سرعتش زیادم بالا نیست!
فکر نکنم مشکل ساز بشه
مشکل داری مگه؟
تایید میشه
بعضی مواقع شاید به خاطر سرعت بالاتر خط باید پایدار تر باشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سرعتش زیادم بالا نیست!
فکر نکنم مشکل ساز بشه
مشکل داری مگه؟
تایید میشه
بعضی مواقع شاید به خاطر سرعت بالاتر خط باید پایدار تر باشه
سرعت آسیاتک چجوریه ؟ من اصلا از مخابرات راضی نیستم میخوام نامحدود 512 اینو بگیرم سرعتش نسبت به پارس آنلاین بهتره یا بدتر ؟
آسیاتک حتی سرویس های حجمی رو هم واقعی کرده بعت 64 میده با نوسان
از اسفند ماه تا الان:
هر روز ، بد تر از دیروز!
انتخاب با شماست!
جالبه که 128 پارس انلاین (تست خودم) ساعت 9 شب با 600-800 تا دانلود میکردم ( باید بگم کهDATA rate :4096 بوده حالا چطور با این سرعت دانلود میکنه، من اطلاعی ندارم! خودمم تعجب کردم) و تست شب 256 حجمیش حدود 150 تاس! حالا 2 مگ آسیاتک نه روز نه شب بهتر نیست!
اجبار 10 گیگ هم از همه بدتر! ماهی 40 و خورده ایی برای اکثر افراد به صرفه نیست! اونم با این کیفیت 120 کیلوبایت
سرویس نامحدودشم که مرکز به مرکزه! برای من اول خوب بود اما الان 20-25 تاس! (256 برنزی)
مرکز ما هم ظاهرا خلوت ترین مرکز شهره
در مورد پینگ هم که از همه ISP ها بدتره و حدود 350-450 .... اگرم گیمری ، تست پینگ داخل بازی رو تو صفحه قبل ببین
و اگه فقط سرعت باز کردن صفحه مهمه که بازم باید به این مورد توجه کنی
Last edited by ShadowDragon; 30-06-2013 at 16:31.
اخه مسئله اینجاست که باهمین پینگ چند روزه دارم بازی KILLZONE 3 رو روی PS3 آنلاین بازی می کنم بدون هیچ مشکلی !
حالا هی بگید می ریم شکایت می کنیم .
مدیر انجمن شرکتهای اینترنتی گفت: کمفروشی، تخلف شرکتهای اینترنتی نیست بلکه محدودیت در امکانات و شرایط تجاری است که موجب کم فروشی میشود.
مسعود ریاضیات در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: پهنای باند که در اختیار ISPها و PAPها قرار میگیرد، محدود و گران است که این برای رشد اقتصادی کشور بسیار زیان بار است. این درحالی است که شرکت تامین زیرساخت که زیر پوشش وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات است باید اینترنت ارزانی را به عنوان یارانه به شرکتهای ISP اعطا کند.
وی در رابطه با وضعیت خرید پهنای باند کشور گفت: به دلیل کمبود پهنای باندی که در اختیار ISPها قرار میگیرد و تقاضای بالایی که برای اینترنت پرسرعت وجود دارد، شرکتهای اینترنتی مجبور به اشتراک با ضریب بالا هستند.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی شرایط اقتصادی را برای شرکتهای اینترنتی نامناسب عنوان کرد و گفت: شرایط کنونی شامل کاهش ارزش پول ملی، افزایش تورم و هزینههای عمومی شرکت در کنار توقع مشتریان برای کاهش قیمت، زمینه را برای توسل به راههایی چون بالا بردن ضریب اشتراک فراهم میکند.
ریاضیات ادامه داد: البته من در این مشکلات شرکتهای ارائه دهنده را کمفروش نمیدانم و نارساییهای این چنینی را به حساب محدودیت امکانات و شرایط می گذارم.
وی افزود: به عنوان انجمن شرکتهای اینترنتی بازوی اجرایی نداریم که بتوانیم اقدامی انجام دهیم و تنها قادر به انعکاس مشکلات اینچنینی به مسوولان امر هستیم.
رییس انجمن شرکتهای اینترنتی انتظارات خود از وزارت ICT را چنین عنوان کرد: اینترنت مناسب بستر لازم برای توسعه اقتصادی است و این بستر باید به هزینههای کم و کیفیت بالا در اختیار مردم قرار بگیرند. اگر بخش خصوصی در خرید و توزیع پهنای باند شریک باشد، مقدمات بهبود وضعیت اینترنت فراهم میشود.
![]()
اخرش ارزو به دل موندیم این شرکت لعنتی درست بشه......
این مملکت یه سرعت در حد دایل اپ نسبت به جهان میده اونم با کلی بی کیفیتی و اختلالات و کم فروشی و از همه بدتر ضریب شیرینگ..... کلی هم منت میزارن سرمون
بابا سرعت اتصال به سرور خارجی رو کاهش میدید چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
من پول برای اینترنت ملی ندادم که.........
محتوای مخفی: .....
Last edited by and-roid2; 30-06-2013 at 19:11.
بی خیال خون خودتو کثیف نکن![]()
حالا بیا سرور باکو رو سیاحت کن
اشتباه کردیم زودتر تخلیه نکردیم![]()
فقط پینگو داشته باشید ببینید تو ۱ دقیقه چندتا تایم اوت داره :
![]()
یک مگ برنزی توسط وای فای گوشیم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)