بابا این مخابراتم که شورشو در اورده
اینا چه مرگشونه چرا باز تمدید ماهنه شبانه رو برداشتن
خو یعنی چی این چه وعضیه درست کردن
بابا این مخابراتم که شورشو در اورده
اینا چه مرگشونه چرا باز تمدید ماهنه شبانه رو برداشتن
خو یعنی چی این چه وعضیه درست کردن
یعنی گور به گور بشن با این سرویس دادنشون
اخه من با طرح طلایی الان باید سرعتم 18 کیلو بایت باشه
حالا باز جالبه سرعت 4 تا لینک دانلود من تو ای دی ام از سافت 98 جمعا 340 کیلوبایت بر ثانیس!! ولی حیف که شبانه دود شد رفت هوا
پ.ن: سرعت تک لینک همچنان در حد فاجعه هست حتی بدتر خیلی داغانه
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
یعنی واقعا میخوان تمام مشتری هاشون و کاربرهاشون برن و دیگه از مخابرات خرید نکنند این کارها را انجام می دهند آقا ماهی 12 تومانه از بعثت هم گرون تره، ما داریم پول می دیم چرا اینجوری میکنند زمانم تمام بشه میرم صبانت میگیرم خیلی هم سرعتش بهتره هم نامحدود داره مخابرات هم بره طرح هاش رو عوض کنه، مسخره بازی در میاره، طرح های را عوض میکنند هیچی، گران کردن هیچی، سرعت ها پایین با اینکه پول پرداخت میکنیم هیچی، دزدی میکنن هیچی، نامردها چرا طرح ها را باطل میکنید که کسی نتونه شارژ کنه واقعا متاسفم براشون با این کارشون مثل روزهای اول که نت میدادن و جلوی دست تمام شرکت ها را بستن حالا شرکت دارن ازشون پیشی میگیرن....
اینم میزنم امضام گلدنت دزد![]()
سرعت من الان 24 کیلوبایته من برم به کجا بگم خوب این طرح که دیگه نمیشه شارژ کرد چرا سرعتش را پایین آوردن واقعا دلم میسوزه دو ماهه دیگه دارم، وگرنه الان نزدیک به دو هفته میشه همین گنده کاری ادامه داره، یعنی واقعا من یک سال بعثت داشتم همین بود و الان یک ماه میشه پاییزه طلایی دارم همینه، یک روز خوبه یک هفته بده، من که ناراضی هستم امیدوارم این پولی که به نامردی گرفتم از حلقشون پایین نره آقا من روزم سرعت پایینه خوب چرا من که دارم پول میدم 81 تومان در سه ماه چرا باید اینجوری باشه حالا بعثت که هیچ بدبختی داشتیم اینم همونه، واقعا من که ناراضی هستم دیگه هرکسی یک صبری داره واقعا دارن با مردم بازی میکنن و فکر میکنن مردم توپ بازی برزیل آلمان هستن!!!!
دوستان یه خواهش دارم
اونم اینه که هرکسی رو میشناسین و الاخصوص خودتون
برید تو این سایت (تو پست یکی از بکس همینجا دیدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و از مخابرات شکایت کنید
(شاید شاید اگه تعداد شکایت ها زیاد بشه بهتر رسیدیگی کنن )
5 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره با سکوت کردن و انتظار از دیگران کار به جایی نمیرسه
باید خودمون اقدام کنیم دیگه من حرفی ندارم
اینم اموزش
![]()
من رفتم و اینم نظر من بود واقعا که شاید بیشتر از این 1000 نفر بشناسم و اسم ببرم که از اینترنت ناراضی هستن؟!
با سلام میخواستم بگم که چرا طرح ها را تعویض میکنید چه دلیلی داره، الان من بعثت داشتم سرعت اومده بود پایین عوض کردم پاییزه طلایی گرفتم قیمت بیشتر از بعثت اما الان کلا طرحهای شبانه برداشته شده و حتی این طلایی هم نمیشه شارژ کرد سرعتش هم که خیلی خیلی اومده پایین حالا غیر از شبانه که 300 بود الان شده 24 حتی روزهای که قبلا 800 بود الان شده با زور 100 کیلوبایت آیا ما پول پرداخت نمیکنیم؟ آیا میخواین ما ناراضی باشیم؟ یا میخواین ما برین کلا از مخابرات نت نگیریم چرا این کارهای را انجام می دهید طرح های نامحدود را که برداشتین بعثت هم که هیچی حالا همین پاییزه مانده بود اینم رفت آخه چرا؟؟؟ متشکر میشم پیام را بخونید و شده برای ما مردم که این حرفها 1000 تا از دوستام که از مخابرات اینترنت گرفتن جواب داده بشه.
امیدوارم که تاثیر داشته باشه!!!!
بهترین اینترنت رو کجا میده؟وقت کوچ کردن از مخابرات فرا رسیده. دوستان راهنمایی فرمایند.
صبانت-آسیاتک-پیشگامان -پارس آنلاین -های وب -شاتل -و ....
الان ما در درگز، همین مخابرات، صبانت و های وب داریم، بنظر من الان یکی از طرحهای صبانت خیلی بهتره هم هزینه هم حجم: یک ماهه 27 تومان 10 گیگ با سرعت 200 فکر کنم بعد از 10 گیگ تا آخر ما نامحدود میشه با سرعت 30 کیلوبایت طرح اول مخابرات بود نامحدود سه ماهه با همین سرعت حالا دارن اینها اینجوری طرح رو میفروشن حقشه مخابرات من طرح ام تمام بشه تا اون موقع اگر نشه شارژ کرد زمان را و طرح شبانه دیگری نیاید میرم همین طرح را میگیرم.
موفق باشی شهرام جان بدون بهترین کار را انجام می دهی.
باید با مخابرات اینطوری رفتار کرد
![]()
شما ها که کافوی مسی هستید یه راهی دارید برای فرار ما بدبختهای فبیر نوری باید چیکار کنیم. خون ملت رو کردن توی شیشه. یه زمانی هیچ جای ایران نامحدود(مخابرات) نداشت الا مشهد حالا بیا ببین که مشهد شبانه هم نداره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)