دوستان منو راهنمایی می کنید؟![]()
دوستان منو راهنمایی می کنید؟![]()
نه اصلا اینطور نیست محدود نمیکنه ولی بالاخره یه اتفاقی خواهد افتاد![]()
من سرویس 12 مگ گرفتتم خیر سرم ولی اول پورت رو روی 4 مگ بعد با کلی دعوا روی 8 مگ بستن هرچی هم به پشتیبانی میگم چرت و پرت جواب میده خطم هم مشکلی نداره و تا سرعت های بالا میکشه یک بار از دهنشون در رفت و گفتن از شرکت اعلام کردن سرویس سرعت بالا به مشتری ندید!!!! 195 هم شکایت کردم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد. دوستان راه حلی دارند ؟
سلام نیما جان
عزیزم از کدوم نمایندگی و کدوم شهر سرویس گرفتین ؟
از شهر کرمان هستم و یک نمایندگی پشتیبانی هم بیشتر نداره به نام آقای گلشن. پشتیبانی تهران میگه با نمایندگی کرمان هماهنگ کن. نماینده کرمان میگه باید با تهران هماهنگ کنیم. الان یک هفته است که دارن جواب اینجوری میدن و سرعت من رو کم کردن یک دفعه هم گفتن ما سرعت رو کم کم زیاد میکنیم که مشکلی پیش نیاد!!! نمیدونم چی پیش خودشون فکر کردن و مشتری رو چی فرض کردن؟؟؟؟ خب از اول زیاد کنید اگه مشکلی داشت سرعت رو کم کنید نه اینکه توی روز روشن دزدی کنن. فقط بلدن بگن چشم پیگیری می کنم بعد هم هیچ خبری ازشون نمیشه.
قابل توجه همه ی دوستانی که سرعتشون پایینه چه شبانه چه روزانه
این لینک دانلود یک فایل از سرور اختصاصی من توی ایران هست چون سرور از جای دیگه گرفتم الان احتمالا تا 1 یا 2 هفته ی دیگه این لینک اعتبار داره اگر کسی سرعتش پایینه این لینک رو هم تست کنه نتیجه رو بگه تقریبا مشخص می شه که ظرفیت خطتون چقدر هست خیلی از دوستان امتحان کردن و دیدن که سرعتشون از چیزی که فکر می کردن بیشتر هست لازم نیست کامل هم دانلود کنید فقط در حد اینکه بفهمید سرعت چقدره
قبلا من از اسیا تک می خاستم سرویس بگیرم ؛ منتهی در محله ما وجود نداشت. به نمایندگی گفتم ، گفت باید به تلفن سراسری ( 1544 ) زنگ بزنی و در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کنی !
اما تا دوماه پیش که میشه 1 سال من خبر دارم که نیومده![]()
سلام نه خطم فکر نمی کنم فیبر باشهازکجا باید بدونم ؟
بعد به مرکز مخابراتی نزدیک هستیم فکر می کنم کمتر از 1 کیلومتر باشه
از دیروز پنل کاربری من از کار افتاده و مصرف رو 0 نشون میده بقیه هم این مشکل رو دارند یا فقط مال من اینجوری شده ؟
درود. دوستان این خط تا چه سرعتی جواب میده؟ به نظرم افتضاحه درسته؟و اینکه الان رو ۴مگ بسته شده با توجه به اسکرین شات دوم؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)