تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1251 از 4105 اولاول ... 25175111511201124112471248124912501251125212531254125512611301135117512251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,501 به 12,510 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان یک ابان لطفا منت بذارن سر ما و بگن کجا افتادن لطفا با استایل زیر

دوره آموزشی:

یگان مشخص شده:

دارای سهمیه مواد خاص(ذکر مورد):
    یکی از کارمندای پادگان نیروانتظامی شهید ادیبی مرزن اباد گفت سربازای اعزامی یک آبان این مرکز،99 درصد فرستادن مرز،جزیره خارک و یه جای دیگه که نفهمیدیم چیه،جزریک یا همچین چیزی بود

ما هم شنبه میریم دو ماه دیگه معلوم میشه کجا میفتیم،سر مرز رو شاخشه

2. 2 کاربر از masoud05 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی اینجا آبان ماه، مالک اشتر اراک آموزشی نبوده؟
    اگر کسی هست بیاد از آخرین تغییرات و وضعیت، خبر بده... ممنون

4. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان ...واکسن زدم پزشکم رفتم اما جریان دیسک کمرو بهش گفتم گفت برو کمیسیون پزشکی...خلاصه تو دفترچه قسمت ستون فقرات واسه ما زد کمر درد مزمن...حالا باید چی کار کنم؟؟ این کمیسیون پزشکی چقد طول میکشه ؟
    سلام
    براتون جوابیه میاد و توش تاریخ زدن برای تشکیل کمسیون پزشکی که باید مراجعه کنید این پروسه در بهترین حالت یک ماه طول میکشه

6. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک خبر مهم
    امروز از دوستانی که اعزام قبل از دیماه بودن و امریه داشتند پرسیدم و فهمیدم که این کلمه "امریه دار" از اعزام دیماه هست که توی برگ سفید نوشته میشه و قبلا نوشته نمیشده!! بنا براین جهت اطلاع دوستانی که امریه دارند بگم که احتمالا جیره ای که به بقیه میدن به ما ها نمیدن پس وسائل ضروری رو به همراه داشته باشید و روی وسایل استحقاقی زیاد حساب نکنید! دوم: احتمالا کسانی که امریه دارند رو از بقیه جدا کنن و شاید بهشون سخت تر بگیرن و یا شایدم ساده تر!
    درضمن توی 01 روز اول کسی رو نمیگردن و میگن هرکس موبایل داره خاموشش کنه و از بعد از مرخصی نیاره دیگه! روبروی پادگان هم یک دکه هست که با هفته ای 1000تومن از موبایلها نگهداری و شارژ شون میکنه! (اینو یکی از ترخیصی های 2 ماه قبل میگفت)
    دوستان عزیز اگه نظری دارند بگن که توی این یک روز باقیمانده استفاده کنیم!
    اقا خبر خوبی بود دستت درد نکنه .

راستی یعنی تو 01 روز اول چیزی نبریم با خودمون دیگه ؟ این دوستتون رو روز اول بهش مرخصی داده بودند ؟ چند روز ؟ ( اگه می تونی این رو ازش بپرس ببین چند روز بهش اول کار مرخصی دادن )

من نم یخوام روز اول مو هام رو بزنم میخوام برم و برای مرخصی که بر می گردم روز اخرش مو ها رو بزنم در مورد دکه والا به نظر من نمیشه اطمینان کرد ممکنه این فردا روز دکه رو جمع کنه بره و دستت به جایی بند نباشه ! مگر اینکه یه گوشی مثل 1100 و یه سیم اعتباری روش بندازی و به جز شمار ه های ضروری اونم با اسم مبدل شماره دیگه ای نداشته باشی توش و ببری بدی نگه داره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

اقا خبر خوبی بود دستت درد نکنه .

