تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1254 از 2199 اولاول ... 2547541154120412441250125112521253125412551256125712581264130413541754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,531 به 12,540 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما اینارو چند ماه داشتی یا چند روزه طرح رو عوض میکردی؟
    کلا امکان این هست که یک طرح بگیریم بعد مثلا یک هفته تغییر بدیم؟
    من الان یکی از طرحهای قدیمی یک مگ رو دارم که اشتراک 1 به 8 داشت.اگه طرحمو تغییر بدم دیگه نمی تونم اینکه الان دارم رو بگیرم؟

مهمترین عامل ،منطقه هست.همین دو مگ رو یکی میناله یکی مثل شما سرعت خوبی داره.شما کجای تهران هستی؟
    شرق-درست می فرمایید منظقه خیلی مهمه،ولی این همیشگی نیست!!الان که ساعت 7:38 دقیقه صبحه اومدم نگاه کردم 1.4 گیگ دانلود کرده.سرعت لود صفحات هم خیلی کند شده.!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طرح های قدیمی به نظرم خیلی خوبن.یه طرح قدیمی 128 دیدم برای یکی از اقوام بود سرعتش ثابت روی 1 مگ بود(125) اولش باورم نمی شد و میگفتم چی جوری ممکنه تا اینکه آوردم چند روز باهاش کار کردم دیدم واقعا رو یک مگه.شبها 2.5 گیگ دانلود میکرد.به خیال خام خودم گفتم شاید طرح 128 الانم سرعت خوبی داشته باشه وقتی فعال کردم دیدم از 30 بالاتر نمی ره!!!

3. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واس من 28 هس،خوبه یا ضعیفه یا واس همه همینه؟ حالا با این حساب مودم DX350 بهتره یا SWC9200 که کره ایه؟ من DX350 دارم،با کره ایه عوضش کنم؟
    بله واسه همه حدود همون 28 هست. در مورد SWC9200 اطلاعات زیادی ندارم! دوستان شاید بتونن کمک کنن.

5. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بچه ها قضیه این تورنت که میگید چیه؟ من درست نمی فهمم.یعنی هر فایلی که میخوای از سرور تورنت میگیری یا نرم افزارش منظورتونه؟ من خودم یه برنامه به اسم mediaget دارم که فایل های تورنتو میگیره ولی سرعتش از 120 بالاتر نمیره.در ضمن اینم بگم به فایلای تورنت نمیشه زیاد اعتماد کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها قضیه این تورنت که میگید چیه؟ من درست نمی فهمم.یعنی هر فایلی که میخوای از سرور تورنت میگیری یا نرم افزارش منظورتونه؟ من خودم یه برنامه به اسم mediaget دارم که فایل های تورنتو میگیره ولی سرعتش از 120 بالاتر نمیره.در ضمن اینم بگم به فایلای تورنت نمیشه زیاد اعتماد کرد.
    تورنت بزرگترین شبکه اشتراک گذاری فایل هستش.برای دانلود فایل نیاز به برنامه هست.مثلا utorrent ،اما باید به سیدر و لیچر فایل توجه کرد.سید باید بالاتر از لیچر باشه.و لیچ پایین تر.اینکه می فرمایید قابل اعتماد نیست درسته فایل هایی هستند که هیچ سیدری ندارند و هیج منبعی برای تغذیه کردن فایل ها وجود نداره پس قاعدتا لیچر یا دریافت کننده ای وجود نداره و در نتیجه فایل نامعتبره.اما با توجه کردن به مشخصات فایل، تورنت منبع فوق العاده ارزشمندی برای فایلهای کمیابی هست که شاید به روشی غیر از این (اشتراک فایل) نشه پیدا کرد.بعضی برنامه های دانلود منیجر هم قابلیت دریافت فایل تورنت رو دارند مثل flash get

8. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تورنت بزرگترین شبکه اشتراک گذاری فایل هستش.برای دانلود فایل نیاز به برنامه هست.مثلا utorrent ،اما باید به سیدر و لیچر فایل توجه کرد.سید باید بالاتر از لیچر باشه.و لیچ پایین تر.اینکه می فرمایید قابل اعتماد نیست درسته فایل هایی هستند که هیچ سیدری ندارند و هیج منبعی برای تغذیه کردن فایل ها وجود نداره پس قاعدتا لیچر یا دریافت کننده ای وجود نداره و در نتیجه فایل نامعتبره.اما با توجه کردن به مشخصات فایل، تورنت منبع فوق العاده ارزشمندی برای فایلهای کمیابی هست که شاید به روشی غیر از این (اشتراک فایل) نشه پیدا کرد.بعضی برنامه های دانلود منیجر هم قابلیت دریافت فایل تورنت رو دارند مثل flash get
    ممنون.البته خودم مفهوم کلی تورنتو میدونستم فقط نمیدونم شما ها چطوری میگید سرعت دانلود ازش بالاست.من با mediaget با 120 بیشتر نمیتونم ازش دانلود کنم تازه اونم در بهترین حالت. ولی utorrent امتحان نکردم

10. این کاربر از ali feri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مبین نت مودم شما را به بز ترین قیمت ممکن می خرد. بیشتر از یکسال هست که سرویس رو شارژ نکردم , زنگ زدن که چرا شارژ نکردی و بعدش گفتن مودم رو از شما می خریم. مودم outdoor که 300 تومان قیمتش هست را 60 تومن حاضر هستن که بخرن!

12. 2 کاربر از karbist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان تورو خدا یه کرک خوب واسه دانلود منیجر بذارید بچه های اون تاپیک جواب نمیدن.... من هرشب دانلود منیجرم هنگ میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان بعد از خاموش روشن کردن مودم کارکرد اینترنتی نباید مگه بروز بشه ؟ مال ۳ روزه ثابت مونده ؟ به نظرتون قاطی کرده به زنم تو خط دانلود یا مشکل دیگه ای هست ؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبین نت مودم شما را به بز ترین قیمت ممکن می خرد. بیشتر از یکسال هست که سرویس رو شارژ نکردم , زنگ زدن که چرا شارژ نکردی و بعدش گفتن مودم رو از شما می خریم. مودم outdoor که 300 تومان قیمتش هست را 60 تومن حاضر هستن که بخرن!
    60تومن؟!مطمئنی!
    بمن گفتم هزینه مودمو کامل بهت پس میدیم(یعنی همون 165ت)البته واس من کارشناس فرستادن و بعلت پوشش ضعیف مرجوعی زدن
    احتمالا یکی از عاملای فروشش داره زرنگ بازی در میاره،وگرنه میدونن شما اگه بخوای به کسیم بفروشی حداقل 200ت دستتو میگیره،یه موقع خامشون نشی

16. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •