تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1253 از 2376 اولاول ... 25375311531203124312491250125112521253125412551256125712631303135317532253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,521 به 12,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها نمى خواهند جنجال شود

پرونده پزشكى برزيلى ها افشا مى شود

يكى از مواردى كه طى ۲ روز اخير زمزمه هاى خاصى را بر سر زبان ها انداخته ماجراى حضور برزيلى ها در استقلال و عقد قرارداد آنها با اين باشگاه است. ظاهراً شايعه شده تست پزشكى اين نفرات به نوعى بودار بوده و استقلالى ها ترجيح دادند سر و صداى مسأله بلند نشود! البته يكى از مديران استقلال با تكذيب قاطعانه خبر فوق به همكارمان گفت: اين شايعه بى اساس بوده و اصلاً صحت ندارد چون اگر بازيكن مصدومى را جذب كنيم، دردسرش بسيار زياد است و ضررى كه متحمل مى شويم فوق العاده سنگين خواهد بود. بنابراين قطعاً سخت ترين آزمايشات پزشكى را برايشان در نظر خواهيم گرفت و حتى اگر لازم باشد براى اينكه كوچكترين ابهامى باقى نماند اين مدارك را ارائه خواهيم كرد تا با شفاف سازى كار خود صحت گفته هايمان را ثابت كنيم.وى در ادامه گفت: برزيلى هاى مورد نظر قلعه نويى در صورتى كه از نظر فنى كاملاً تأييد شوند مراحل خاص پزشكى را پشت سر خواهند گذاشت تا مشخص شود عضلاتشان مشكلى نداشته و با بيمارى هاى داخلى نيز دست و پنجه نرم نمى كنند. از سوى ديگر با استفاده از متخصصان مجرب روند آزمايشات را به گونه اى تنظيم مى كنيم كه آنها نتوانند آسيب ديدگى هاى احتمالى خودشان را نيز مخفى كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بعد از گفت وگو قلعه نويى با عنايتى

شايد يكى از برزيلى هاى استقلال ديپورت شود

رضا عنايتى روز گذشته از احتمال بازگشت خود به استقلال خبر داد و مدعى شد براى نيل به اين هدف با امير قلعه نويى هم گفت وگو كرده است. اين در حالى است كه وى هم اكنون مصدوم بوده و دوران نقاهت خويش را سپرى مى كند اما با توجه به سابقه درخشانى كه در استقلال دارد بعيد نيست سرمربى آبى پوشان براى حضور مقتدرانه در ليگ قهرمانان نيم نگاهى هم به اين مهاجم كهنه كار داشته باشد. بر اساس آخرين خبرهاى دريافتى اگر ماجراى عنايتى جدى شود اين احتمال وجود دارد كه يكى از بازيكنان برزيلى كه قرار است به استقلال بپيوندد ديپورت شده و از عقد قرارداد با او صرف نظر گردد تا زمينه براى ثبت نام مهاجم سابق اين تيم در فهرست آبى پوشان و استفاده از عنايتى در ليگ قهرمانان فراهم آيد. البته اين اتفاق فقط زمانى رخ مى هد كه قلعه نويى نسبت به سلامتى عنايتى مطمئن گردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

طباطبايى و پاشازاده در كادر فنى استقلال؟

طى چند روز گذشته صحبت هاى زيادى مبنى بر تقويت كادر فنى تيم استقلال به گوش مى رسد حتى نام گزينه هاى متعددى نيز براى اضافه شدن به كادر فنى استقلال مطرح مى شود. ديروز هادى طباطبايى و مهدى پاشازاده، ۲ بازيكن سابق استقلال نيز در ساختمان اين باشگاه حاضر شدند وجلسه اى چندساعته را با اميررضا واعظى آشتيانى، مديرعامل اين باشگاه برگزار كردند تا شايعات پيرامون اين باشگاه بيش از پيش شود. پس از اتمام اين جلسه پاشازاده وطباطبايى خبر پيوستن به استقلال را كتمان كردند و اما شنيده هاى ما حكايت از اين دارد آنها از نيم فصل دوم در باشگاه استقلال سمتى را خواهند گرفت. قبلاً طباطبايى صحبت هايى را با عليرضا منصوريان انجام داده بود وبا اين حساب احتمال پيوستن وى به يكى از تيم هاى پايه استقلال زياد است .

