رفقا میخواستم یه راهنمایی کنین میدونم اینجا واسه صبا نته
ولی اینجا اطلاعات رفقا خوبه این مشخصات سرویس
که گرفتم از فن آوا چطوره بنظرتان چون نوسان داره
بگین از خطه یا سرویس دهنده و میشه بهترش کرد
512 برنزی نا محدود
اینم مشخصات خطم
رفقا میخواستم یه راهنمایی کنین میدونم اینجا واسه صبا نته
ولی اینجا اطلاعات رفقا خوبه این مشخصات سرویس
که گرفتم از فن آوا چطوره بنظرتان چون نوسان داره
بگین از خطه یا سرویس دهنده و میشه بهترش کرد
512 برنزی نا محدود
اینم مشخصات خطم
Last edited by Dr Nima; 19-08-2014 at 20:39.
خطت که ترکونده،چسبیدی به مخابرات
24 مگم بدن،خطت میکشه
خطت هیچ ایرادی نداره...
خط تلفن که مشکلی نداره..
سرعتی هم که بهت داده همونی هست که باید باشه حالا یه 10 کیلو کمتر..
شبانه صبانت حرف نداره من با 512 دقیق شبی 3 گیگ میگیرم با دو مگ هم قبلا 5 گیگ از پشتیبانی پرسیدم گفت که حالا با 2 مگ شبی 8 گیگ میگیره البته به شهر ومنطقه بستگی داره حدود 2 روز هم هست پینگ از 140 رفته 280 کسی اینجوری نیس؟
از سال 86 دارم از صبا سرویس میگیرم شبانه بیشتر وقت ها خوب بوده الانم داره دوران اوجه خودشو میگذرونه امیدوارم چشم نخوره..![]()
دوستان وضعیت خط ما چطور هست ؟؟؟ تا چند مگ میتونه خط ما استفاده کنه از سرعت ؟
تا 18 مگ میکشه خطت و راحت میتونی 12 مگ صبانت رو بگیری
مثه شاتل نیس که اگه یه شب کامل با سرعت 200 کبلو ( 512 ) بگیری ، شبه بعد سرعتت میشه 30 کیلو ؟؟
هرشب میشه باسرعت شبه قبل دانلود کرد؟
شما که خط به این نازی و با کیفیتی داری چرا 512 گرفتی آخه.مثل اینه که یک میلیارد تومان بهم پول بدن بگن برو ماشین بخر باهاش بعد من برم پراید بخرم.12 رو از صبا بگیر حالشو ببر اگرم بعدش شایعات راست از آب دراومد و پارس 16 مگ داد برو 16 رو از پارس بگیر حال کن.چرا نوازش میکنی این خط رو.یک کم ازش کار بکش.خط بدبخت من اینقدر روش فشار آوردم صدای مرغ داره میکنه
.از ترس اینکه کتک نخوره با snr برابر با 5 دسی بل بدون یکبار قطعی داره بهم 10 مگ میده بعد تو خطی که تا 21 مگ میکشه رو فقط 512 کیلوبایت بارش کردی.عجیبه والله
![]()
خط شما هم عالیست و راحت تا بالای 20 مگ هم می کشه...
ولی این خطت ممکنه فیبر نوری باشه؛فیبره؟ اگه فیبر باشه فقط مخابرات می تونی بگیری...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)