سه چهار یا حتی یک.) شاید این طوری درست شد که بعید میدونم.
نه. فعلا نه. برای این کار به دوتا چیز نیازه. یکی اینکه سخت افزار شما 64بیتی باشه و همین طور شما نسخه ی 64 بیتی بازی رو در اختیار داشته باشید. سخت افزار رو میشه تهیه کرد ولی بازی رو نه. چون نسخه ی 64 بیتی رو نساختن.
خب مشکل اینه که سریال هات نادرسته! اگه مطمئنی سریال هات درسته، به احتمال زیاد مشکل از اینه که شما به اینترنت وصل بودید حین کار. که اگه این طور باشه باید از اول مراحل نصب و کرک رو انجام بدی.
دوستان تو بازی Battlefield Bad Company 2 من با صدای بازی مشکل دارم.
بعضی از دیالوگا تو خود بازی قطع و وصل میشه و بعضی ها هم اصلا نیست
صدای دموهام که دیالوگاش قطعه...
مشکل از چیه؟ بازی ریپ شده؟
اول چک ببین بلندگوت سالمه یا نه
میتونه مشکل از کرک باشه. قبلا هم گفتم حل این مشکل رو. اول کرک رو دوباره بریز. شاید درست بشه.
یه راه دیگه هم هست اونم اینه که زیرنویس (Subtitle) رو فعال کنی. این کار رو هم انجام بده.
بلندگو که سالمه چون روزی 2 قسمت سریال میبینم به قول اونوریا Works like a charm
کرک هم از GCW گرفتم دوباره ریختم فایده نداشت
زیرنویسم فعال کردم ولی اصلا حال نمیده مثلا وقتی داد میزنه COVER ME من اون زیر فقط زیرنویسشو بخونم!
آخرین راهی که یه ذهنم رسیده اینه که آخرین پچو بگیرم بریزم با کرکش شاید درست شه
شما راه دیگه ای تو نظرت نیست؟
اگه بازیتو از مغازه های ایران خریدی کرک خودشو باید بریزی تا درست شه. بعدشم دیگه حال بده یا نده همینه دیگه راه چاره اش. پچ هیچ کاری نمیکنه برای این مشکل.
کرک خودش کرک reloaded بود
به هر حال ممنون از کمکت
به اینترنت وصل نیودم.همون اول که می خواد نصب بشه از من یه کد 16 رقمی به نام مولتی پلیر آی دی میخواد.ولی هر کدی میزنم میگه اشتباهه !خب مشکل اینه که سریال هات نادرسته! اگه مطمئنی سریال هات درسته، به احتمال زیاد مشکل از اینه که شما به اینترنت وصل بودید حین کار. که اگه این طور باشه باید از اول مراحل نصب و کرک رو انجام بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)