قلعه نويى مشكلى براى همراهى استقلال ندارد

سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران باوجود احضار شدن به كميته انضباطى،قطعاً در بازى مقابل سايپا روى نيمكت آبى پوشان خواهد نشست. به دنبال اتفاقات ديدار تيم هاى استقلال تهران و فولاد خوزستان،سرمربى استقلال به همراه ۲ تن از دستياران خود در كميته انضباطى شركت خواهد كرد تا پاسخگوى سؤالات شريفى رئيس كميته انضباطى باشد. اين جلسه روز يكشنبه با حضور امير قلعه نويى،صمد مرفاوى و مربى استقلال برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلالى ها محرومين سايپا را استعلام كردند

مسئولين تيم استقلال ديروز تماسى را با مسئولين فدراسيون فوتبال برقرار و محرومين حريف بعدى خود سايپا را استعلام كردند. استقلالى ها قصد دارند روى نقاط ضعف سايپا و در نواحى كه بازيكنان اصلى اين تيم حضور ندارند كار كنند.

اعتراض استقلالى ها به محروميت كوشكى

پس از اينكه بيژن كوشكى، مدافع استقلال از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال با محروميت مواجه شد اعضاى استقلال همگى از راى كميته انضباطى شوكه شدند. استقلالى ها همچنين نسبت به اين راى اعتراض كردند واين موضوع را به گوش مسئولين كميته انضباطى نيز رسانده اند. همچنين مسئولين استقلال فردا نامه اى را به كميته استيناف خواهند نوشت تا در راى كوشكى تغيير ايجاد كنند. با اين حساب به احتمال فراوان كوشكى ديدار با سايپا كه روز شنبه برگزار مى شود را از دست خواهد داد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توافق فابيو بالا و واعظى آشتيانى

فابيو بالا، بازيكن برزيلى تيم استقلال ديروز در ساختمان اين باشگاه حاضر شد و جلسه اى را با اميررضا واعظى آشتيانى برگزار كرد. بالا در اين جلسه مبلغ مورد نظرش را عنوان كرد اما اين مبلغ تا پايان جلسه پايدار نبود و پس از صحبت هايى كه بين او و واعظى آشتيانى انجام گرفت بازيكن برزيلى قانع شد تا مبلغ مورد نظرش را كاهش دهد. طبق شنيده هاى ما در اين جلسه ۲ طرف به توافق نهايى دست يافتند و به زودى قرارداد اين بازيكن در هيأت فوتبال به ثبت خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پاداش ويژه براى برهانى

۵ گلى كه آرش برهانى در ديدار مقابل داماش به ثمر رساند،سبب شد كه كادر فنى استقلال تهران پاداش ويژه اى را براى او در نظر بگيرد.اين پاداش نقدى به زودى به مهاجم كرمانى استقلال اهدا خواهد شد.برهانى در بازى تيم هاى استقلال و داماش توانست به تنهايى ۵ گل را وارد دروازه حريف شمالى آبى پوشان كند. او با اين تعداد گل زده در يك بازى، ركورد صمد مرفاوى در استقلال را نيز شكست. مربى استقلال پيش از اين در بازيهاى جام حذفى و در يك بازى توانسته بود ۴ گل بزند كه ركورد او توسط برهانى شكسته شد.

فابيو بالا از ديدار با سپاهان به ميدان مى رود

فابيوبالا، بازيكن برزيلى كه طى چند روز گذشته جلسات زيادى را با مسئولان استقلال برگزار كرده وبه توافقاتى نيز دست يافته است ظرف چند روز آينده قرارداد خود را با اين تيم به امضاء خواهد رساند و در تمرينات استقلال شركت خواهدكرد. با اين حساب با توجه به آيين نامه سازمان ليگ واينكه هربازيكنى كه در اواسط فصل به تيمى بپيوندد ۲۱ روز بعد مى تواند به ميدان برود، فابيو بالا از ديدار هفته بيستم تيمش مقابل سپاهان در ورزشگاه فولاد شهر به ميدان خواهدرفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تماس عنايتى با قلعه نويى

طى ماههاى اخير صحبت هاى زيادى مبنى بر پيوستن رضا عنايتى به استقلال مطرح شده است. حتى عنايتى نيز علاقه خودش را براى بازگشت به استقلال نشان داده است. اين بازيكن سه شنبه شب نيز طى مصاحبه اى اعلام كرد كه اگر مسئولان النصر قراردادم را فسخ كنند به استقلال برمى گردم. درهمين رابطه ديروز باخبر شديم عنايتى تماسى را با اميرقلعه نويى برقرار وابراز علاقه كرده كه دوباره پيراهن استقلال را به تن كند. قلعه نويى نيز از بازگشت عنايتى استقبال كرده وحتى اين موضوع را به خودعنايتى نيز اطلاع داده است.البته آن طور كه مستحضرهستيد عنايتى فعلاً از درد كمر به شدت رنج مى برد واين موضوع باعث نگرانى هيات مديره شده است.

مرفاوى به حج رفت

صمد مرفاوى، مربى تيم استقلال ديشب ساعت ۲۱ تهران را به مقصد مكه مكرمه ترك كرد و به حج مشرف شد. مرفاوى در حالى استقلال را رها كرد كه از سوى كميته انضباطى فدراسيون فوتبال تا اطلاع ثانوى محروم شده است. بنابراين مربى استقلال از وقت خود بهترين استفاده را كرده و در حالى كه محروم است به سفر مكه رفته است. گفتنى است مرفاوى ديروز در دفتر باشگاه استقلال نيز حاضر شد و با تمامى كاركنان باشگاه خداحافظى كرد. وى در تمرين ديروز نيز پس از روبوسى با اعضاى تيم از آنها خداحافظى كرده و قرار است در مدت دورى مرفاوى از استقلال، او با قلعه نويى تماس بگيرد و از شرايط استقلال باخبر شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

رضا عنایتی درگفت وگو با ایپنا: در بدترین زمان از فوتبال دور شدم !

رضا عنایتی بازیكن تیم النصر امارات در دیدار مقابل العین دچار مصدومیت شده و یك ماه از میادین دور است.

کدخبر :6906
    تاریخ : چهار شنبه 06 آذر 1387

رضا عنایتی بازیكن تیم النصر امارات در دیدار مقابل العین دچار مصدومیت شده و یك ماه از میادین دور است.

عنایتی در گفت و گو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) درباره مصدومیت خود گفت:‌ در بدترین موقع مصدوم شدم درست زمانی كه تیم ما نیاز به نتیجه دارد مصدوم شدم كه امیدوارم مصدومیتم به تیم لطمه‌ای نزند. الان در شرایطی هستیم كه باید ازتیم حمایت كنیم كه امیدوارم جایگزینی پیدا كنند تا در بازی ها تیم را همراهی كند.

وی افزود: در دیدار مقابل العین نمی‌دانم در كدام صحنه بود كه به هوا بلند شدم و مدافع حریف بازانو به كمرم زد ولی در زمان بازی متوجه نشدم اما وقتی از زمین بیرون آمدم احساس درد كردم كه با مراجعه به پزشك متوجه شدم قسمتی در كمرم لخته خون دارد و باید برای رفع آن استراحت كنم.

