تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1253 از 4105 اولاول ... 25375311531203124312491250125112521253125412551256125712631303135317532253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,521 به 12,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان پادگان 02 هم روز اول مرخصی میده؟؟؟
    به ما که مرخصی دادند.
    معمولا رسم اینه که چند روزی رو برای انداره کردن لباس و دوخت اتیکت و اینطور چیزا به سربازا وقت میدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز امریه م رو گرفتم . زده ستوان سوم .... محلش هم : آجا- آج
    رسته عمران و استحکامات

محلش مثل اینکه میگن چهار راه قصره ، درسته ؟
    و یکی هم اینکه دوباره از اونجا تقسیم میشیم به یگانهای دیگه ش تو تهران یا همونجا تو چهارراه قصر میمونم ؟

ممنون میشم جواب بدین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    نگاه کنید تو فضای مجازی راحت تر میشه بعضی مسایل رو گفت.

من 5-6 سال بسیجی دارم، کارت تکمیلی دارم، خانواده شهید هم هستم، خیلی از هم رزمهای عموی من الان تو درجات بالای سپاه و ناجا هستن، اصلا برنامه ریزی من روی ساه بود و احتمال خیلی کمی میدادم جای دیگه باشم.

تو سپاه آشنا هم داشتیم که حالا نیازی نیست بگیم رده اش چی بود.

متاسفانه یکبار گفتم الان وضع اینطور شده که اومدن یه سیستمی درست کردن، کد ملی شما رو وارد میکنه و بر اساس ظرفیتی که ناجا برای اون استان تعیین کرده 10-15 نفر لیسانس و بالاتر پذیرش میکنن.
    از این 10-15 نفر هم حتی رشته هم مشخصه، یعنی مثلا 2 تا برق ، 1 عمران و....

الان شما بیاین از این ظرفیت محدود بدشانسی بیار و یکی 20 دقیقه قبل شما پذیرش رو از آذرشهر گرفته باشه، وقتی کد ملی من رو میزد و مشخصاتم میومد مینوشت غیر مجاز!
    یعنی هر کاری هم کنن نمی تونن پذیرش بگیرن.

حتی آشنای ما دنبال این بود که طرفی که پذیرش گرفته رو لغو کنه و اسم من رو رد کنن که سیستم هم اجازه نداد.حتی به پادگانهای مختلف و حتی تیپ شبستر هم زنگ زدن تا اگه بشه پذیرش بگیرن و بعد بیارن تبریز که نشد.

در نتیجه الان شرایط خیلی سخت و محدود شده و زیاد امیدی به سپاه نداشته باشین، البته سعی خودتون رو بکنین شاید از شانس شما یه لحظه زودتر از کس دیگه ای پذیرش گرفتین... (تا 4 ماه قبل من چند نفر از دوستام رو پذیرش سپاه گرفتم ولی خودم...)

البته یه نکته ای هم بگم، پذیرش گرفتن از تبریز به منرله خدمت در تبریز نیست، من الان دوستی دارم که پذیرش گرفته و تو نقطه صفر مرزی ایران و عراق خدمت میکنه.

خلاصه کلام الان هم از شنبه آموزشگاه ولیعصر تبریز هستیم...
    یه موردی یادم رفت که فکر میکنم مهمه، من بعدا میتونستم از طریق فرمانده گردانمون (چون عضو گردان هم هستم) بندازم سپاه ولی به خاطر اون ریسکی که میدیدم اقدام نکردم.

چون حالت کلی تری میشد و از جای خاصی پذیرش نمیشدم، در نتیجه مثل چند تا از دوستام احتمال داشت بیوفتم آذربایجان غربی و یا حتی مرز!

یعنی سپاه هم صد در صد حل نیست که دل کسی خوش باشه که دیگه شهر خودمم.

