نظرتون درباره مودم TD-w54kit چی ؟
و ایا تو همین رنج با این مشخصات هست که بشه خرید
نظرتون درباره مودم TD-w54kit چی ؟
و ایا تو همین رنج با این مشخصات هست که بشه خرید
سلام من مودم دی لینک دارم ! یه مشکل خیییییییییییییییللللللللی یییییییی بزرگ برام پیش اومده من اشتباها برنامه ی strike back upرو از توی کنترل پنل آن اینستال کردم ولی فورا متوجه شدم و کنسلش کردم و دوبار ه ریپیرش کردم اما الان پیغام خطای Windows Sockets initialization failed میده و حالا نمی دونم چیکارش کنم توی فرومای انگلیسی این طوری راهنمایی کرده بود که :
Error Message:
application : Windows Sockets initialization failed: text
Explanation:
This error can occur if the Wsock32.dll or Winsock.dll file is missing, is damaged, or has been replaced by a third-party protocol stack's sockets interface.
User Action:
Remove and reinstall the TCP/IP protocol. If you continue to get this message, contact the vendor of the third party protocol stack's interface and verify that the stack is compatible with the Wsock.dll or Winsock.dll.
حالا نمی دونم چیکار کنم؟ آیا باید مودم رو دوباره کانفیگ کنم؟ تورو خدا کمکم کنین!:(
اینم لینک همونی که اون بالا گفت:
راستی مشکل اصلیمم قطع شدن اینترنته اون پایین علامت ضربدر قرمز میاد و اینترنت وصل نمیشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by lilietttt; 30-07-2011 at 13:47.
سلام من مودم دی لینک دارم ! یه مشکل خیییییییییییییییللللللللی یییییییی بزرگ برام پیش اومده من اشتباها برنامه ی strike back upرو از توی کنترل پنل آن اینستال کردم ولی فورا متوجه شدم و کنسلش کردم و دوبار ه ریپیرش کردم اما الان پیغام خطای Windows Sockets initialization failed میده و حالا نمی دونم چیکارش کنم توی فرومای انگلیسی این طوری راهنمایی کرده بود که :
Error Message:
application : Windows Sockets initialization failed: text
Explanation:
This error can occur if the Wsock32.dll or Winsock.dll file is missing, is damaged, or has been replaced by a third-party protocol stack's sockets interface.
User Action:
Remove and reinstall the TCP/IP protocol. If you continue to get this message, contact the vendor of the third party protocol stack's interface and verify that the stack is compatible with the Wsock.dll or Winsock.dll.
حالا نمی دونم چیکار کنم؟ آیا باید مودم رو دوباره کانفیگ کنم؟ تورو خدا کمکم کنین!:(
اینم لینک همونی که اون بالا گفت:
کد:
راستی مشکل اصلیمم قطع شدن اینترنته اون پایین علامت ضربدر قرمز میاد و اینترنت وصل نمیشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ازونجایی که خیلی عجله داشتم راه حلشو پیدا کردم خدا خیر یه آقا خارجیه رو بده!)))
راه حل:
1. delete the following registry keys.go to start run - type regedit and press enter.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Winsock
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Winsock2
2. Reboot your computer.check if it works.
3. Go to start - control panel - the network connections folder, right click the icon for your local area connection
select properties.
4. single click on internet protocaol(TCP/IP) Click install, choose "protocol", and click "add..."
5. Click "Have Disk...", enter "\windows\inf", click OK
6. Select "Internet Protocol (TCP/IP), click OK
7. When the process is complete, reboot your computer.
با سلام
همین مارک مدل خوبه.
اگه میخواید بخرید پیشنهاد میکنم
موفق باشید.
ممنون من بیشتر احتیاج به یک روتر وایرلس دارم و بعد یک Wifi اون کیتش که همراهش از نوع USB به نظر به خوبی کار میکنه
روتر tl wr741nd چطوری
من اخر سر یک روتر tl wr741nd گرفتم میخوام مودم ADSL به این روتر وصل کنم و با وای فای به اشتراک بزارم باید چیکار کنم؟!
سلام دوستان میخواستم یکی کمکم کنه که کانکشن dsl خودمو داخل همون مودم تنظیم کنم که مودم با روشن
شدن ودش به اینترنت وصل باشه الان تو ویندوز کانکشن PPOE دارم که باهاش به اینترنت وصل میشم یعنی اول با
وایرلس لپتاب به مودم وصل میشم بعد با این کانکشن به اینترنت حالا میخوام با همون وایرلس یه سره به اینترنت
وصل شم چند نوع تظیماتو امتحان کردم نشد
سرویس: مخابرات
نوع مودمم shuttle 915:
طبق قوانين انجمن هر گونه بحث در مورد وي پي ان خلاف قوانين انجمن مي باشد
با تشكر از توجهتون
ببینید دوست من الان حالت مودم شما روی Bridge هست که اگر بزارید روی PPPOE همان نقش PPPOE کانکشن سیستم عامل (ویندوز اتون) رو ایفا میکنه
اااااااه ه ه ه ه ..... 1252 صفحه...
آقا اصلا بزارید من مشکلم رو از اول بگم:
من اینترنتم رو از مخابرات منطقه مون گرفتم. مودمم هم Linksys WAG120N هستش. همونطور که از آیدیم مشخصه من یه کروموزوم و تک سلولی هستم (تازه واردم)
میشه قدم به قدم کمکم کنین تا بتونم وصل شم.
اول از همه بگم که داشته هام اینه:
1- مودم Linksys WAG120N
2- یوزر نیم و پسوردی که مخابرات بهم داده
3- یه دفترچه راهنما که مخابرات بهم داده که تقریبا به دردم نخورد اینم لینک دفترچه :کارایی که انجام دادم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- مودم رو همونطوری که توی دفنرچه توضیح داده بود وصل کردم.
2- یه کانکشن PPPoe ساختم توی ویندوز و یوزر و پسوردش رو همونی دادم که مخابرات بهم داده بود.
3- مودمم رو به شکل زیر کانفیگ کردم.
توی قسمت User Name و Password مودمم بازم همونایی رو دادم که مخابرات محترم بهم داده.
کارایی که انجام دادم درسته یا نه؟؟؟ چه کارای دیگه ای رو باید انجام بدم؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)