بهتره نذاری تموم بشه. همه اش دردسره. الان که تمدید نمیکنن که دیگی قوز بالا قوز...
وقتی ترافیک تموم بشه، شما به یه مسیر شبکه داخلی هدایت میشید و نمیتونید دانلود کنید. حواست باشه 100 مگ نگه داری، من 35 نگه داشته بودم، قطع و وصل شد نوشت شارژ تمام![]()
بهتره نذاری تموم بشه. همه اش دردسره. الان که تمدید نمیکنن که دیگی قوز بالا قوز...
وقتی ترافیک تموم بشه، شما به یه مسیر شبکه داخلی هدایت میشید و نمیتونید دانلود کنید. حواست باشه 100 مگ نگه داری، من 35 نگه داشته بودم، قطع و وصل شد نوشت شارژ تمام![]()
شنیدم بدر رایان خیلی بهتر از مخابراته میگن شب و روز یه سرعت میده و سرعت شبانه رو محدود نمیکنه سیستمش هم ibs قطعی هم میگن نداره
زنگ زدم پشتیبانی گفت که برای تایم رایگان سرعت سرویس نصف میشه.الان هم زوری سرعتم به 60 میرسه با 5 مگ
این خبر رو یکی از بچه ها ( بماند کی) توی لیون کامپیوتر گذاشت :
ولی همه چی بر عکس شد دقیقا . منبعت زیاد هم دقیق نبود ...مشکلات داره حل میشه :xاز بس خوزستانی های عزیز(یکیش خودم) خط ها رو تخلیه کردن، مخابرات تسلیم شد.
سرویس شبانه خوزستان برگشت.
بزودی یک سایت جامع برای تمام مشترکین از تمام اپراتورهای مخابرات راه اندازی میشه.
بزودی قیمت نامحدودها افت شدیدی پیدا میکنه، احتمال برگشت به همون قیمت قبلی هنوز کم هست ولی خیلی کمتر میشه. :clapping:
منبع میگه موثق هست خبرش
بازم خدا رو شکر @};-![]()
دوستان شما افت سرعت ندارید امروز؟مال من بالاتر 200 نمیره
چرا ماناماد تعرفه هاش رو از توی سایتش برداشته ؟
داش فرشاد زنگ زدم گفتن دیگه اهواز را ساپورت نمی کنیم
Last edited by ham33d; 17-07-2014 at 17:29.
تعجب میکنم میگید سرعت داتلود شبانه نصف شده.. واسه من بیشتر از 2مگ دانلود میده اتقاقا![]()
تست واسه دیشبه...
Last edited by ___vampire___; 17-07-2014 at 18:10.
شما 20گیگ هستی برای همینه 20 گیگا رو همون سرعتای قبلین تو ibs
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)