خوبه خودتون میگید ترکر خصوصی تورتنت همیشه غیرمجاز هست. دستشون هم بهش نمیرسه وگرنه بلای ایمیول رو سرش میاوردن
درضمن من نگفتم به معنی کلمه نمی تونن دانلود کنم. اونچیزایی که ما دانلود می کنیم رو نمی تونن. معنی جمله من واضح هست.
خوبه خودتون میگید ترکر خصوصی تورتنت همیشه غیرمجاز هست. دستشون هم بهش نمیرسه وگرنه بلای ایمیول رو سرش میاوردن
درضمن من نگفتم به معنی کلمه نمی تونن دانلود کنم. اونچیزایی که ما دانلود می کنیم رو نمی تونن. معنی جمله من واضح هست.
خب بازم حرفتون ایراد داره! کل چیزایی که ما می تونیم دانلود کنیم اونا هم می تونن!
داداش ازادتر امریکا دیگه کشوری داریم ؟ این پاراف اخر رو بیشتر بتوضیح علاقه مند شدیم.
چرا مسیر ترکیه رو الکی شلوغ میکنن من نمیدونم !!! حداقل 50 تا اومده روی پینگهام !!
پینگ داخلیم هم از 25 شده 55
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت زیاد دانلود ما فیلم و مستند هست. به نظر شما اونا بدون پرداخت قیمتش می تونن دانلود کنند
هر بازی که به بازار میاد ما ایرانی ها دانلود می کنیم حتی اگه وقت نکنیم حتی نصبشون کنیم بنظرتون اونا میتونن
هر ویندوز و نرم افزاری که اراده کنیم رو با بهترین نوع کرک و سریال نامبر -- شده رو سیستم مون نصب می کنیم.
نرم افزار مهندسی که رو سیستم من هست رو شرکت اصلی تو المان به قیمت 300 هزار دلار (با تمام مازول ها) که بصورت پیشفرض رو لپتاپ نصب شده می فروشه شما تو امریکا فقط می تونی از سایت دانشگاه به چنین نرما افزارهایی دست داشته باشیید.
اگه تو امریکا ثابت بشه یه البوم موسیقی رو از اینترنت بصورت غیر مجاز دانلود کردید جیمه نقدی سنگین به همراه زندان در انتظار شماست
مثل اینکه اسم قانون کپی رایت اولین باره به گوشتون خورده عزیز
البته به این معنی نیست که اونا ادمای پاکی هستند. اونا هم از این کارها می کنند ولی نه به شدت و هدت ما و نه به اینقدر علنی
Last edited by arash59b; 11-12-2013 at 21:31.
512- رایتل
شهرای مختلف
پینگ تهران یکی از باکو کمتره!پینگ بقیه شهرا کجا!باکو کجا!
![]()
پینگ داخلی انقدر رفته بالا که کم کم داره از خارجی سبقت میگیره
C:\Users\Se7en>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=130ms TTL=51
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=133ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=132ms TTL=51
Ping statistics for 94.182.146.59:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 130ms, Maximum = 133ms, Average = 131ms
C:\Users\Se7en>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=38
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=173ms TTL=38
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=38
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 173ms, Average = 170ms
به نظر شما دانلود یک فیلم با کیفیت Bluray و 3 بعدی که برای مثال 20 گیگ حجم داره و همزمان دانلود یک بازی اصلی 20 گیگی، و وصل شدن همزمان تمام اعضای خانواده و chat تصویری و استفاده از لپ تاپ و موبایل و غیره، به اینترنت با چه سرعتی نیاز هست؟؟
اونجا کلا زندگیشون با اینترنت هست ! ، اگر شما یکدفعه برای مثال به XBOX Live سر میزدی دیگه این حرف رو نمیزدی !! ، سریال و مستند و اینجور چیزا و 200 تا کانال با مبالغ ناچیزی در اختیارشون هست با کیفیت فول اچ دی و 3 بعدی و جدیدا هم که Ultra HD اومده که حجم های فوق العاده بالایی دارن و نیاز به همچین اینترنتی دارن اتفاقا. حالا استفاده همزمان چند نفر هیچی !
امریکایی ها حقوقشون به اندازه ای هست که دیگه نیاز به Pirate کردن نباشه. این 300 هزار تومانی که شما میگی برای اونا میشه 100 دلار و حقوق یک کارمند معمولی اونجا 4000 دلار هست یعنی 100 دلار میشه 2.5 درصد حقوق. شما بودی با این قیمت کم و شرایط اوریجینال بودن و پشتیبانی شرکت، Pirate میکردی ؟؟
دوستان این خبر رو یه نگاه بکنید.
من کجای حرفم گفتم که این سرعت به درد اونا نمیخوره؟ مگه اینترنت پرسرعت برای اونا مثل ما فقط برای دانلود هست
قبل از جواب دادن به پست من جبهه نگیر و درست متن رو بخون. اون قیمتی هم که دادم 300 هزار دلار بود نه تومن که زحمت کشیدی برام چنج شدش رونوشتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)