آمپ فقط ظرفیت توان خروجی باند رو تکمیل میکنه یا اینکه تو شفاف شدن ودلنشینی صداهم تاثیرداره؟
آمپ فقط ظرفیت توان خروجی باند رو تکمیل میکنه یا اینکه تو شفاف شدن ودلنشینی صداهم تاثیرداره؟
صد در صد
ولی بیشترین تاثیر تو نوع بانده
بعد پخش بعد آمپ
داداش دستت درد نکنه .پایونیر و باند mtx رو میخرم . برای نصب باند های جلو رو قطع میکنند؟ چون اون باند mtx دو تا باند کوچیک هم داره....
داداش این مدل 6965 که قیمتش زیادتره ورژن ۲ (v2) آمپ خوره
یه مدل 6965 پیدا کردم به قیمت 135 تومن که ورژن ۱ (v1) امپ نمیخوره
مغازه داره بهم گفت اگه نمیخای آمپ ببندی اصلا سیستم نبند.بهم گفت یه آمپ premier بخر 130 تومن با یه باند 6965 ورژن دو 230 تومن.حالا نظر شما چیه داداش حرف تو برام سنده
به نظرت به حرف مغازه داره گوش کنم ؟ امپ premier 130 تومنی با باند 6965 ورژن دو 230 تومنی ببندم ؟ یه نظر کارشناسی ببند
تصمیم گرفتم امپ ببندم چون میگن بدون امپ نهایتا 53 وات میتونی از پخش کار بکشی ولی با امپ 400 وات میشه از باند کار کشید
سلام
دوست عزیز اون دو تا باند کوچیک که میگید اسمشون تیوتره!
سایزشون هم اندازه یه سکه 50 تومنی یا یکم بزرگتره!
بهتره اونارو جلو روی داشبورد بذارید
برای نصب هم به نظر من باندای عقب رو غیر فعال کنید و جلو ای هارو بذارید
ولی بیشتر حجم صدا رو از تو تنظیمات پخش بندازید روی باند های جدید عقبی
اینطوری صدا بهتر میشه
چون باندای فابریکی تو ولوم بالا صدا شون در میاد بهتره که خروجی کمتری بشون بدید
__________________________________________________ _________________
ولی حواستون باشه که کامپوننت بیس ان چنانی نداره ....
در مورد قیمت ها هم حواستون باشه!این فروشنده ها زیادی میچپونن
قیمت امپ 170 و کامپ 210 تومنه
نمیشه بقیه ی دوستان هم مشاوره بدن
دوست عزیز من جای شما باشم پول برا برندای متفرقه نمیدم....بودجتون چقدر برای امپ و باند؟
دلم میخاد با 200 ببندم ولی تا 300 هم جا داره
عزیز باندا رو داره پنجاه تومن بهت گرون میده آمپ هم پرمییر فایده نداره چینیه یه وقت بانداتم میسوزونه یه امپ 3500 پایونیر بخر 180 تومنه یعنی 130 تومن امپ اون فروشنده با 230 تومن باند میشه 360 تومن انوقت یه امپ به درد بخور 180 تومنی و یه باند 180 تومنی هم میشه 360 تومن قیمتا هم جفتش برا تهرانه خواستی بخری چون بودجت محدوده از تهران بخر و بگو برات پست کنند
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلام
اسپيكر آديو سيستم Co 609 قيمت470
آمپ دو كانال آديو سيستم Ml100.2 قيمت 470
مسلما كن وود بهتره.شك نكنيد.بهترين انتخاب براي شما 716 هست كه حدودا 420 قيمت داره.بعضي از فروشنده ها رو ديدم تو برند كن وود و پايونير قيمت كالا هاشون رو نزديك قيمت خريدشون اعلام ميكنند!!!!،فقط همين رو خدمتتون عرض ميكنم خيلي مراقب اجناس با قيمتهاي وسوسه كننده باشين.هيچ ارزوني بي حكمت نيست.
اسپيكر و آمپ؟
صبر كنيد قيمت كالاها مجددا كاهشي ميشوند به لطف خدا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)