چرا login نميشه تو بازي مشكل پيش امده,. من فقط ميتونم با شكن وصل بشم كس ديگه هم همين مشكل داره?! حتي همين سايتم
چرا login نميشه تو بازي مشكل پيش امده,. من فقط ميتونم با شكن وصل بشم كس ديگه هم همين مشكل داره?! حتي همين سايتم
Last edited by coolan82; 06-06-2014 at 14:39.
از ساعت 4 بعد از ظهر هست گذاشتم تازه Step اول با حجم 140 رفت
حالا تازه 450 مگ Step 2چقــــــــــــدر من خوشبختم
![]()
سلام به همه ..
یه چیزه جدید ..
Akali هم خیلی Sup ه خوبیه .. 10 بازی کردم باهاش .. تا lvl 6 به adc کیل دادم تو همه بعد از lvl 6 خودم 20 تا اینا کیل گرفتم و بازی رو بردیم .. خیلی حال میده![]()
کلا به نظر من تو یه بازی باید یه Akali و Zed و Lee و Vayne اینا باشن ..
دیروز یه خا زیکس تانک دیدم پوکیدم.. گفتم این چیه ؟! برگشت هر چی میتونست به Riot گفت
![]()
کس دیگه ای این مشکل 0 kbps رو داره؟ :((
3 تا پچ هردفعه اینطوری میشم هرکدوم رو حدود 7-8 بار گذاشتم دانلود تا درست شدن خداییش پدرم دراومده دیگه :|
مشکل سرعت دانلود دوستان چند تا راه حل داره که میتونید انجام بدید و امتحان کنید.
1 - سعی کنید فقط فایل lol.launcher.admin رو باز کنید که ویندوز با حالت Administrator برنامه رو باز کنه.
2 - لانچر که باز شد، بالا سمت چپ لانچر یه دکمه هست که شکل دو تا چرخ دنده داره. اونو که می زنید باید گزینه Allow Peer to Peer Transfer ضربدر خورده باشه. اگر نخورده تیکش کنید و Save کنید.
3 - Region رو به North America تغییر بدید ، سرعت سرور های NA همیشه بالاتره، وقتی دانلود تموم شد دوباره Region رو اروپا کنید تا تغییرات انجام بشه. توجه کنید که حتما باید دوباره Region رو اروپا بذارید بعد از دانلود، چون کلا پچ اروپا با آمریکا فرق داره.
4 - اگر باز هم سرعت پایین بود لانچر رو ببندید، یک بار اینترنت رو DC کنید و اجازه بدید یه IP جدید بگیره، دوباره Connect کنید و باز لانچر رو در حالت Admin باز کنید. با چند بار تکرار این کار بلاخره سرعت شما عادی میشه.
این روش ها واسه خیلی ها جواب داده میتونید تست کنید، ضرر نداره.
مال منم 9 بار 0 میشد سرعت و میبستم ؛ دوباره باز می کردم تا درست بشه به نزدیک 1 گیگ فکر کنم با سرعت 11kb آپدیت گرفت ولی خوب تو همین پچ برام این مشکل پیش اومد.
این کلاینت رو انگولک نکنین درست دانلود میکنه![]()
کسی میدونه زمان دقیق تغیر مپ کی هست ؟ ولی یکم لاین وسط رو تنگ نکردن؟اگه اینجوری بشه یکم گنک کردن مید سخت میشه
![]()
گزینه 2 اتفاقا بهتره خاموش باشه تا آپلود نکنه از سیستم
الان مشکل دانلود دارن ما چی کار داریم به آپلود؟ میخوان سرعت دانلود بره بالا، اینو که تیک میزنی از بقیه بازیکن ها هم دانلود می کنه، حالا مثلا آپلود هم بکنه چه تاثیری داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)