تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1252 از 2403 اولاول ... 25275211521202124212481249125012511252125312541255125612621302135217522252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,511 به 12,520 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمیده؟

راهنمایی شما موجب دلگرمی ما در انتخاب است...
    شاتل قابلیت انتقال ترافیک رو داره اما فقط ترافیک خریداری شده قابل انتقاله. هزینه راه اندازی داره که میتونی از کارت طلایی استفاده کنی که در اون صورت 5000 تومن میشه. کارت طلایی هم هست همچنان که تخفیف داره از 10% تا 100% . برقراری موقت هم داره. تمدید کمتر از یک ماه و منظورت و نفهمیدم! برای دانلود در ساعات رایگان یه سری قوانین داره که اگه روزی بیشتر از 2 گیگ دانلود داری به طور مداوم بهتر سرویس نا محدودش رو بگیری و از محدود استفاده نکنی. برای تمدید هم هیچ نیازی به dial up نیست .(مگه جای دیگه نیازه؟!) وقتی تموم میشه دوره ی شما یا ترافیکتون دسترسی به سایت شاتل همچنان امکان پذیره.ترافیک هدیه هم که به مناسبت های گوناگون میده اصولا. امیدوارم جواب سوال هاتون و گرفته باشید.

2. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

همه شرکتا؟! رو چه حسابی میگی؟ پس ما چرا مشکلی نداریم؟! فقط ساعت 1 تا 2 مشکل پینگ وجود داشت سراسری که برا ما گیمر ها مشکل ایجاد کرده بود که اونم الان 2 شبه OK شده.
    آخه شاتل با اون قانون من درآوردی و مسخرش برای دانلود جایی برای دفاع از خودش گذاشته. ما که چندتا رفیق دانلودر داشتیم که از شاتل سرویس می گرفتن ، همشون از این شرکت فراری شدن.

4. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msi674's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هر روز بدتر از دیروز / دیشب من دانلود رو بیخیال شدم

6. این کاربر از msi674 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی میدونه این اندیشه چه مرگش شده ؟ سرعت شبانه رو میگم ، یعنی قراره از این به بعد اینطور باشه یا نه مقطعیه ( انتخابات و ...) ؟
    چون واضحه که خودشون محدود میکنن و به ترافیک و این حرفها ربطی نداره .
    اگه اینطوری باشه من که جمعش میکنم ...

کاربر فعال انجمن موبایل adrenalin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

پس ماها چی باید بگیم چند صفحه قبل هم گفتم
    شب وقتی یه فایل 200 مگی رو میزاری دانلود نمیشه یه شب بیدار موندم دقیق نمیدونم سایت چند بود خود به خود دی سی شد وبار اول هم نبوده اکثر روزها همین جوری

گیلانت
    تمام تعرفه های شما که واسه مخابرات

داره خودمونی میشه abbas_thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما الان چی داری یعنی ؟
    خط 2 شبانه منم ترکیده

2 خط نامحدود 1 به 10 مخابرات برادر.

شرکت گیلانت ، دوستام نمایندگیشو اینجا دارن.............با هم شریکی دانلود میکنیم..........سرویس 2 تا 4 مگش در ساعات رایگان ، 4 گیگ و خورده ای میاره.فعلا خوب داره جواب میده.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

آخه شاتل با اون قانون من درآوردی و مسخرش برای دانلود جایی برای دفاع از خودش گذاشته. ما که چندتا رفیق دانلودر داشتیم که از شاتل سرویس می گرفتن ، همشون از این شرکت فراری شدن.
    اتفاقا همین قانون FUP هستش که ما گیمر هارو نجات داد وگرنه الآن مثل شرکتای دیگه تو ساعت رایگان پینگ شدیدا زیاد می شد! با این قانون تفاوتی در سرویسش در شب و روز وجود نداره دیگه .این قانون برا کسایی مشکل ایجاد میکنه که با سرویس های محدود تو ساعات رایگان زیاد دانلود می کنن خوب اگه دانلود زیاد دارن برن نا محدود بگیرن چرا باید به حقوق بقیه تجاوز کنن؟! منی که دارم بازی میکنم به خاطر کسی که میخواد هر شب 4 گیگ مجانی دانلود کنه تا صبح به مشکل بخورم؟؟؟؟!! چرا؟! اتفاقا کاملا عادلانه شده الآن!
    Last edited by soosmar_asl; 03-05-2012 at 13:20.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

