دوست عزیز از من می شنوی شما که دارید این همه پول پای sx40 بدهید کمی دیگر روی پولتان بگذارید و کنون مدل EOS 600D را بخرید و نهایت لذت را با دوربین عکاسی پیشرفته ی خود ببرید من جای شما باشم sx40 را اصلآ نمی خرم مگر ان که بخواهم پول خود را دور بریزم.
دوست عزیز از من می شنوی شما که دارید این همه پول پای sx40 بدهید کمی دیگر روی پولتان بگذارید و کنون مدل EOS 600D را بخرید و نهایت لذت را با دوربین عکاسی پیشرفته ی خود ببرید من جای شما باشم sx40 را اصلآ نمی خرم مگر ان که بخواهم پول خود را دور بریزم.
نمیدونم شما با چه دیدی این نظر رو دادین!!!
اول اینکه یک دوربین کامپکت در هیچ شرایطی قابل مقایسه با یک دوربین SLRنیست.
دوم اینکه قیمت EOS 600D حدود 1.270.000 تومتن هست که اختلاف این مقدار کمی با یه خورده فاصله داره.
دوست عزیز هر دوی این دو دوربین ها بسیار عالی هستند گرچه کنون کیفیت عکس برداری و بدنه ی محکم تری دارد اما قیمت این دو دوربین بالاست،مثلآ sx260 HS بالای 700 تومن قیمت دارد.من جای شما باشم sx230 HS می خرم چون تفاوت چندانی با این دوربین ندارد و بسیار با کیفیت است و حدود 500 تومن قیمت دارد که با رم و کیف حدودآ 600 براتون اب می خوره.
من دیدم شما دارید 1 میلیون هزینه می کنید گفتم شاید با پرداخت 300-400 تومن بیشتر یک دوربین عمری بخرید بهتره.واقعیتش اینجاست که اکر کیفیت ال سی دی sx40 را با EOS 600D مقایسه کنید به حرف من می رسید و البته خیلی ملاک های دیگر،پرفورمنس 600D تقریبآ دو برابر sx40 است.پس واقعآ حیف نیست؟؟؟؟
هر جور خودتان مایلید من فقط نظر خود را گفتم گرچه به نظر شما عجیب است.
زوم یه چیز معقول باشه. مصرف خانگی و نیمه حرفه ای (عکاس بازنشسته با 40 سال سابقه دوربین های فیلمی قدیمی)
dcs-wx30 تو جشنواره با یه مموری 8 گیگ میدن 420 تومن خوبه؟
براي خريد دوربين نو كدوم رو پيشنهاد مي كنين؟
Canon SX40 HS يا Sony HX100V
_____
در ضمن دست دوم canon sx30 is چند ميارزه؟ -گفته 550
همينطور دست دوم پاناسونيك fz50 ؟ -گفته 400
Last edited by PersiAndroid; 04-04-2012 at 00:46.
این مدل پیشنهاد من به یکی از دوستان برای خرید یک کامپکت با زوم بالا در محدوده 800.000تومن بود.
در هر حال ممنون از نظرتون.
خوب زوم هم یکی از ایتم ها هست
اما بیشتر مد نظرم کیفیت - شفافیت تصویر و غیره قبلا با g12 کار کردم و راضی بودم
کاربرد هم بیشتر مصرف معمولی و خانوادگی هست
سقف هم خیلی مهم نیست در همین حول و حوش تا 1 تومان
با تشکر
آقای مصطفی مرسی از راهنماییتون اون چند تا مدل دیدم بیشتر جاها موجود نبودن ولی کلا قیمت هاشون هم بالا بودگزینه دیگه ای ندارم بنظرتون؟ تو این چند مدل چطور؟تا 350؟
canon sx130 is
canon ixus 130is
cano ixus 115
canon ixus 200
کلا سری اکسوس بهترن یا سری اس ایکس؟
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
خیلی ممنونم دوست عزیز ولی خیلی مایلم نظرتون رو راجع به چند مدل canon هم تو این رنج قیمت بدونم لطفا![]()
من همین 20 روز پیش یه canon sx 130 گرفتم کیفیتش خیلی خوبه واقعا راضیم به شما هم پیشنهاد میکنم تو این رنج قیمت همینو بگییری من گرفتم 300 تومن البته اشنا دارم و تو بازار 310 تومن پیدا میشه بقیشم بزارید برای کیف و رم و باطری...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)