زنگ زدم گفتن نمیشه![]()
زنگ زدم گفتن نمیشه![]()
بچه ها طرح فعلی من زرین هست کدوم طرح رو انتخاب کنم که هزینه اش کم باشه و چیزی هم روی قبض نیاد یعنی خودش اتومات اول ماه شارژ نشه و دیگه هیچ وقت چیزی نیاد
ضمنا توی قسمت شارژ اعتبار فقط طرح نوبل و شباهنگ نمایش داده میشه اما وقتی شماره مو بررسی کردم طرح های زیادی فهرست میشه مثل طرح سیب 12 ماهه که هر گیگ 850 تومنه اینا رو میشه گرفت ؟
Last edited by saadat68; 08-12-2016 at 18:27.
195 شکایت کنید بگید حجمتون را خوردند.
داداش دلت خوشه ها
اونا هم میگن تقصیر خودت بود باید قبل انقضا مصرفش میکردی
کار غیر قانونی نکردن ولی میتونستن هوای مشتری رو داشته باشن
اگه کسی جواب منا میدون لطف کن جواب بده
بله قبلا میشد ولی جدیدا محدودش کردن.
من نمیدونم این چه صیغه ایه که بخوای زمان اشتراکو زیاد کنی باید فقط 1 ماه بگیری 1 ماه تموم شد دوباره ماه بعد :| مگر این که یه سرویس دیگه بگیری
اصلا نمیشه مثلا 3 ماه زیاد کرد
عزیز متوجه نشدی گفتم مدت (روز)
گیگ که میشه حجم
شما باید همون سرویس رو دوباره تمدید میکردی یعنی پول همون سرویس رو میدادی کل سرویس رو دوباره میخریدی بعد این حجم قبلی هم به همین سرویس که تمدید شده بود اضاف میشه البته میتونی مثلا اگه دفعه پیش سرویستو 1 ساله گرفت این دفعه همون سرویس رو در صورت موجود بودن با مدت زمان کمتر مثلا 6 ماهه یا 1 ماهه بگیری(در صورتی که میگم با مدت زمان کمترم باشه)![]()
هر 5 دقیقه دیسکانکت میشم از بازی ، دارم شک میکنم که مسئولای مخابرات اصلا چیزی از شبکه بارشون باشه ، یه مشت پیر پالال با پارتی بازی میز ریاست گرفتن دارن گند میزنن به همه چی....
Last edited by veyron; 10-12-2016 at 19:24.
خط تلفن من PCM بود بعد با تلاش فراوان خودم به زور از مخابرات اینترنت گرفتم
بعد از یکسال زنگ زدم میگم میخوام اینترنت شرکتی بگیرم میگن نمیشه فقط باید از مخابرات استفاده کنی واگرنه خط دوباره PCM میشه.
کاش زمانی میرسید که مخابرات اصفهان رو بمباران میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)