[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خطم 12 مگ جواب میده؟
البته بگم الان نمیدونم چرا پینگ 200 تا بیشتر از حد معمولیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خطم 12 مگ جواب میده؟
البته بگم الان نمیدونم چرا پینگ 200 تا بیشتر از حد معمولیشه
تا 10 مگ جواب میده البته اگه لینکت نپره !
فک نکنم چون الان snr 11هستش خط شما 8 مگ هم جواب نمیده.البته بازم با دوستان دیگه مشورت کنید.
به نظر میرسه صبانت بهترین سرویس دهی هست. پس خدا کنه مثل اسیاتک شه که بعد یه مدت همه ازش شکایت کنن![]()
صبانت سرور ها رو محدود نمی کنه ( سرور های معروف ) ؟؟؟
مثله دانلود ها ، ایران فیلم ، تهران موزیک و ....
دوستان كسي منطقه پونك تهران صبانت داره؟؟ اگه اره كدوم سرويس ؟؟و سرعت دانلود در روز و شب هم بگين. نامحدودش خوبه؟؟؟ من سرعت واسم خيلى مهمه.
من حدود 7 ماه هست صبانت دارم حدود یک ماه هست روزانه download میره روی 32 تا 512 در حالی که شبانه مثل قبلا میره روی 1792 یعنی سرعت روزانه مشکل دارم و شبها درست میشه و مثل قبل کار میکنه زنگ هم زدم میگن درسته
روزها تقریبا اینجوریه
Downstream Upstream SNR Margin :
6.5 18.0 db Line Attenuation :
47.0 31.5 db Data Rate :
418 512 kbps
شبها اینجوری
Downstream Upstream SNR Margin :8.0 18.0 db Line Attenuation :49.0 31.5 db Data Rate :1792 512 kbps
البته الان منطقه ما هم کابل برگردون دارن دارن خط اضافه میکنن چون بعضی ها الان یک ساله تقاضا دادن هنوز تلفن براشون نیاوردن
Last edited by mmf66; 19-08-2014 at 00:07.
ايني كه من ميبينم هم شبها خرابه هم روزا. خطت فقط نويزه !
از دانلودها که با سرعت نور دانلود میکنه(روزانه و شبانه)و بقیشون رو هم نه تا الان محدود نکرده.
دوست عزیز. شما با این وضعیتی که داری حداکثر بتونی تا 6 مگابیت رو بدون مشکل و با خیال راحت بگیری. الآن پروفایلت روی 4مگه. SNR داوناستریمت هم 11 دسیبل. 2مگابیت پروفایلت رو اضافه کنن، SNRات میآد روی 5 یا 6. یعنی لب مرز. بعدش دیگه خیلی ریسکیه.
مشکل شما احتمالاً از نویز زیادی هست که روی خط تلفنت میافته. چون Atten خطت خیلی خوبه (احتمالاً زیر 500 متر با مرکز مخابراتی فاصله داری) و شما باید بتونی با ADSL2+ سرعتهای تا 20مگابیت رو هم داشته باشی اما نویزت زیاده.
پیشنهاد میکنم مودمت رو ببری دم در خونه و از اونجا یه تست بگیری ببینی تغییری تو وضعیت خطت به وجود میآد یا نه.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)