تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1254 از 1759 اولاول ... 2547541154120412441250125112521253125412551256125712581264130413541754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,531 به 12,540 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم مودمم با یوزر و پسورد که داخلشه کار نمیده حتما باید کانکشن بسازم قبلا کار میداد و چند بار هم یوزر و پسورد هم داخلش دادم مشکلی نداشت ولی از دیشب خودش قطع شد و دیگه هم کانکت نشد فقط با کانکشن کار پیش میره وقتی یوزر و پس ورد را داخلش سیو میکنی جواب نمیده به نظرتون مشکل از کجاست اموزش های زیادی هم گرفنم حتی مربوط به مودم خودم ولی باز نمیشه مودمم هم asus 602 هستش

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مودم linksys wag 120
    سرور آسیا تک
    مشکل : معمولا روزی یک بار ارتباطم با مودم قطع میشه و چراغ وایر لس مودم خاموش یا شروع به چشمک زدن با فاصله زمانی زیاد میکنه ؛ تا مودما خاموش روشن نکنم درست نمیشه ، ضمنا مودمم همیشه روشنه (به خاطر داشتن چندتا یوزر تو یه ساختمان) ولی واسه زیرش یه سیستم تهویه بسیار نایس درست کردم که داغ نکنه؛با ریست هم درست نشد

help meeeeeeeeeeeeeeeee
    مطمئنی مشکل از سمت ISP نیست ؟

به پشتیبانی زنگ بزن.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم مودمم با یوزر و پسورد که داخلشه کار نمیده حتما باید کانکشن بسازم قبلا کار میداد و چند بار هم یوزر و پسورد هم داخلش دادم مشکلی نداشت ولی از دیشب خودش قطع شد و دیگه هم کانکت نشد فقط با کانکشن کار پیش میره وقتی یوزر و پس ورد را داخلش سیو میکنی جواب نمیده به نظرتون مشکل از کجاست اموزش های زیادی هم گرفنم حتی مربوط به مودم خودم ولی باز نمیشه مودمم هم asus 602 هستش
    با سلام
    شاید سرویس دهندتون موقتا داره تنظیماتی انجام میده و نمیشه به صورت pppoe وصل شد.
    مودم رو یه دور ریست کنید و دوباره کانفیگش کنید

موفق باشید.

4. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه payman1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مودم linksys wag 120
    سرور آسیا تک
    مشکل : معمولا روزی یک بار ارتباطم با مودم قطع میشه و چراغ وایر لس مودم خاموش یا شروع به چشمک زدن با فاصله زمانی زیاد میکنه ؛ تا مودما خاموش روشن نکنم درست نمیشه ، ضمنا مودمم همیشه روشنه (به خاطر داشتن چندتا یوزر تو یه ساختمان) ولی واسه زیرش یه سیستم تهویه بسیار نایس درست کردم که داغ نکنه؛با ریست هم درست نشد

help meeeeeeeeeeeeeeeee
    مطمئنی مشکل از سمت ISP نیست ؟

به پشتیبانی زنگ بزن.
    مشکل از ISP نیست ، چراغ اینترنت و dsl روشنه و بقیه کسایی که دارند استفاده میکنند مشکلی ندارند

داره خودمونی میشه nima_19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    es

پيش فرض

رفتم یه مودم Zyxel p-650-t1 v3 خریدم,اومدم راه اندازیش کنم هر کاری توی دفترچه گفته بود کردم حتی رفتم توی سایت شاتل و راهنمای نصب رو گرفتم و هر کاری گفته بود کردم ,چراغ اینترنت و لاین روشن میشه ولی روی مانیتور توی تولبار یه مثلث زرد هست و نمیتونم برم تو نت ,مخمان ترکید,کمکی نمایید

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مشکل دارم. وقتی روی کانکشنم کلیل میکنم کانکت میشم و چراغ اینترنت روی مودمم هم روشن میشه و برای دو سه دقیقه اینترنت دارم ولی بعدش یهو چراغ اینترنت روی مودمم خاموش میشه و دیگه نت ندارم. چراغ DSL روی مودمم همیشه روشنه. میشه بگید مشکل چیه؟؟؟
    مودم : Linksys WAG120N

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    شاید سرویس دهندتون موقتا داره تنظیماتی انجام میده و نمیشه به صورت pppoe وصل شد.
    مودم رو یه دور ریست کنید و دوباره کانفیگش کنید

موفق باشید.