راستی یعنی تو 01 روز اول چیزی نبریم با خودمون دیگه ؟ این دوستتون رو روز اول بهش مرخصی داده بودند ؟ چند روز ؟ ( اگه می تونی این رو ازش بپرس ببین چند روز بهش اول کار مرخصی دادن )

من نم یخوام روز اول مو هام رو بزنم میخوام برم و برای مرخصی که بر می گردم روز اخرش مو ها رو بزنم در مورد دکه والا به نظر من نمیشه اطمینان کرد ممکنه این فردا روز دکه رو جمع کنه بره و دستت به جایی بند نباشه ! مگر اینکه یه گوشی مثل 1100 و یه سیم اعتباری روش بندازی و به جز شمار ه های ضروری اونم با اسم مبدل شماره دیگه ای نداشته باشی توش و ببری بدی نگه داره !
    اره گفت 4 روز مرخصی دادن بهشون، میگفت این دکه فقط کارش همینه! اونجا غیر از 01و 02 و یک پادگان دیگه هم هست! به قول گفتنی اقلا 500 تا گوشی هم که بهش بدن میشه هفته ای 500 هزارتومن درامد خالص نیازی به دزدی نداره!، اینجور که میگفت خیلی گوشی های مدل بالا هم بود اونجا، ولی در کل من خودم گمون نمیکنم ببرم، فوقش بعد میاندوره که اشناتر شدیم میبرم، در ضمن میگفت که همه چیزای لازم رو بهشون داده بود،فقط لیوان فلزی ببرید و قاشق، که البته قاشقم گفت توئ بوفه میفروشن! در ضمن ساک شخصیتونم اجازه نمیدن بگذارید تو کمد! باید زیر تخت باشه، کلا سبک بیاین ولی نمیدونم حالا با امریه دار ها میخوان چه کار کنن!

9. 2 کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بله دوست عزیزآ اونها "پذیرش "هست که به اشتباه امریه میگنش، و چیزی در برگ سفید مسلما نوشته نمیشه! برای من و تمام دوستانی که امریه هاشون تحت ارتش هست (مثل وزارت نفت و...) لفظ امریه اورده شده! و بقیه خدمت رو در لباس شخصی میگذرونیم! ولی وزارت دفاع پذیرشش 21 ماه خدمت هست! نه مثل امریه ها 24 ماه! من که دوستام پذیرش یا به قول شما "امریه" وزارت دفاع رو گرفتن و الان بعد از اموزشی در جوادنیا ی قزوین در دانشگاه مالک اشتر دارن دورشون میگذرونن همگی با لباس نظامی هستند!
    به شما تمام وسایل رو میدن نگران نباش!
    مرسی.
    این پذیرش فرقش با امریه چیه؟؟فقط لباس و 21ماه و 24ماه بودنشون یا فرقای دیگه ای هم داره؟؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کارد میوه خوری مجازه؟ گیر نمیدن؟

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان من از یکی از بیمارستان های ارتش پذیرش گرفته بودم واسه خدمت گفتن نامت رو فکس کردیم حله. امروز که تقسیم ها رو مشخص کردن دیدم زده لشکر 23 تکاور رسته بهداشت و درمان! دارم دیوونه می شم! یعنی من 19 ماه بقیه خدمتم رو اونجام؟ اوت پذیرش که می گفتن کشک؟ یعنی ما هم باید آموزش های تکاوری ببینیم؟ تو رو خدا اگر کسی چیزی می دونه بگه من دارم سکته می کنم!

14. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام..
    دوستان تو یگان خدمتی میشه موبایل برد؟؟؟؟ رفیق من افتاد پادگان بیرجند مرز ایران و افقانستان تو نیروی انتظامی ولی نذاشتن گوشی با خودش داشته باشه و داد به یه نفر تا براش برگردونه....من ارتش افتادم..ارتش هم همینجوریه و گوشی موبایل تو یگان نمیذارن؟؟؟؟اخه مگه میشه بدون گوشی دوام اورد!!!!! چه نظام مذخرفی داریم ماااا که فقط دارن به جوونای مردم سخت میگیرن تا مثلاااا ادم بشن ولی خیلی از همین جوونا تو خدمت یا معتاد میشن یا .......! واقعااا که.

16. این کاربر از milad444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان پادگان 02 هم روز اول مرخصی میده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •