از اونجایی که به yorick بی احترامی شد من میپرم وسط

اولا کسی که با yorick بازی میکنه در حد لالیگا مهارت میخواد و اونقدر این champ قوی هست که تکی میری وسط دشمن همه رو میزنی (اگه بازی باهاش بلد باشی)
دوما این champ هیچ کانتری نداره برای همین از تو چمپ های ازادی که هر هفته میاد حذف شده.
سوما اگه W اش رو اول از همه تا اخر lvlup کنی dmg ap خوبی میزنه.
فهمیدی این champ خیلی قویه دیگه بی احترامی نکنی هاااااا
از اونجایی ryze میتونه mana اش رو به dmg تبدیل کنه به ap زیادی نیاز نداره و براش ایتم های def که (4تا بدون در نظر گرفتن boot) بیشترشون mana هم میدن میبندن با MP این دوتا با manamune که ad خوبی هم پیدا میکنه.پس بنابراین داشتن MR زیاد کمکی نمیکنه(کلی میگم اون اول بازی شاید یکمی کمک کنه)چون skill shot و range زیادی نداره میتونین از بوته ها استفاده کنین.
مشکل تعداد خیلی زیادی ایرانی ها اینجاس فکر میکنن همه چی به champ بستگی داره و هیچ ربطی به خود طرف نداره به جای اینکه مهارتشون رو زیاد کنن دنبال یه champ قوی میگردن که همه رو بزنه اخرش هم میان گند میزنن تو بازی بعد به جای اینکه نقاط ضعف خودشونو پیدا کنن درست کنن به عالم و آدم گیر میدن انگار کارشون خیلی درست بوده و داشته کل بازی رو carry میکرده تکی و بقیه فقط سده راهشون بودن

(اینی که گفتم به این موضوع یا دوستان این انجمن هیچ ربطی نداشت و فقط یه چیزی بود که بعد از بازی کردن با تعداد کثیری از ایرانی ها مونده بود سر دلم دیگه اینجا گفتم الان اسایش پیدا کردم

)