نه زنگ زدم از اونجا تست کردند گفتند هیچ مشکلی نداره فکر کنم مشکل از خودم باشه اخه اول با کانکشن هم مشکل داشت یه خورده مودم رو دستکاریش کردم شد ولی تا سیو میکنی داخل خودش این
    Windows can't communicate with the device resources (Primary DNS Server)
    ارور رو میده چندین بار هم ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم ولی جواب نمیده فکر کنم باید تو تنظیمات نتورک کانکشن تو اینترنت پروتوکل اونجا که ای پی رو میزنند قسمت اپی هارو بلدم ولی نمیدونم dns رو چی بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا من دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید :

1- تفاوت کانکشنها (PPPoA , PPPoE , Bridge ) در چیست ؟ (کامل لطفا)

2- ما یک خط تلفن داریم که من میخوام adsl را بهش وصل کنم پریزی که تلفنمان بهش وصل میشه داخل آشپزخانه هستش و پریز برای pc داخل اتاق دیگری ، حالا سوال اینجاست که برای پریز آشپزخانه نیاز به میکرو فیلتر هستش ؟ و اگر بخواهند داخل خانه از پریزهای دیگر با همان یک خط با دیال آپ (در حین حال که adsl داریم) وصل بشوند امکانش هست ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت

پيش فرض

نه زنگ زدم از اونجا تست کردند گفتند هیچ مشکلی نداره فکر کنم مشکل از خودم باشه اخه اول با کانکشن هم مشکل داشت یه خورده مودم رو دستکاریش کردم شد ولی تا سیو میکنی داخل خودش این
    Windows can't communicate with the device resources (Primary DNS Server)
    ارور رو میده چندین بار هم ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم ولی جواب نمیده فکر کنم باید تو تنظیمات نتورک کانکشن تو اینترنت پروتوکل اونجا که ای پی رو میزنند قسمت اپی هارو بلدم ولی نمیدونم dns رو چی بزنم

اقا مشکل حل شد زنگ زدم به شرکت گفتند مک شما بسته شده واز اونجا درست کردند

11. این کاربر از Mohammad_es66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

آقا من دو تا سوال دارم خواهشا جواب بدید :

1- تفاوت کانکشنها (PPPoA , PPPoE , Bridge ) در چیست ؟ (کامل لطفا)

2- ما یک خط تلفن داریم که من میخوام adsl را بهش وصل کنم پریزی که تلفنمان بهش وصل میشه داخل آشپزخانه هستش و پریز برای pc داخل اتاق دیگری ، حالا سوال اینجاست که برای پریز آشپزخانه نیاز به میکرو فیلتر هستش ؟ و اگر بخواهند داخل خانه از پریزهای دیگر با همان یک خط با دیال آپ (در حین حال که adsl داریم) وصل بشوند امکانش هست ؟
    با سلام
    1- تفاوت pppoe با bridge در این هست که شما اگه بخواید به صورت اتومات وصل بشید یعنی با روشن شدن مودم به اینترنت وصل بشید pppoe تنظیم میکنید
    اما اگه بخواید با کانکشن از داخل ویندوز وصل بشید از حالت bridge استفاده میکنید.
    حالا یه حسنی که pppoe داره این هست که اگه وایرلس مودم رو بخواید فعال کنید باید حتما در همین حالت تنظیم کرده باشید.
    2- بله امکانش هست

موفق باشید.

13. 2 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •