پینگ شاتل رو ببینید:
تف به اسیاتک![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پینگ شاتل رو ببینید:
تف به اسیاتک![]()
دیگه واقعا شورشو درآوردن با این اینترنت
منم این 15 روز تموم بشه برمیگردم مخابرات![]()
چه عجب سرعت تك لینك برنزی منم خوب شد ! مثل اینكه SSL خراب شده سرعتا خوب شدهانشاالله همیشه خراب بمونه همینجوری سرعتا خوب باشه حداقل بتونیم از Google Play دانلود كنیم.
![]()
با فرانکفورت و لندن به ترتیب 260 و 270 شد!
128 شاتل
شاتلی که انقدر میگن بده و فلان و.... میبینید چه پینگی داره میده!!!
اقا ما رفتیم دور زدیم دیدم همه جا ملت دارن میزنن تو سرو کله خودشون .. واقعا یادباد روزگاران قبل عید خیلی نمک نشناسی کردیم واقعا اون موقع چه اینترنت پرسرعتی داشتیمچقدر فیلم و سریال دانلود میکردیم
اما به هر حال من فک کنم قراره ایده اینترنت ملی عملی بشه اما خیلی نرم ... سرعت و پینگ داخل عالی بشه اما از سرور خارجی فقط یه اسمی باقی بمونه مقل خیلی چیزای دیگه که الان فقط یه خاطره ازشون موندههیه روحانی مچکریم
عوض کردن شرکت هم هیچ دردیو دوا نمیکنه
شاتل شبانش چه قدره؟
واقعن افتضاح شده. توی ایران هرکاری رو میدن به بخش خصوصی گند میزنن توش. اون خط مخابرات دارم مثل ماه داره کار میکنه، این که چهار برابر پول میدم اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باید همه تخلیه کنیم از این شرکت کم فروش و گران فروش بنده 512 نامحدود پینگ 600 برای فرانکفورت و سرعت 40 کیلوبایت بر ثانه در صورتی که قانونی باید بنده 64 کیلوبات سرعت داشته باشم. نه 40 کیلوبایت اونم نه ثابت تا 10 میاد پاین.تازه زنگ میزنی میگه سرعت اینحور پینگ اونجور میگه این که خیلی عالیه
.الان من دارم دیونه میشم
دوست دارم برم ریس شرکت اسیاتک رو
بدم بایم
نمیدونم مال من نیست!
یکی از دوستان 128 داره میگه سرعتش 60 هست
اره
سه ماهه
من چه میدونستم اسیاتک اوضاش اینطوری میشه!![]()
ای بابا اون از سرعت دانلود شبانه این هم از سرعت وبگردی تو روز که امروز بدجوری داغون شده و بدجوری داره با اعصابم بازی میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)