وی درپایان گفت: یك ماه باید استراحت كنم و پس از آن دوباره به میادین برمی گردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عنایتى: همین روزها تكلیف ام روشن مى شود
    یك روز فسخ مى كنم و به استقلال مى آیم

استقلال در حال حاضر فابیو بالا را جذب كرده و یك بازیكن دیگر را مى تواند به لیست خود اضافه كند. به همین دلیل امیر قلعه نویى قصد دارد با دقت خاصى آخرین بازیكن را به لیست استقلال اضافه كند. در این میان با توجه به مشكلى كه براى رضا عنایتى به وجود آمده و احتمالاً از النصر جدا خواهد شد، نام او جلوتر از همه گزینه ها مطرح شده است. رضا عنایتى خود به شدت از این انتقال استقبال مى كند. از پاسخ هاى عنایتى مى توان به این نتیجه رسید كه مهاجم ۲ فصل پیش استقلال در آستانه بازگشت به تیم محبوبش قرار دارد. عنایتى با حضور خود مى تواند خط حمله استقلال را تقویت كند.

كى مصدوم شدى
    در بازى مقابل العین دچار آسیب دیدگى شدم و در صحبت هایى كه با پزشكان داشتم باید یك ماه از میادین دور باشم و پس از یك ماه مى توانم دوباره به میدان بروم .
    شنیدیم مى خواهى قراردادت را فسخ كنى
    چنین خبرى صحت ندارد ولى اگر این اتفاق بیفتد براى من خوب خواهد بود و خود من هم راغب هستم كه این اتفاق رخ دهد.
    به این ترتیب از تیم ات جدا مى شوى
    پزشكان به من گفته اند كه پس از یك ماه باید یك معاینه كلى شوم ولى اگر مصدومیت من بیش از یك ماه طول بكشد حق طبیعى النصر است كه یك بازیكن خارجى دیگر جذب كند، چون چند بازى به پایان فصل مانده است و النصر نیاز به بازیكن دارد و كاملاً تابع تصمیم باشگاه هستم .
    و تو هم استقلال را انتخاب مى كنى
    بله! صد در صد به استقلال تهران باز مى گردم و فوتبال خود را در استقلال ادامه مى دهم .
    چه زمان این انتقال قطعى مى شود
    دو سه روز آینده همه چیز مشخص مى شود ؛ من به علت مصدومیت از این تیم جدا خواهم شد و مسؤولان این تیم باید همه حق و حقوق من را پرداخت كنند .
    چند روز پیش شایعه شد مى خواهى از تیم ملى خداحافظى كنى
    (مى خندد) یكى از روزنامه ها این خبر را به دروغ منتشر كرده بود و مى خواستم براى این موضوع تكذیبیه بفرستم.
    بازى استقلال- فولاد را دیدى
    نه، استقلال در بازى مقابل فولاد در حد و اندازه هاى خود ظاهر نشد ولى با این وجود باز هم مى توانستند برنده بازى باشند.
    بازى با امارات را هم دیدى

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مجیدی: خوشحالم که حقم را در زمین گرفتم

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم که حقم را در زمین فوتبال گرفتم و با مصاحبه به ترکیب اصلى نرسیدم.
    فرهاد مجیدى درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: از اینکه با تمرین و تلاش بیشتر در ترکیب اصلى رسیدم و حقم را در زمین بازى گرفتم، خوشحالم.
    وى ادامه داد:در ایران بازیکنان وقتى نیکمت نشین مى شوند شروع به مصاحبه علیه کادر فنى میکنند اما بازیکن حرفهاى هستم و طاقت نیمکت نشینى دارم.
    وى تصریح کرد: از بازى خودم مقابل فولاد راضى نیستم و به هواداران قول میدهم در بازى بعدى جبران کنم.
    مجیدى خاطرنشان کرد: مشکلى بابت بازى در خط هافبک ندارم و در هر پستى که کادر فنى نیاز داشته باشد، انجام وظیفه میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •