من قصد خریدنیه دونه go دارم(فقط به خاطراندازش)ولی نمیدونم چه راه هایی واسه تهیه کردن بازیش هست!!
میشه توضیح بدین!؟
یه چیز دیگه،در کل 3000 خوش دست تره یا go ؟
من قصد خریدنیه دونه go دارم(فقط به خاطراندازش)ولی نمیدونم چه راه هایی واسه تهیه کردن بازیش هست!!
میشه توضیح بدین!؟
یه چیز دیگه،در کل 3000 خوش دست تره یا go ؟
سلام دوستان
اگه لطف کنید برام آدرس محل های معتبر برای خرید psp رو تو شیراز لطف کنید. یه چیز دیگه
میشه من بدون دردسر برم یه مغازه بگم یه پی اس پی می خوام ۳۰۰۰ که کپی خور هم بشه یا باید صب کنم تاــ بشه.
با استفاده از Credit card یا PSN Card و یک کانکشن وایرلس
همون طور که bs-panzer عزیز گفت باید بری psn و با credit card بازی هارو که از 30 دلار به بالاست بخری البته با وایرلس
خوب go کوچک تر و زیباتره ولی من تا حالا go رو دستم نگرفتم ببینم کدوم خوش دست تره
از دوستان درخواست دارم به سوالات پاسخ دهند در ضمن یک سوال دیگر هم داشتم که اینجا مطرح می کنم
1. نحوه متصل شدن به اینترنت در psp1000 به چه شکل است در ضمن من adsl و مودم روتر بیسیم دارم دوستان راهنمایی کنند به چه شکل باید متصل شد
2.در ضمن وقتی میخواهم وصل شوم این ارور را می دهد
Aconnection errorhasoccurred.the WLAN switch on the psp system is not turned on
![]()
دوستان اگه لط کنید به سوال من هم پاسخ بدید.![]()
ممنون از راهنماییتون!!,وایرلس رو دارم ولی هر بازی 30 دلار دیگه شرمنده!!
من عجیب ترین دلیل رو واسه خریدن go دارم!
داداش من خیلی سربازی داره بش خوش میگذره دستور داده که یه PSP بگیریم واسش و چون که میخواد سر پست بازی کنه باید تو جیبش جا بشه که اگه یهو کسی اومد بذاره تو جیبش!میگه 3000 تو جیبم جا نمیشه.کاشکی من به جاش سربازی بودم.
جان من قیمت بدید دیگه...
دوستان این God of war : Ghost of sparta رو خبرش را شنیدید . تقریبا معجزه ای برای PSP خواهد
بود . (_ یک سر به dbazi بزنید . )
منبع : دنیای بازی
سلام
اگه میشه بازیه MediEvil Resurrection usa رو بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)