اون بنده خدا که تا یه سال دیگه تمدید زمانی داره.
کاش تمدید کرده بودم.
اون بنده خدا که تا یه سال دیگه تمدید زمانی داره.
کاش تمدید کرده بودم.
Last edited by fight12; 10-07-2014 at 20:34.
ای بابا این مردک چرا اینظوری میکنه. یه شبانه مسخره داشت که اونم برداشته. چه اشتباهی کردم ماه رو تمدید نکردم. هر روز یه مصیبتی داریم از دست اینا. خدا لعنتشون کنه اینقدر وقت و اعصاب آدم رو میگیرند و خورد میکنند
خدا کنه طرح نامحدود بزارن![]()
کی میشه این طرح ها دوباره برگدن .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه چی رو برداشتن !!!!! کدوم طرح منظورتونه بچه ها ???????
برای من طرح طلائی پاییزه رو دیگه نمیشه تمدید کرد. توی لیست تغییر طرح هم نمیاد. یعنی دیگه مخابرات هیچ طرحی با دانلود شبانه نداره
سلام به همگی چرا اینترنت طرح پاییزه طلایی سرعتش اینقدر پایین اومده شبا حتی روزهای هم 800 کیلوبایت بود الان 100 با زور میرسه؟ برای بقیه هم همینجوری هست؟؟
از وقتی رفته رو این آی پی جدیده شب ها خیلی کم میشه سرعت از 20 تا 40 متغییره لینک، تورنت، ایران و ... تورنت که کلا الفاتحهَ
آره همین جوره نقره ای که بدتر کلا ارتقا دادن آقایون برای همین کم کردن سرعت ها بود مثل اینکه والا تا الان کسی شاهد کمترین تغییری نبوده:|
سلام دوستان شبانه طرح های جدید را برداشتن ؟
اونهایی که از قبل طرحشون شبانه داشته چی ؟اونها هنوز پار برجاست؟
من که هنوز بعد از یک هفته است نتونستم وارد این سامانه گلدنت لعنتی بشم (همش میگه:امکان ورود به سیستم وجود ندارد.) من این مشکل را بعداز نصب ویندوز جدید یعنی از 7 به 8.1 امدم اینجوری شده نمیدونم برای چی؟
امروز حتی زنگ زدم به 2020 گفتند سامانه فعلا قطع است و گفت بگیر ونگیر داره
الان من طرحم بعثت است ایا برای من هم شبانه قطع شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)