مشکل از کرکه عوضش کن عزیز البته از این دو جا میتونی کر سالم رو بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از کرکه عوضش کن عزیز البته از این دو جا میتونی کر سالم رو بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU 3 full cash
XFX Geforce 7300gs 512MB
4GB RAM
Windows XP SP3
چيز ديگه اي هم هست؟
یه تاپیک زدم تخته ش کردن گفتن بیا اینجا.
بعضی از وقت ها وسط بازی (فقط تو بازی این اتفاق افتاده) کامپیوتر از کار میفته، نه تصویر عوض میشه ، صدا از بین میره و فقط یه وز وز میشنوم ، هیچ دکمه ای کار نمیکنه و فقط راهش اینه که دکمه ی ریستات رو بزنم. مشخصات سیستم:
cpu: core2dou e7400
m.b: gigabyte p43-es3g
vga: 9400 gt gigabyte
ram: 1*2gb 1066 kingmax
power : green 535w
تو همه ی بازی های call of duty - counter- medal of horor - far cry مشکل دوم برام پیش اومده
احتمالا گرافیکت داغ میکنه
البته ممکنه از هر قطعه ای باشه
نگفتی کدوم نسخه ولی اگه منظورت Operation Flashpoint: Dragon Rising هست باید بگم گرافیکت به شدت برای این بازی ضعیفه احتمالا مشکل منوها هم به همین دلیل هست!
محض اطلاع سیستم مورد نیاز این بازی:
Minimum System Requirements
Processor: Dual Core CPU @ 2.4 GHz
Memory: 1 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 256 Mb
Video Card: NVIDIA GeForce 7900 GT
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard
Mouse
Recommended System Requirements
Processor: Quad Core CPU
Memory: 2 Gb
Hard Drive: 8 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GT
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard
Mouse
این مشکل می تونه به طور عامیانه سه تا دلیل داشته باشه:
1-محتمل ترینش می تونه بالارفتن دمای یکی از قطعات سیستم مخصوصا CPU و یا شاید GPU باشه که وقتی بالا میره سیستم کلا کرش میکنه...حتما داخل بازی و یا وقتی سیستم کرش کرد سریع دمای این دو قطعه رو چک کن(البته مال مادربود هم توی بایوسش یه چک کنی ضرر نداره)...
2-گاهی اوقات این مشکل به علت ناهماهنگ بودن درایور گرافیک با نوع ومدل گرافیک خاص هم می تونه باشه به این طریق که ممکنه یک درایور خاص از گرافیک با بعضی مدل از GPU ها سازگار نباشه که باعث بشه مخصوصا وقتی گرافیک تحت فشار زیاد هست در کارش دچار اختلال بشه و باعث کرش GPU و به دنبال اون سیستم بشه!!
3-البته عامل سومی هم وجود داره که اونم ویندوز هست که حالا ممکنه از ویروس یا ناهماهنگی چد برنامه همزمان در اجرای بازی باشه به شما پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری ویندوزت رو عوض کنی( به شخصه خودم SEVEN رو پیشنهاد میکنم) و این مشکل رو در یک ویندوز کاملا نو و سالم بررسی کنی اگه مشکلت پا برجا بود اونوقت دو عامل بالا رو پیگری کن![]()
مرسی اما :
1- چطوری ؟ اگه منظورت با نرم افزاره که اصلا کامپیوتر کار نمیکنه ، اگه هم نه که بگو
2- درایور گرافیک رو آپدیت کنم جواب میده؟
3- الان ویندوز سون دارم، قبلا هم اکس پی داشتم (الان هم دارم ولی ازش استفاده نمیکنم ) ، ویروس هم صد در صد نداره. یه چیز دیگه اونم اینکه یه سیستم دقیقا کپی همین بستم ، اونم همین جوری میشه
با این حساب فکر کنم مورد سوم منتفیه ولی دوم و اول رو بیشتر راهنماییم کنید
بهتره اول درایور رو اپدیت کنی //اگه تو سون درست نشد تو xp تستش کن///
تو اکس پی هم همینجوریه.
گرافیک رو میرم آپدیت کنم ببینم مشکلش برطرف میشه یا نه
با سلام کارت گرافیک من 6200 است نمی تونم وارد بازی مترو بشم و ارور کارت شما باید integrate64 بیت داشته باشد را میدهد و بعد هم میگه کارت را اچدیت کن ولی کارت اپدیته چی کار کنم ؟ یعنی راه حلی نداره ؟your card must support 64 bit integer blending!
Last edited by toorajjj; 30-07-2010 at 09:00.
خوبه ولی یادت باشه که دمای قطعات رو هم حتما چک کنی...سی پی یو و مادربورد رو که راحت بعد از کرش و restart میتونی از طریق بایوس مادربودر ببینی...گرافیک هم میتونی از برنامه هایی نظیر riva tuner استفاده کنی....
نه خیر عزیز راهی نداره کارتتون فوقالعاده ضعیفه برای اجرای این بازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)