به ما که مرخصی دادند.
معمولا رسم اینه که چند روزی رو برای انداره کردن لباس و دوخت اتیکت و اینطور چیزا به سربازا وقت میدن.![]()
به ما که مرخصی دادند.
معمولا رسم اینه که چند روزی رو برای انداره کردن لباس و دوخت اتیکت و اینطور چیزا به سربازا وقت میدن.![]()
سلام دوستان
من امروز امریه م رو گرفتم . زده ستوان سوم .... محلش هم : آجا- آج
رسته عمران و استحکامات
محلش مثل اینکه میگن چهار راه قصره ، درسته ؟
و یکی هم اینکه دوباره از اونجا تقسیم میشیم به یگانهای دیگه ش تو تهران یا همونجا تو چهارراه قصر میمونم ؟
ممنون میشم جواب بدین.
یه موردی یادم رفت که فکر میکنم مهمه، من بعدا میتونستم از طریق فرمانده گردانمون (چون عضو گردان هم هستم) بندازم سپاه ولی به خاطر اون ریسکی که میدیدم اقدام نکردم.
چون حالت کلی تری میشد و از جای خاصی پذیرش نمیشدم، در نتیجه مثل چند تا از دوستام احتمال داشت بیوفتم آذربایجان غربی و یا حتی مرز!
یعنی سپاه هم صد در صد حل نیست که دل کسی خوش باشه که دیگه شهر خودمم.
از محلش که خبرندارم اما آجا به معنی ارتش جمهوری اسلامی ایران آج به معنی آجودانی یا شعبه وظیفه است شما خودتون رو که آن روز معرفی کنید سه تا چهار روز طول خواهد کشید تا محل خدمت شما مشخص بشه ممکنه همان جا بمانید یا به یگان های دیگه فرستاده بشن که برخی از یگان ها ممکنه خارج تهران باشن.
گوشی اصلاً به هیچ وجه نبرید. چون علاوه بر پادگان ممکنه که دژبان خارج از پادگان ازتون بگیره و حداقل 15 روز اضافه خدمت داره و اگه دوربین دار باشه دادسرای نظام.
عزیزم کار به اینجاها نمیکشه ، درسته تو قانون اومده ولی کسی اجرا نمیکنه چون دردسر برای هر دو طرف داره
این چه حرفیه عزیز من. من خودم تو بازرسی نیروی انتظامی خدمت کردم. هفته ای 4- 5 تا ازین این مورد ها داشتیم که همشون اضافه هاشونو کامل کشیدن. تازه 2 نفرشون گوشی دوربین دار داشتن که دادسرا نظامی رفتن و 45 روز اضاف خوردن.
احتیاط شرط عقله
تشریف ببرین خدمت میفهمین که همراه نداشتن گوشی موبایل ، بی اهمیت ترین معضل سربازی هست...
عزیز منظور من همون بخش آخر حرف شما هست ، دادسرا ، این چیزا تو قانون اومده ولی اجرا نمیشه
این چیزی بود که ما تو 17 ماه خدمتمون دیدیم ، از خود من هم 2 بار اوایل خدمتم گوشی گرفتن ولی به راحتی با صحبت حل شد
اگه کسی بخواد پرو بازی در بیاره دژبان دستش تو این کارا باز هست ولی تو خدمت شما از این کارا نمیکنید !
البته داداش پیام تو ناجا خراب شده به گوشی خیلی حساس هستند و با حرف چیزی حل نمیشه
البته من خودم با اینکه تو ناجا خدمت کردم گوشیم تو تمام 18 ماه همراه داشتم و البته 9 بار هم توسط برادران جان بر کف حفاظت گوشیم ضبط شد که به دلیل بند پ بیخیال شدند
sent from my open source device
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)