اتفاقا همین قانون FUP هستش که ما گیمر هارو نجات داد وگرنه الآن مثل شرکتای دیگه تو ساعت رایگان پینگ شدیدا زیاد می شد! با این قانون تفاوتی در سرویسش در شب و روز وجود نداره دیگه .این قانون برا کسایی مشکل ایجاد میکنه که با سرویس های محدود تو ساعات رایگان زیاد دانلود می کنن خوب اگه دانلود زیاد دارن برن نا محدود بگیرن چرا باید به حقوق بقیه تجاوز کنن؟! منی که دارم بازی میکنم به خاطر کسی که میخواد هر شب 4 گیگ مجانی دانلود کنه تا صبح به مشکل بخورم؟؟؟؟!! چرا؟! اتفاقا کاملا عادلانه شده الآن!
    بنده تو البرز شب و روز مشکل پینگ ندارم
    نامحدود هم هستم و البرز FUP هم نداره
    دانلود هم می کنم، تو این 6 ماه 110 گیگ دانلود کردم
    پینگم هم با سرور امریکا بین 300 تا 600 هستش
    با سرور اروپا 200 تا 400
    با سرور داخل هم 60 تا 100

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

پيش فرض

شاتل قابلیت انتقال ترافیک رو داره اما فقط ترافیک خریداری شده قابل انتقاله. هزینه راه اندازی داره که میتونی از کارت طلایی استفاده کنی که در اون صورت 5000 تومن میشه. کارت طلایی هم هست همچنان که تخفیف داره از 10% تا 100% . برقراری موقت هم داره. تمدید کمتر از یک ماه و منظورت و نفهمیدم! برای دانلود در ساعات رایگان یه سری قوانین داره که اگه روزی بیشتر از 2 گیگ دانلود داری به طور مداوم بهتر سرویس نا محدودش رو بگیری و از محدود استفاده نکنی. برای تمدید هم هیچ نیازی به dial up نیست .(مگه جای دیگه نیازه؟!) وقتی تموم میشه دوره ی شما یا ترافیکتون دسترسی به سایت شاتل همچنان امکان پذیره.ترافیک هدیه هم که به مناسبت های گوناگون میده اصولا. امیدوارم جواب سوال هاتون و گرفته باشید.
    دمت گرم دادا!
    این 5 تومن اگه خودم راه اندازی کنم هم باید بدم دیگه؟!
    آره، این سایت اندیشه خودش واسه تمدید باز میشه ولی پرداخت آنلاین فاکتورو که میزنی صفحه بانک باز نمیشه!!! نمیدونم چرا! واسه دوستم هم اینجوریه... یکی نیس بهشون بگه اگه قرار بود واسه تمدید دوباره مودم dial up بندازیم که دیگه چرا ADSL گرفتیم؟!! حالا یکی که لپ تاپ داره باید یه مودم بگیره واسه تمدید سرویسش؟!
    در مورد تمدید کمتر از 1 ماه هم منظورم این بود که مثلا امروز که روز 14 ماه هست، بتونم تا پایان ماه یعنی 31 ام ماه شارژ کنم که میشه کمتر از یه ماه، تفاوتش هم کم میشه از فاکتور!
    داره همچین چیزی؟! واقعا داره؟!
    این هدیه هاش هم یه کم عجیبه... هر چی حجم بخری دوبرابر میده!؟ اونم فقط به ازای هر 3 گیگ؟ هدیه رایگان نداره مث سابق؟!
    حدود سرعت دانلود تو شب و روز واسه سرویس 128ش چطوره؟ وضعیتش توی خط 7 رو اطلاع دارین؟
    ممنون

با سرور اروپا 200 تا 400
    سلام!
    الان یعنی شما از البرز راضی اید؟! آخه خیلی ازش تعریف نمیکنن؟!
    لطف کنین بگین کدوم یکی از شرایطی که نیاز دارم رو داره:
    حجم هدیه بده... ترجیحا انتقال حجم به ماه بعد داشته باشه! برقراری موقت داشته باشه! تمدید کمتر از یک ماه(یا مثلا تا پایان ماه) رو داشته باشه! هزینه راه اندازی نداشته باشه یا کم باشه! قابلیت شارژ اکانت بدون نیاز به dial up داشته باشه! (صفحه خود شرکت و صفحه بانک بی دردسر باز بشه!)
    مدیر با پدر مادر داشته باشه...
    کم دروغ ببافند...

پینگتون خیلی جالب نیست ولی من تو اندیشه() زیر 800 ندیدم!!!
    الان وضعیت قطعی سرویسای البرز چطوره؟! مث اندیشه داغون نیست؟!

مرسی

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سرور اروپا 200 تا 400

ما همه ی این راهارو رفتیم عزیز. در حال حاضر بهترین پینگ و شاتل داره.در ضمن 6 ماه 110 گیگ یعنی دانلودت خیلی کمه. با ماهی 19 گیگ هیچ وقت FUP بت گیر نمیده. اینایی که FUP میشن به طور مداوم شبی 3 تا 4 گیگ دانلود رایگان دارن یعنی ماهی حدودا 110 گیگ!
    Last edited by soosmar_asl; 03-05-2012 at 18:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •