شما از تاریخی گرفتی مطمئنی کمپین تابستانه است؟
شما از تاریخی گرفتی مطمئنی کمپین تابستانه است؟
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
2 مگ 8 گیگ طرح تابستانه رو بگیرید ( مودم رایگان + شبانه 1 تا 7 رایگان + 2 برابر سرعت بیشتر ) طرح یکساله ولی باید بگیرید
که تا یکسال نمیتونید سرویس رو عوض کنید و روی قبض میاد![]()
دوستان، من الان از پارسآفلاین سرویس دارم که میخوام بیام رو مخابرات.
میخواستم بدونم برا ثبتنام اول باید سرویس پارس رو جمع کنم یا خود مخابرات کار تخلیه رو انجام میده؟
شما باید اول درخواست تخلیه به پارس بدی خط که تخلیه شد از مخابرات بگیری ظرف 2تا3 روز هم برات می بندن
میخوام بدونم تو شهرستانانم این طرح دوبرابر سرعت داده مبشه؟
بعد 4مگ هم دارن؟
من نمی دونم منظور شما از شهرستان کجاست ولی این طرح برای استان تهرانه که می تونید جزییاتش هم از سایت tct.ir مطالعه کنید
از دوستان کسی توی منطقه مخابراتی دستغیب از مخابرات سرویس داره؟ کیفیت سرویس های 1 مگ و 2 مگش چطوره؟ (محدود یا نامحدود) سرویس 5 مگ و 10 مگ هم میدن؟
Last edited by sunshine8; 25-07-2014 at 15:17.
منظورم همه شهرستانها هست بصورت کلی مختص تهرانه فقط یا شامل شهرستانم میشه؟
چون من که بندرعباسم 2020 زنگ زدم گفتن این طرح عملی نشده کلا در شهرستانها
فقط تهران و چند استان . خواستم ببینم الکی گفت یا واقعا راسته
بله دوست عزیز توی پنل کاربریم ذکر شده کمپن و مودم رایگان هم گرفته ام. من دو مگ 5 گیگ گرفته ام. مطابق لینک زیر سرعتم باید 4 مگ باشه که نیست حالا می ترسم شبانه هم رایگان نباشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)