4. این کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز امریه م رو گرفتم . زده ستوان سوم .... محلش هم : آجا- آج
    رسته عمران و استحکامات

محلش مثل اینکه میگن چهار راه قصره ، درسته ؟
    و یکی هم اینکه دوباره از اونجا تقسیم میشیم به یگانهای دیگه ش تو تهران یا همونجا تو چهارراه قصر میمونم ؟

ممنون میشم جواب بدین.
    از محلش که خبرندارم اما آجا به معنی ارتش جمهوری اسلامی ایران آج به معنی آجودانی یا شعبه وظیفه است شما خودتون رو که آن روز معرفی کنید سه تا چهار روز طول خواهد کشید تا محل خدمت شما مشخص بشه ممکنه همان جا بمانید یا به یگان های دیگه فرستاده بشن که برخی از یگان ها ممکنه خارج تهران باشن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گوشی اصلاً به هیچ وجه نبرید. چون علاوه بر پادگان ممکنه که دژبان خارج از پادگان ازتون بگیره و حداقل 15 روز اضافه خدمت داره و اگه دوربین دار باشه دادسرای نظام.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گوشی اصلاً به هیچ وجه نبرید. چون علاوه بر پادگان ممکنه که دژبان خارج از پادگان ازتون بگیره و حداقل 15 روز اضافه خدمت داره و اگه دوربین دار باشه دادسرای نظام.
    عزیزم کار به اینجاها نمیکشه ، درسته تو قانون اومده ولی کسی اجرا نمیکنه چون دردسر برای هر دو طرف داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیزم کار به اینجاها نمیکشه ، درسته تو قانون اومده ولی کسی اجرا نمیکنه چون دردسر برای هر دو طرف داره
    این چه حرفیه عزیز من. من خودم تو بازرسی نیروی انتظامی خدمت کردم. هفته ای 4- 5 تا ازین این مورد ها داشتیم که همشون اضافه هاشونو کامل کشیدن. تازه 2 نفرشون گوشی دوربین دار داشتن که دادسرا نظامی رفتن و 45 روز اضاف خوردن.
    احتیاط شرط عقله

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تشریف ببرین خدمت میفهمین که همراه نداشتن گوشی موبایل ، بی اهمیت ترین معضل سربازی هست...

10. 6 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این چه حرفیه عزیز من. من خودم تو بازرسی نیروی انتظامی خدمت کردم. هفته ای 4- 5 تا ازین این مورد ها داشتیم که همشون اضافه هاشونو کامل کشیدن. تازه 2 نفرشون گوشی دوربین دار داشتن که دادسرا نظامی رفتن و 45 روز اضاف خوردن.
    احتیاط شرط عقله
    عزیز منظور من همون بخش آخر حرف شما هست ، دادسرا ، این چیزا تو قانون اومده ولی اجرا نمیشه
    این چیزی بود که ما تو 17 ماه خدمتمون دیدیم ، از خود من هم 2 بار اوایل خدمتم گوشی گرفتن ولی به راحتی با صحبت حل شد
    اگه کسی بخواد پرو بازی در بیاره دژبان دستش تو این کارا باز هست ولی تو خدمت شما از این کارا نمیکنید !

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیز منظور من همون بخش آخر حرف شما هست ، دادسرا ، این چیزا تو قانون اومده ولی اجرا نمیشه
    این چیزی بود که ما تو 17 ماه خدمتمون دیدیم ، از خود من هم 2 بار اوایل خدمتم گوشی گرفتن ولی به راحتی با صحبت حل شد
    اگه کسی بخواد پرو بازی در بیاره دژبان دستش تو این کارا باز هست ولی تو خدمت شما از این کارا نمیکنید !
    البته داداش پیام تو ناجا خراب شده به گوشی خیلی حساس هستند و با حرف چیزی حل نمیشه
    البته من خودم با اینکه تو ناجا خدمت کردم گوشیم تو تمام 18 ماه همراه داشتم و البته 9 بار هم توسط برادران جان بر کف حفاظت گوشیم ضبط شد که به دلیل بند پ بیخیال شدند

sent from my open source device

13. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •