خانومه گفت باید حضوری برم . حالا اگر شرکت های دیگه هستند , زودتر بگو تا وصل نکردن داداشیهنوز فرصت فسق قرارداد هست .
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خانومه گفت باید حضوری برم . حالا اگر شرکت های دیگه هستند , زودتر بگو تا وصل نکردن داداشیهنوز فرصت فسق قرارداد هست .
![]()
میتونید به امور مشترکین هم مراجعه کنید . کسی هم که خط به اسمش هست باید این کارو بکنه .
البته من هر دفعه به امور مشترکین مراجعه کردم 3-4 روز طول کشیده از آخر هم قطع نمی کردن ! بهترین کار اینه که خودتون حضورا برید مرکز مخابرات شهرتون . برای من همون روز کاراشو کردن .
دوستان چرا دو یا سه روزی میشه که سرعت از سایت اکسپرس افت کرده حتی در ساعات غیر رایگان هم با نت 2 مگ محدود سرعت 70 تا 80 بود در صورتی که از سافت گذر همون لحظه گذاشتم سرعت بین 320 تا 350 بود.جالبش این هستش که سرعت شبانه هم مابین 256 تا زیر 512 بود(سرعت 35 تا 50 در نوسان هستش) میخواستم ببینم شما هم همین مشکل رو دارید و راه حلی براش وجود داره. یعنی تا 6 اسفند باید سوخت و ساخت.الان هم دارم با وایمکس ایرانسل از سایت اکسپرس لیچ دان می کنم همون سرعت یک مگ هستش بین 120 تا 130
Last edited by MASOUD1351; 01-07-2013 at 10:53.
تیم ملی افت کردهالبته باید زغال زیاد بریزی تا سرعت بیشتر شه
. برای من که الان 1 کیلبوایت دانلود می کنه .
39 روز؟
چرا؟
چند ماهه شارژ کرده بودی؟
به احتمال زیاد سرعت سرور داخلی از خارجی بهتر باشه
البته من دقیق نمی دونم مکان این سرور ها کجا هست
نه , من الان با سرعت معمولی خودم از سرور آمریکا دانلود می کنم و مشکلی هم نداره و فقط این سرورهای اکسپرس لیچ هست که اون هم بهشون اخطار داده بودم که : "ازبس تخفیف و هدیه و... دادند که الان نصف ملت ایران عضو همین سایت هستند و برای همین سرعتش تیم ملی شده .به احتمال زیاد سرعت سرور داخلی از خارجی بهتر باشه
البته من دقیق نمی دونم مکان این سرور ها کجا هست![]()
آخه هادی جان همون لحظه هم از ایرانسل استفاده کردم سرعت عادی بود و سرعت 120 برای یک مگ بود ولی با آسیاتک این مشکل از سایت اکسپرس وجود داره.نه , من الان با سرعت معمولی خودم از سرور آمریکا دانلود می کنم و مشکلی هم نداره و فقط این سرورهای اکسپرس لیچ هست که اون هم بهشون اخطار داده بودم که : "ازبس تخفیف و هدیه و... دادند که الان نصف ملت ایران عضو همین سایت هستند و برای همین سرعتش تیم ملی شده
آرمین جان سرورهای اکسپرس فکر کنم آمریکا و کانادا باشه اگه اشتباه نکنم.به احتمال زیاد سرعت سرور داخلی از خارجی بهتر باشه
البته من دقیق نمی دونم مکان این سرور ها کجا هست
نه ربطی به آسیاتک نداره مسعود جونم . من الان با مخابرات دانلود می کنم 512 نامحدود که بهت گفتم .
پینگ من ساعت 12:30 ظهر :
![]()
من امروز خیلی قطعی دارم کسی این مشکل رو نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)