این طرح برای استان تهرانه
این طرح برای استان تهرانه
شما یه زنگ به 202 بزن ببینی چی میگن؟
اینجوری که خودشون گفتن باید دو برابر باشه.میتونید قبل از اینکه زنگ بزنید تنظیمات مودم را یه چک بکنید ببینید سرعتتون رو روی چند بستن.
اگر در طول روز هم سرعت دو برابر باشه بعید میدونم دانلود شبانه هم همین وضعیت را داشته باشه.
2020 اظهار بی اطلاعی می کنه. مودم رو از روز اول چک کردم همون دو مگ بستن
یکی پینگ 8.8.8.8 رو بذاره لطفا
من به ۲۰۲۰ زنگ زدم گفتن شیر کم میکنیم دوبرابر سرعت اسمی نمی بندیم
Sent from my iPad using Tapatalk
یه موقع 350 یه موقع 250 اصلا ثابت نیست
جالبه با فندق شکن پینگ با 8.8.8.8 پایین میاد
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\ShayaN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=253ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=255ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=253ms TTL=39
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 253ms, Maximum = 255ms, Average = 253ms
شرکم یعنی چی؟ یچی تو مایه های 9 مگ پارسانلاین؟
سلام
یه کار می تونی بکنی که مطمئن شی. بسته به اینکه شبا بیشتر بیدار می مونی یا صبحا زودتر بیدار میشی، حدود نیم ساعت توی این ساعات دانلود کن ببین از ترافیکت کم میشه یا نه. به همین سادگی
چندتا سوال چه نوع وبگردی و چه نوع دانلود. اگر زیاد دانلود میکنید نامحدود بهتره. ولی اگر زیاد دانلود نمیکنید و سایت های عکس دار زیاد نمیبینید، محدود با توجه به سرعت و قیمتش بهتره، چون محدود رو تا 10 مگ میدن.
همچین مودم هایی وجود دارن، ولی باتوجه به سرعت کم gprs اگر توی بیابون گیر افتادید و اینترنت میخواستید از این مودم ها استفاده کنید. یا اگه میتونید با مودم 3G و سیمکارت دیتای رایتل استفاده کنید.
برای دیدن این مودم ها و قیمتهاشون به سایت دیجیکالا ---> کامپیوتر و لوازم جانبی ---> تجهیزات شبکه و ارتباطات ---> مودم همراه 3G و GPRS ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( به جای نقطه چین اول، آدرس سایت دیجی کالا رو جایگزین کنید.)
------
یه سوال از دوستان و مدیریت، من قانونو خوندم ولی آیا لینک دادن به سایت هایی مثل دیجی کالا خلاف قوانینه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)